Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα desktop pc που μου δημιουργεί προβλήματα από τότε που τον αγόρασα. Πάει καιρός από τότε και επειδή έχω και ένα λαπτοπ, δεν το είχα ανοίξει εδώ και μήνες.

Σήμερα προσπάθησα να το ανοίξω πάλι και δεν άνοιγε. Έκανα αυτό που έκανα και παλιά: πείραξα λίγο τα καλώδια του σκληρού (τα έβγαλα και τα ξαναέβαλα) και άνοιξε. Ύστερα όμως από λίγα λεπτά κόλλησαν όλα πάλι. Αυτή η διαδικασιά θα μπορούσε να γίνεται ξανά και ξανά (θυμάμαι και παλιά που άνοιγε για λίγο, κόλλαγε, ύστερα άνοιγε πάλι για ελάχιστα δευτερόλεπτα, ξανακόλλαγε, πείραγμα λίγο τα καλώδια του σκληρού, άνοιγε για κάποια λεπτά κοκ).

Δεν έχω ιδέα από υπολογιστές και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι στην αρχή γράφει: System is running in Fail-Safe State. Please recheck - BIOS CMOS SETUP. Κάπου εκεί πατάω F1 για να συνεχίσει.

Παλιά, με τη βοήθεια ενός φίλου, είχα κάνει ένα φορμάτ και δούλεψε για λίγο καιρό καλά, αλλά ύστερα πάλι έπιασε τα κολλήματα.

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ρε παιδιά; Θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα να λειτουργούσε αυτός ο υπολογιστής και δεν με παίρνει να κάνω έξοδα.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ετσι οπως βλεπεις την μητρικη σου,λογικα κατω απο τις θυρες καρτων γραφικων η τελος παντων καπου εκει πανω στην μητρικη θα σεις ενα ασημι μεταλλικο στρόγγυλο πραγμα.

Αυτο ειναι η μπαταρια.Σαν τα ρολογια ρε παιδι μου.

Δημοσ.

Δε μου λες; Ανοίγει, απλά σου βγάζει αυτό το μήνυμα αρχικά αλλά με F1 μπαίνεις στο bios σωστά;

Αν ναι μπες στο bios και πάτα του να κάνει ένα reset to defaults.

Αλλη εκδοχή βγάλε την μπαταρία που σου λένε τα παιδιά για κανένα λεπτό (αφού έχεις βγάλει το Pc απο το ρεύμα εννοείται) και ξαναβάλε την.

Δοκίμασε και πες

Δημοσ.

Βρήκα την μητρική (εκεί πάνω μπαίνει και μνήμη Ram, σωστά; ) αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ποια είναι η μπαταρία. Δεν βρίσκω πουθενά κάτι ασημί μεταλλικό, στρογγυλό. Ακριβώς στη μέση έχει ένα ασημί τετράγωνο πράγμα που πάνω είναι κολλημένο ένα ανεμιστηράκι.

EDIT: Άκυρο παιδιά, τη βρήκα. Τώρα προσπαθώ να τη βγάλω. Είναι σε τέτοια γωνία ο πύργος και έχω και τόσα καλώδια γύρω μου που με το ζόρι χωράω να βλέπω τι κάνω. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να βγει αυτή η μπαταρία;

Δημοσ.

Ναι πάνω στην μητρική μπαίνουν όλα. Αυτό που περιγράφεις μάλλον για κανένα cooleraki μοιάζει παρά για την μπαταρία.

Βγάλε μας μερικές φώτογραφίες να δούμε να σου πούμε

Δοκίμασε και αυτό που σου είπα. Μου έτυχε ίδιο περιστατικό πριν 1 μήνα

Δημοσ.

EDIT: Άκυρο παιδιά, τη βρήκα. Τώρα προσπαθώ να τη βγάλω. Είναι σε τέτοια γωνία ο πύργος και έχω και τόσα καλώδια γύρω μου που με το ζόρι χωράω να βλέπω τι κάνω. Υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος τρόπος να βγει αυτή η μπαταρία;

Με ένα λεπτό κατσαβιδάκι πιέζεις ένα έλασμα που έχει και βγαίνει εύκολα

edit:

http://www.youtube.com/watch?v=tkBWZOtp2is

Δημοσ.

ΟΚ, δοκιμάζω πρώτα την εκδοχή της μπαταρίας. Σε κανά 5λεπτο την ξαναβάζω και σας λέω.

EDIT: Υπάρχει περίπτωση να φταίει απλά η μπαταρία και με την αλλαγή της να είναι όλα OK;

Επίσης, ακόμα και τίποτα να μη γίνει, ειλικρινά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τη βοήθεια σας!

Δημοσ.

Αν κρίνω από το δικό μου περιστατικό που διορθώθηκε λογικά ή κόλλημα στο bios ή κάποια ρύθμιση πειράχτηκε

Κάνε υπομονή να δούμε αν και πιστεύω θα λυθεί

Δημοσ.

Τώρα με πάει ως εκεί που λέει:

Verifying DMI Pool Data .................

NVIDIA Boot Agent 202.0467

Copyright © 2001-2004 NVIDIA Corporation

Copyright © 2001-2004 Intel Corporation

και κολλάει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...