aris1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Καλησπέρα. Εχω να σκυλο ράτσας west highland white terrie θηλυκό, 6,5 χρόνων.Το σκυλί είναι υπερκινητικό, παιχνιδίαρικο, υπακουο κτλπ. Το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια εχει αρχιζει να τα κανει σε χαλιά,στο πατωμα κτλπ.Το βγαζω βολτα.Οταν δεν μπορω υπαρχει και η ταρατσα που μια ζωή εκει πήγαινε.Παντως ηταν τοσο καλο που τα κρατούσε κιολας.Δεν ειχε διανοηθεί να τα κανει μες στο σπίτι. Τωρα πριν λίγο ειδα οτι κατούρισε και την πολυθρόνα που εχω. Στην οποία αραζε κιολας και κοιμόταν Δεν μου τα κανε ποτε αυτα.Τι στο καλό εχει πάθει; Εχετε αναλογες εμπειρίες;
kyriakos2121 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Έχεις αλλάξει πρόσφατα τροφή ( άσχετη ερώτηση )αν όχι , ποια δίνεις ; ; ; . Μήπως έχει στρεςς για κάποιο λόγο; Του φωνάζεις ; Από τρίχα πώς πάει ; Μαδάει ; Πάντως το ότι κατουράει συνέχεια δείχνει στρεσσαρισμα .
LiquidOS Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Με τα θηλυκά δεν ξέρω τι παίζει, ο δικός μου όταν εμφάνισε ανάλογο σύμπτωμα είχε πρόβλημα στον προστάτη. Προς το παρόν χέσ'την πολυθρόνα, διότι μπορεί να της έφυγαν στον ύπνο της. Μην τη μαλώνεις χωρίς πρώτα να σιγουρευτείς ότι δεν έχει πρόβλημα υγείας. Εάν είχες εσύ συχνοουρία ή ακράτεια θα ρώταγες στα φόρα; ή θα πήγαινες στο γιατρό γιά εξετάσεις;
aris1986 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Έχεις αλλάξει πρόσφατα τροφή ( άσχετη ερώτηση )αν όχι , ποια δίνεις ; ; ; . Μήπως έχει στρεςς για κάποιο λόγο; Του φωνάζεις ; Από τρίχα πώς πάει ; Μαδάει ; Πάντως το ότι κατουράει συνέχεια δείχνει στρεσσαρισμα . Τροφή εχει αλλαξει και περιβαλλον εχει αλλαξει.Το χαμε σε χωριο στην Κρήτη τον τελευταιο χρονο. Απο τριχα πολυ λιγο μαδαει. Τις μισες φορες που κατουρησε του φωναξα. Τωρα το πα στον πατερα μου να κοιταξουμε,αυριο μεθαυριο για κτηνιατρο.
unknowns5 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Και εγώ αυτό προτείνω, στον κτηνίατρο γιατί μπορεί να είναι κάτι σοβαρό. Δεν αλλάζουν έτσι εύκολα συνήθειες χρόνων τα σκυλιά.
dimitrisbd87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Φίλε μου να το πας στον κτηνίατρο επειδή το πιο πιθανόν είναι να μην είναι θέμα συμπεριφοράς αλλά οργανικό!Ειδικά αν γενικά η ποσότητα των ούρων ημερισίως έχει αυξηθεί δείχνει σίγουρα κάτι για αυτό καλό θα ήταν να ψαχτεί!
leftxand Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Πριν την πας σε κτηνιατρο παντως για λιγες μερες μπορεις να της βαλεις pampers
Pantelwolf Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 κι εμείς ενα westie αρσενικό έχουμε. έτσι όπως τα λες μοιάζει με ακράτεια όχι με αλλαγή συνηθειών. οπωσδήποτε να το δει ο γιατρός.
stavrious Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 κ αν ολλα τα αλλα αποτυχουν πηγαινε το σε ψυχολογο για σκυλια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα