Προς το περιεχόμενο

προβλημα με fan και κουτι

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

γεια σασ παιδια εχω αυτο το κουτι THERMALTAKE_Case_4e1c263da4866.jpg και ηθελα να βαλω πανω 2 φανακια 120mm στο πανω μεροσ μεχρι που ηρθε το watercooling που το εβαλα στο πισω μεροσ και τωρα το κουτι ειναι καποσ ετσι post-224075-0-45454100-1320266573_thumb.jpg (οποτε μενουν περιπου 10.5cm) τι μου προτινεται να βαλω ενα ποιο μικρο φαν πχ. 92*92 (θελω να ειναι μπλε) η να μην βαλω τιποτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν εχει φιλτρο ναι αλλιως οχι γιατι θα γεμισεις σκονη...οσο για πανω, τα εκ των ανεμιστηρων τα μετρας απο την πρωτη τρυπα για την βιδα εως την αλλη,και οχι την επιφανεια οπου θα ειναι. αν δεις και δεξια και αριστερα περισευουν καποια κενα,εκεινα θα καλυφτουν απο το πλαστικο των ανεμιστηρων

αν εχει φιλτρο ναι αλλιως οχι γιατι θα γεμισεις σκονη...οσο για πανω, τα εκ των ανεμιστηρων τα μετρας απο την πρωτη τρυπα για την βιδα εως την αλλη,και οχι την επιφανεια οπου θα ειναι. αν δεις και δεξια και αριστερα περισευουν καποια κενα,εκεινα θα καλυφτουν απο το πλαστικο των ανεμιστηρων

Εμενα μια χαρα μου φαινεται.

Τωρα για τον ανεμηστηρα στο πλαι εγω θα εβαζα.

Πες μας λιγο ομως τι καρτα γραφικων εχεις και αν ο επανω ανεμηστηρας θα βαζει η θα βγαζει αερα.

Δοκιμασε οταν παρεις τους ανεμηστηρες με τον πανω ως εισαγωγης και τον πλαινο ως εξαγωγης,επειδη αυτα τα συστηματα ψυξης βγαζουν τον περισσοτερο αερα μεσα στο κουτι ισως να δουλευει καλητερα.Μετα δοκιμαζεις και οπως το εχεις στην φωτο και βλεπεις τι ειναι καλητερο.

Και εγω στο πλαι να εβαζα εναν ανεμιστηρα.δεν χρειαζεται να ειναι high end,αρκει να ειναι silent.

Πιο πολυ για να χτυπαει επανω στην μητρικη ομως,οχι για να χτυπαει την καρτα γραφικων μονο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...