Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χωρίς να είμαι ειδικός -σε καμία περίπτωση- θα διάλεγα την Gigabyte...

Γιατί έχει καλύτερο BIOS, 6 SATA III, πιο πολλές ενσωματωμένες συσκευές

και το κυριότερο 3 χρόνια εγγύηση! Κατά τ'άλλα είναι ίδιες... :-D

Δημοσ.

Επειδή το έψαξα κι εγώ πρόσφατα, έχω άποψη. Καταρχάς η Giga που έβαλες δεν είναι ανταγωνιστική της AsRock. Το Visionstudio γράφει λανθασμένα ότι έχει το 990FX, ενώ στην πραγματικότητα έχει το 990Χ chipset->link.

Αντίστοιχη της AsrockXtreme3 είναι η GA-990FXA-UD3 (την βρίσκεις και στο πλαίσιο στα 130). Μια διαφορά τους (με την GA που έβαλες) είναι πως το 2ο PCIeX τρέχει στα 8x εν αντιθέσει με την GA-990FXA-UD3 που τρέχει στα 16 (αν έχεις σκοπός να κάνεις κάποιο CF/SLI).

Μετά από ενδελεχή έρευνα, κατέληξα πως κλοκάρει πολύ καλύτερα από την Asrock, και με τα τελευταία BIOS λύθηκαν οι αρχικές "αρρώστιες" που είχε με το ξεκλείδωμα των πυρήνων. Έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και αξίζει μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Εγώ κατέληξα σε αυτήν.

Όχι πάντως και ότι η Asrock είναι κακή επιλογή. Αν έχουν σημασία για σένα τα 20 ευρώ διαφορά, πάνε σε αυτήν. Βασικό πλεονέκτημα των AsRock το καλό ξεκλείδωμα που έχουν, αν έχεις σκοπό να βάλεις κάποιον 960Τ/860Τ κλπ

Δημοσ.

Αν είχε η asrock 3 χρόνια εγγύηση εκείνη θα διάλεγα γιατι έχει και το UEFI bios. Αλλά σαν μάρκα πάντα προτιμώ τις gigabyte.

Σορρυ για το χαιτζακ του θρεαντ σου αλλά και εγώ είμαι αναμεσα σε 2 και θα ήθελα να μου προτίνουν.

Ποια απο τις 2 και γιατί? ASUS P8Z68-V ή GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3

Εγώ έλεγα για την gigabyte αλλά διάβασα ότι εχουν μπαγκσ στο bios και δεν έχουν καλους ρυθμιστές στοφών ανεμηστήρων. :fear:

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ με μπερδέψατε ποιο πολύ να στε καλά

Ρε φιλαράκι μου γιατί σε μπέρδεψα?...

Να στα πω αλλιώς. Μεταξύ των 2, εγώ θα έπαιρνα την Asrock, γιατί έχει το καλύτερο 990FX chipset, και όχι το 990Χ που έχει η Gigabyte που έβαλες. Όμως αν ανέβεις budget, και πάς στα 130, τότε πάρε την 990FXA-UD3 που σου έβαλα παραπάνω (ίδιο chipset με την Asrock που έβαλες).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...