Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω το εξής,

πως μπορώ να μην πληρώνω για την θέρμανση στο διαμέρισμά μου-γραφείο μου?

το θέλω διότι τα ανάβουν το πρωί μόνο που εγώ δεν είμαι στον χώρο, άρα δεν έχω κάποιο όφελος άπό την θέρμανση. Το απόγευμα που είμαι στο γραφείο ανάβω τα air condition. Πρότεινα να βάλουμε αισθητήρες για να το κάνουμε σαν αυτόνομη θέρμανση αλλά δεν δέχτηκαν λόγο κόστους. Εγώ από την άλλη δεν θέλω να πληρώνω κάτι του οποίου δεν κάνω χρήση!

ευχαριστώ!

Δημοσ.

Αν ειναι δικο σου μπορεις ανετα να βαλεις ατομικο αλλιως εχω την εντυπωση πως κλεινουν οι βανες του καθε διαμερισματος οποτε μπορεις να το ζητησεις και να το κανεις ετσι.

Δημοσ.

Δεν γίνεται.σκεψου ότι ακομα και αν το διαμέρισμα είναι άδειο και δεν το χρησιμοποιεί κανένας έρχονται κλείνουν τα καλοριφέρ και πληρώνεις στα κοινόχρηστα το μισο απο το πετρέλαιο που θα πληρωνες αλλιώς.αλλα πάλι και αυτο αν συμφωνήσει η πολυκατοικία σε κάτι τέτοιο.δεν προβλέπεται τέτοια διαδικασία.

Δημοσ.

απ΄όσο ξέρω δεν γίνεται.

κατάλαβα ότι δεν έχεις αυτονομία και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει η "θεωρία" που λέει ότι καθώς οι σωλήνες περνάν και από το δικό σου διαμέρισμα έχουν απώλειες (χάνουν ενέργεια μέσα στο σπίτι σου) ακόμα και αν όλα τα σώματα είναι κλειστά (ή ακόμα και βγαλμένα). ακόμα καιστην περίπτωση που τα βγάλεις τελείως νομίζω ότι πάλι προβλέπεται να πληρώνεις ένα πάγιο

Δημοσ.

το ειχα ζητησει κι εγω απο στο παλιο μου διαμερισμα για τον ιδιο ακριβως λογο. Η διαδικασια ειναι να ενημερωσεις τον διαχειρηστη και με την παρουσια του διαχειριστη και ενος υδραυλικου να κλεισεις τα σωματα του σπιτιου/γραφειου και να πληρωνεις ομως κατι λιγοτερο απο το μισο οσο αφορα τα εξοδα θερμανσης.

Η διαχειριστρια μου τοτε το ειχε αρνηθει και δεν εδωσα συνεχεια για να το κυνηγησω καθως εψαξα για νεο διαμερισμα.

Γινετε αλλα ειναι πολυ δυσκολο να το δεχθουν.

Δημοσ.

Αν αφαιρέσεις τα σώματα, τότε συνήθως πάλι πληρώνεις αλλά σε μικρότερο ποσοστό. Όμως συνήθως αυτό γίνεται όταν το διαμέρισμα είναι κλειστό/ακατοίκητο, αλλιώς δεν το δέχονται. Γενικώς δεν έχεις επιλογή να μη πληρώνεις, ισχύει ό,τι αποφασίζει η πλειοψηφία σε ποσοστό επί του οικοπέδου.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις τα σώματα, μπορείς να κλείσεις τη βάνα. Αλλά και σε αυτή τη περίπτωση θα πληρώνεις ένα πολύ μικρό ποσό για τις δαπάνες θέρμανσης. Υπολόγισε πολύ χονδρικά ότι είναι το 25% του συνολικού κόστους επί τα χιλιοστά του διαμερίσματός σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...