daggelos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα μπορει καποιος να με βοηθησει με το live essential 2011 κατεβαζω μονο το mail απο ολο το πακετο μοθ δειχνει οτι το κανει εγκατασταση στο laptop αλλα δεν το βρισκω πουθενα τι μπορει να συμβαινει ρε παιδια το laptop σημερα το αγορασα τι μπορει να φταιει το εχω κανει ισα με 5 φορες εγκατασταση και απεγκατασταση και εχω φαει κολλημα τι συμβαινει.Μηπως παιζει ρολο το firewall γιατι οταν παω να το κατεβασω μου ωγαζει προειδοποιηση αν κε το εχω κλεισει τισ τελευταιεσ 2 φορες ευχαριστω
Xvipes Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δεν γνωρίζω τι ακριβώς είναι το mail αλλά μήπως είναι εφαρμογή που δουλεύει μαζί με το msn? δλδ να πρέπει να ανοίξεις το msn messenger και από εκεί να πατήσεις να δει τα mail σου και να σου ανοίξει από εκεί?
iniohos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 για windows 7 μιλαμε? αν ναι, τοτε θα πας Start και στο search programs and files θα πληκτρολογησεις Live Mail και θα το βρεις που το εχει βαλει. Και γενικα μπορεις να το κανεις αυτο αν εχεις κανει εγκατασταση και δεν εισαι σιγουρος που ειναι το εκτελεσιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα