Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Tα επεισόδια για την ώρα είναι διαθέσιμα μόνο ως digital download (που σημαίνει ότι αυτά τα items που είναι διαθέσιμα σε αυτό το store είναι όλα digital downloads)Θα υπάρξουν και hard copy editions (σίγουρα για κάποια tiers από τους backers στο kickstarter, δεν ξέρω γενικά για retail) αλλά μόνο όταν θα έχουν ολοκληρωθεί και κυκλοφορήσει και τα 4 επεισόδια. Επίσης, επειδή δεν το ανέφερα πιο πάνω, στις 16 Μαΐου θα έχουν ένα release party για το 3ο επεισόδιο και μιλάνε για sales (εκπτώσεις) και giveaways (φαντάζομαι με κάποια κλήρωση or something). Νομίζω στο youtube ως live streaming και η ώρα είναι η αντίστοιχη δική μας 21:00. On May 16th we'll host a live Launch Party for #Cognition Episode 3 with special sales and giveaways! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Φαντάζομαι ότι αξίζει τα 10 δολλάρια το κάθε επεισόδιο έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αν σκοπεύεις να αγοράσεις το κάθε επεισόδιο χωριστά (μέχρι εκεί που θα βαρεθείς πχ) θα συνιστούσα να περιμένεις για sales/προσφορές. $10 είναι σχετικά χαμηλή τιμή, το επεισόδιο έχει ... μέτρια διάρκεια*, και γενικά το παιχνίδι είναι καλό ως point'n'click adventure, αλλά και πάλι με $10 μπορείς να βρεις ολοκληρωμένα παιχνίδια με μεγαλύτερη διάρκεια ή replayability. To πρώτο επεισόδιο το έχουν δώσει μέχρι και σε pay-what-you-want (νομίζω και το 2ο). Η τιμή για το πλήρες πακέτο (4 επεισόδια) είναι αρκετά καλύτερη (είναι -$10). Γενικά όποιος το παίρνει τώρα σε full price, περισσότερο στηρίζει τους developers (που όντως το χρειάζονται). Αν ωστόσο ψάχνεις για κάποια ευκαιρία ή value for money τότε στη θέση σου θα περίμενα (ακόμα δεν έχει βγει στο gog.com ή στο steam (είναι στο greenlight), κάτι που είναι πολύ πιθανό για το μέλλον). * πχ εμένα το πρώτο επεισόδιο μου πήρε κάπου 4 ώρες να το τελειώσω, και στο 2ο είμαι κάπου στις 2 ώρες και δεν το έχω ακόμα τελειώσει (αλλά αυτό διαφέρει από άτομο σε άτομο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οκ! Thanks a lot για τις πληροφορίες! Το ότι έγινε βέβαια greenlit δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι, μπορεί να κάνει και κανά χρόνο να βγει στο steam. :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Όχι, μάλλον δεν το ανέφερα σωστά. Δεν έχει γίνει ακόμα greenlit στο Steam. Είναι στη διαδικασία του greenlight (και ζητούν υποστήριξη). Δική μου εκτίμηση είναι ότι κάπου παρακάτω θα γίνουν greenlit. Από όσο ξέρω από τη στιγμή που ένα project γίνεται greenlit, πηγαίνει στον developer/producer του παιχνιδιού το πότε θα το διαθέσει μέσω Steam, και τουλάχιστον για την περίπτωση του Cognition θα τους συνέφερε πολύ μια άμεση διάθεση μέσω Steam. . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Μόλις τελείωσα το game και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ιδίως το πρώτο, δεύτερο και τρίτο επεισόδιο είναι φοβερά advnture με πολύ δυνατό story δυνατούς χαρακτήρες και με μερικούς πολύ καλούς γρίφους χωρίς να είναι και υπερβολικά δύσκολοι. Με λογική σκέψη δλδ μπορεί κάποιος να τους λύσει. Το τέταρτο μέρος ήταν ποιο χλιαρό και ήθελα κάτι παραπάνω ιδίος στην ολοκλήρωση της ιστορίας. Σε γενικές γραμμές πάντως ήταν ένα πολύ καλό adventure. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2014 Αυτές τις μέρες έβγαλαν ένα GOTY edition για το παιχνίδι (μαζί με κάποια bugfixes) και bonus περιεχόμενο όπως σχολιασμός από τους developers, outtakes, concept art - όσοι έχουν ήδη το παιχνίδι μπορούν να κατεβάσουν δωρεάν την αναβάθμιση στην GOTY έκδοση. https://www.kickstarter.com/projects/postudios/cognition-an-erica-reed-thriller/posts/934424 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το τελειώσα πρόσφατα και όπως είπε και ο φίλος check2fire, το παιχνίδι είναι πολύ καλό με δυνατές ανατροπές και ωραίους γρίφους. Το μόνα αρνητικά για μένα το περίεργο animation, το interface και το αργό loading κάποιες φορές. Προσωπικά το θεωρώ από τα καλύτερα adventure των τελευταίων ετών. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα