Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα ενα tablet για διάβασμα pdf και χρήση Internet μόνο με όσο πιο ξεκούραστη οθόνη γίνεται

Ξεκούραστη οθόνη για διάβασμα σε tablet δεν υπάρχει.

Πρέπει να πας σε e-reader με e-paper οθόνη.

Δημοσ.

και πόσο κοστίζουν αυτα?

Ανάλογα από 120 έως 380+ ευρά.

Το θέμα είναι ότι τα ereaders είναι:

α)ασπρόμαυρά(σαν χαρτί να καταλάβεις έχει αίσθηση η οθόνη τους)

β)είναι κάτω του μετρίου στο θέμα internet.

γ)δεν υποστηρίζουν καλά τα pdf με πολλές εικόνες.

Απλά το ανέφερα γιατί δεν γίνεται να τα έχεις και τα 2,άνεση στο διάβασμα και ιντερνετ.

Πιθανότατα η καλύτερη λύση για τις ανάγκες σου είναι η ταμπλέτα(λόγω ιντερνετ,pdf support),αλλά είπα να επισημάνω και ότι υπάρχει και καλύτερη λύση στο θέμα διάβασμα.

Δημοσ.

ξέρεις να μου προτείνεις συγκεκριμένη?

Με αυτό το budget δεν μπορώ να σε βοηθήσω.Ίσως κάποιος άλλος έχει εμπειρία με συσκευές σε αυτό το φάσμα τιμών.

Δημοσ.

αυτο ειναι γ διαβασμα http://www.amazon.com/dp/B0051QVF7A .Πρεπει να το αγορασεις απο αυτους. Ουτε εγω εχω εμπειρία στα readers.

για νετ κατι σαν αυτο http://www.skroutz.gr/s/380920/Crypto-Passepartout-70-R84.html Ή καποιο απο τα δεκαδες κινεζικα απο αγγελιες κλπ. αλλα αυτα για διαβασμα ΔΕΝ :(

Δημοσ.

αυτο ειναι γ διαβασμα http://www.amazon.com/dp/B0051QVF7A .Πρεπει να το αγορασεις απο αυτους. Ουτε εγω εχω εμπειρία στα readers.

Το kindle 4 είναι κακή επιλογή για αυτά που ζητάει ο φίλος.

Δεν έχει οθόνη αφής και δεν έχει microsd.

Τώρα φαντάσου να παλεύεις το browsing με 5 σημείων χειριστήριο και το pdf δίχως σοβαρό reflow και καλό ζούμ στις 6". :shock:

Δημοσ.

6.000.000 πουλησε περισυ. ολοι αυτοι εκαναν λαθος? για παραδειγμα τι ειναι το ebook reader το εδωσα ουτος ´η αλλως.

ουτε με το κινεζικο 800Χ480 και 1μιση ωρα μπαταρια νομιζω κανεις δουλεια (ειδικα για κειμενο)...

μονο για κινεζικες ταινιες .mp4 ειναι. και κανα πρωτοσελιδο.

σ´αυτα τα λεφτα τι να παρει δλδ? ας μαζεψει λιγα € ακομα να παρει κανενα πιο σοβαρο tablet ;)

Ή αν δε βαριεσαι βρες του τιποτα να υπαρχει σε αγγελιες να αξιζει καπως στα λεφτα του.

Δημοσ.

6.000.000 πουλησε περισυ. ολοι αυτοι εκαναν λαθος? για παραδειγμα τι ειναι το ebook reader το εδωσα ουτος ´η αλλως.

ουτε με το κινεζικο 800Χ480 και 1μιση ωρα μπαταρια νομιζω κανεις δουλεια (ειδικα για κειμενο)...

μονο για κινεζικες ταινιες .mp4 ειναι. και κανα πρωτοσελιδο.

σ´αυτα τα λεφτα τι να παρει δλδ? ας μαζεψει λιγα € ακομα να παρει κανενα πιο σοβαρο tablet ;)

Ή αν δε βαριεσαι βρες του τιποτα να υπαρχει σε αγγελιες να αξιζει καπως στα λεφτα του.

Ναι αλλά αυτοί οι 6.000.000 πήραν το Kindle 3(νυν keyboard) όχι το 4,πλήρωσαν 180-99$(ή 79$ για το 4) ανάλογα με την συσκευή/χρόνο(δηλαδή καμία σχέση με τις εδώ τιμές),κέρδισαν μέσω των adds από 20 έως 150$,είναι κατά κύριο λόγο Αμερικάνοι και πολύ απλά δεν είχαν τις απαιτήσεις του OP.

Αυτό που του πρότεινες είναι ένα φθηνό(έως εξαιρετικά φθηνό εάν το πάρεις,όχι παραγγελία αγορά φυσικού προσώπου, από αμερική),καλό ποιοτικά αλλά εξαιρετικά απλό reader της amazon.

Το μόνο που είναι καλό είναι να διαβάζεις βιβλία της amazon(όχι pdf και φυσικά όχι epub δίχως παρανομία/hack).

Δεν μπορείς να κάνεις σημειώσεις,δεν μπορείς να αυξήσεις την αξιοθρήνητη μνήμη(1.2giga με την δυνατότητα cloud) και φυσικά δεν μπορείς να πλοηγηθείς στο ιντερνετ δίχως να χτυπήσεις το κεφάλι σου στον τοίχο.

Εάν ζήταγε dedicated e-book reader,πολύ φθηνό,δίχως πολλά χαρακτηριστικά και δεν τον ένοιαζε το θέμα pdf ιδιαίτερα τότε θα ήταν δελεαστική επιλογή.

Εφόσον ο άνθρωπος ζητάει συγκεκριμένα πράγματα(Pdf,internet)τότε αποκλείουμε το 4 εν ριπή οφθαλμού για τους λόγους που εξηγώ πάνω και στο προηγούμενο ποστ μου.

Με τις απαιτήσεις που έχει η ταμπλέτα είναι μονόδρομος.

Όπως είπα και πριν δεν ξέρω το θέμα για τόσο φθηνές συσκευές.

Σίγουρα θα υπάρχουν ευκαιρίες στο ebay,από ότι έχω διαβάσει κατά καιρούς άτομα έμειναν ευχαριστημένοι με συσκευές των <150ευρώ για τέτοια χρήση που περιγράφει ο OP.

Το φθηνότερο που άκουσα θετικά στις 10.1" είναι αυτό: http://www.e-tablet.gr/shopping_cart.php

Στις 7" που το έχουν πολλοί στο φόρουμ είναι αυτό: http://www.e-tablet.gr/product_info.php?cPath=8_29&products_id=78#!tab4

Δημοσ.

έχω την εντύπωση πως σύντομα κυκλοφορεί κ αυτό που έχει πολύ θετικές κριτικές.

http://www.amazon.com/gp/product/B0051VVOB2/ref=famstripe_kf

αμερική υποθέτω μόνο αλλά είπα να το αναφέρω.

Για εκτός αμερικής δεν είναι ότι καλύτερο.

Τα περισσότερα προσφερόμενα χαρακτηριστικά είναι αποκλειστικά για ΗΠΑ και επίσης δεν έχει microsd κάρτα μόνο cloud.

Από εκεί και πέρα για αμερικάνους είναι καλή ευκαιρία.

Δημοσ.

και δε το πουλανε εκτος, "U.S only" το γραφει. μ´αρεσει που ο ΟΡ αφαντος & εμεις συνεχιζουμε...

λοιπον ειδα σημερα σε μαγαζι το "color e-book reader" - αυτα του ebay. μουφα. την ιδια οθονη των 7" irobot/epad tablet εχουν (χωρις το σκληρο πλαστικο και το touch), μαλλον & τον ιδιο ~350mhz arm των $80 epad.

τα εδινε 100€ με παζαρι! κανουν $65 στα διαφορα china.com :o

Δημοσ.

και δε το πουλανε εκτος, "U.S only" το γραφει. μ´αρεσει που ο ΟΡ αφαντος & εμεις συνεχιζουμε...

λοιπον ειδα σημερα σε μαγαζι το "color e-book reader" - αυτα του ebay. μουφα. την ιδια οθονη των 7" irobot/epad tablet εχουν (χωρις το σκληρο πλαστικο και το touch), μαλλον & τον ιδιο ~350mhz arm των $80 epad.

τα εδινε 100€ με παζαρι! κανουν $65 στα διαφορα china.com :o

Καλά τα color e-book reader είναι κλασσική μούφα,παραλίγο να την πάθω με ένα archos που διαφήμιζε το e-shop.

Μετά διάβασα και έμαθα τι παίζει.

Θέλουν να πουν πουλάμε φθηνή ταμπλέτα που δεν κάνει για τίποτα άλλο εκτός από διάβασμα.

Ταμπλέτα=lcd,e-reader=e-paper αυτό το ξεχνάνε κάποιοι όταν λανσάρουν τα προϊόντα τους και κοροϊδεύουν τον κοσμάκη.

Ο μόνος πραγματικά color e-reader είναι αυτός:

Hanvon_color_e-ink_ereader-e1289207530577.jpg

Με 500$ το φθηνότερο μοντέλο και πώληση μόνο Κίνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...