Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να συνδέσω έναν αποκωδικοποιητή mpeg4 στην οθόνη του υπολογιστή μου. Η οθόνη είναι turbo-x 17” LCD και έχει υποδοχές DVI,VGA (με επιλογή σήματος εισόδου) και audio in. Στο DVI θα παραμείνει η σύνδεση με τον υπολογιστή και στην VGA λέω να συνδέσω μέσω καλωδίου (scart to vga ή component to vga ανάλογα τις εξόδους του αποκωδικοποιητή) τον αποκωδικοποιητή. Για τον ήχο μάλλον χρειάζομαι ένα διπλό rca to jack. Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει έτσι και αν ναι τι απόδοση θα έχει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Αν δεν έχεις ήδη αποκωδικοποιητή, διάλεξε ένα με hdmi το οποίο θα συνδέσεις στην dvi μέσω αντάπτορα. Ήχο θα πάρεις από το σκαρτ με αντάπτορα για composite rca. Τον συνδυασμό αυτό έχω υλοποιήσει με οθόνη samsung 2220 και emtec n150h decoder.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα όμως κατάλαβα ότι δεν θα μπορώ να δω τα αναλογικά κανάλια αφού χρειάζεται κανονική τηλεόραση για να τα δω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Τώρα όμως κατάλαβα ότι δεν θα μπορώ να δω τα αναλογικά κανάλια αφού χρειάζεται κανονική τηλεόραση για να τα δω.

ποια ακριβως αναλογικα καναλια θες να δεις;

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος τότε θα βλέπω:

Με mpeg2

ΕΤ1

ΝΕΤ

ΕΤ3

ΒΟΥΛΗ

Sport +

Sine +

Prisma +

Με mpeg4

Alpha

Ant1

Μακεδονια TV

Mega

Star

ΣΚΑΙ

Δεν θα βλέπω λόγω προσανατολισμού κεραίας στον Υμηττό (εκπέμπουν από Αίγινα)

0-6 TV

Blue Sky

Channel 9

Extra Channel 3

High TV

Κοντρα

Mad

MTV Greece

Nickelodeon

Sport TV

Τηλεαστυ

Επίσης δεν θα βλέπω λόγω του ότι δεν εκπέμπουν ψηφιακά γενικώς

Pro TV

902

Shop TV

10

TV5Monde

RikSat

CNN

Οι πληροφορίες είναι από το site της Digea.

Δεδομένου ότι δεν μπορώ να αλλάξω τον προσανατολισμό της κεραίας προς Αίγινα, τότε είναι πολλά τα κανάλια που δεν θα βλέπω εκτός και αν κάνω κάπου λάθος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...