genious1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 γεια σασ παιδια εχω αυτο το κουτι και ηθελα να βαλω πανω 2 φανακια 120mm στο πανω μεροσ μεχρι που ηρθε το watercooling που το εβαλα στο πισω μεροσ και τωρα το κουτι ειναι καποσ ετσι (οποτε μενουν περιπου 10.5cm) τι μου προτινεται να βαλω ενα ποιο μικρο φαν πχ. 92*92 (θελω να ειναι μπλε) η να μην βαλω τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kss207rc Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Καλητερα να μην βαλεις τιποτα,ετσι κι αλλιως νομιζω δεν θα μπορεσεις να στηρηξεις κατι αλλο εκτος απο 120μμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 ok στο πλάι λετε να βαλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 αν εχει φιλτρο ναι αλλιως οχι γιατι θα γεμισεις σκονη...οσο για πανω, τα εκ των ανεμιστηρων τα μετρας απο την πρωτη τρυπα για την βιδα εως την αλλη,και οχι την επιφανεια οπου θα ειναι. αν δεις και δεξια και αριστερα περισευουν καποια κενα,εκεινα θα καλυφτουν απο το πλαστικο των ανεμιστηρων αν εχει φιλτρο ναι αλλιως οχι γιατι θα γεμισεις σκονη...οσο για πανω, τα εκ των ανεμιστηρων τα μετρας απο την πρωτη τρυπα για την βιδα εως την αλλη,και οχι την επιφανεια οπου θα ειναι. αν δεις και δεξια και αριστερα περισευουν καποια κενα,εκεινα θα καλυφτουν απο το πλαστικο των ανεμιστηρων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 αυτο καλο ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kss207rc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Εμενα μια χαρα μου φαινεται. Τωρα για τον ανεμηστηρα στο πλαι εγω θα εβαζα. Πες μας λιγο ομως τι καρτα γραφικων εχεις και αν ο επανω ανεμηστηρας θα βαζει η θα βγαζει αερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 καρτα γραφικων θα ειναι η Sapphire 6850 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kss207rc Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δοκιμασε οταν παρεις τους ανεμηστηρες με τον πανω ως εισαγωγης και τον πλαινο ως εξαγωγης,επειδη αυτα τα συστηματα ψυξης βγαζουν τον περισσοτερο αερα μεσα στο κουτι ισως να δουλευει καλητερα.Μετα δοκιμαζεις και οπως το εχεις στην φωτο και βλεπεις τι ειναι καλητερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arkas2004 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 μην βαλεις τιποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Και εγω στο πλαι να εβαζα εναν ανεμιστηρα.δεν χρειαζεται να ειναι high end,αρκει να ειναι silent. Πιο πολυ για να χτυπαει επανω στην μητρικη ομως,οχι για να χτυπαει την καρτα γραφικων μονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα