Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σασ παιδια εχω μια καρτα γραφηκων τιν gts 450 1G gainward και θελω να δω με καποιον τροπο εαν λιτουργει σοστα ποιο προγραμα πρεπι να τρεξω, τιν εχω εδω και κανα 4 μηνες . εμφανιζι κατι καθετες γραμες που και που αλοτε σε παιχνιδια η σε ταινιες η σε video στο youtube.

Δημοσ.

φιλε μου αυτο το προγραμα ειναι επικινδινο ??? γιατι κατι λεει για ρισκο και δεν το εκανα .ειναι προγραμα για να δεις εαν ειναι καλι ι καρτα μου .εγω θελω εαν προγραμα να τρεξω για να μου πει εαν ι καρτα γραφικων μου εχει προβλιμα. κανι αυτο που θελω αυτο το προγραμα??

Δημοσ.

Ναι κανει.

Δες σε καποια φαση εαν πεταει τιποτα artifacts σε εκεινο το donut που γυρναει.

Ασε το κανενα 10 λεπτο εαν η θερμοκρασια της καρτας σου δεν φτασει καμια 90αρα βαθμους.εαν δεις οτι κατευθειαν παει πανω απο 80-90 και 100 κλεισε το.

Να σου καψει την καρτα δεν παιζει.απλα εαν εχει προβλημα θα το δεις.

Δημοσ.

εκανα κατι παρομιο τελειωσε και μοθ εβγαλε ενα παραθηιρο ποθ λεει πλιροφοριεσ για το σιστιμα μου ποθ λεει εαν εχει προβλιμα???

Δημοσ.

Δεν βγαζει το προγραμμα αν ειχες προβλημα η κατι τετοιο,αυτο το διαπυστωνεις μονο σου.

Οπως ειπε ποιο πανω ο thanos αν βγαινουν γραμμες στην οθονη η εχεις υψηλες θερμοκρασιες τοτε κατι τρεχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...