Visual Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Καλησπερα παιδια. Προσφατα περασα το Eset Smart Security 5,και ενω στην αρχη λειτουργουσε ρολοι ξαφνικα αρχισε να μου μπλοκαρει την συνδεση σε ενα συγκεκριμενο(και γνωστο)torrent site.Αυτο που με προβληματιζει λοιπον,περα απο το οτι το site ειναι καθαρο και το χρησιμοποιω καιρο,ειναι οτι εδω και μια εβδομαδα περιπου που το εχω εγκαταστησει,με αφηνε κανονικα και σημερα δεν μου επιτρεπει την προσβαση.Προσπαθησα να βαλω στις ρυθμισεις το url του site στην λιστα με τα allowed αλλα το μονο που καταφερα ειναι να φτασω μεχρι την κεντρικη(σε οποιωδηποτε link πατησω μεσα στο site με ξαναπεταει). Υπαρχει καποιος τροπος να το αποφυγω η θα χρειαστει να αλλαξω antivirus? Ευχαριστω εκ των προτερων.
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Εαν θυμαμαι καλα μπορεις να χρησιμποιησεις το * σαν μπαλαντερ. Πχ www.mysite.com/*
Visual Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Να σαι καλα φιλε μου,σε ευχαριστω πολυ. Ας κλειδωθει το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα