Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρα σε ολους!! Εδω και 3 ημερες εχω παρατηρησει οταν ανοιγω το pc, ακουω ενα περιεργο θορυβο στον σκληρο δισκο (WD 500 GB) κατι σαν να χτυπαει μεσα.. επισης θελω να πω οτι οταν ξεκιναει ο υπολογιστης κολλαει για λιγο.. ειναι ομως μεχρι να μπω στα Windows.. ο θορυβος μετα δεν υπαρχει!! Τι μπορει να παιζει λετε? Να υποθεσω οτι σιγα σιγα φευγει..? Πφφ και τον εχω σκαρτα ενα χρονο.. Ευχαριστω!!

Δημοσ.

για να βεβαιωθεις για την ζωη του δισκου σου κατεβασε το Hard Disk Sentinel και δες τα stats του.

Επισης κατεβασε τα διαγνωστικα της WD και καντου ελεγχο,αν σου βγαλει fail νομιζω οτι σε καλυπτει ανετα η εγγυηση!

Δημοσ.

Κατεβασα οπως λες το Hard Disk Sentinel αλλα επειδη δεν γνωριζω πολλα.. λεει στο Overview: Perfomance 100% Excellent, Health 100% Execellent, ακομα λεει The Hard Disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin or data transfer errors. No actions Needed. Aριστερα λεει Temp 33 Βαθμους. Επισης κατεβασα και το Western Digital Data LifeGuard Diagnostics ετρεξα το Quick Test Περασε με επιτυχεια.. ακριβως το ιδιο και το Extended Test με επιτυχεια.

Δημοσ.

αρα ο δισκος σου ειναι υγιης δεν εχει καποιο θεμα

Σε αυτο που θα πηγαινε το μυαλο μου μετα ειναι η το τροφοδοτικο η μητρικη,περισσοτερο ομως δεν μπορω να σε βοηθησω στο τι να κανεις,περιμενε μηπως και σου απαντησει καποιος πιο εξειδικευμενος.

Δημοσ.

Το κουτι το εχω ανοιχτο, οταν ακουσα λοιπον τον θορυβο πηγα ποιο κοντα και ο θορυβος φαινεται πως ειναι στον σκληρο δισκο.. τωρα τι να πω ελπιζω παντως να μην ειναι τιποτα αλλο.. Σε ευχαριστω παρα πολυ να εισαι καλα!!

Δημοσ.

εφοσον ο δισκος ειναι υγιης στο επομενο που θα πηγαινα ειναι η τροφοδοσια του.

Μου εχει τυχει να συνδεσω εξωτερικο δισκο 2.5αρη σε Pc που οι μπροστινες usb δεν εδιναν την απαραιτητη ποσοτητα ρευματος για να δουλεψει και ακουγοταν σαν να χτυπαγε κατι.

Αυτο που ακουγοταν βεβαια ηταν η κεφαλη του δισκου.

Για μενα τσεκαρε το καλωδιο τροφοδοσιας του δισκου σου,εν αναγκη βγαλτο και ξαναβαλτο ισως η μητρικη να "περιμενει"να διαβασει απο τον δισκο και γ αυτο να κολλαει το συστημα σου οπως λες

Δημοσ.

Το εκανα και αυτο που ανεφερες και δεν αλλαξε τιποτα.. συνεχιζει να χτυπαει.. και να αργει να φορτωσει στην αργη.. Θα δειξει!! Σε ευχαριστω και παλι φιλε να εισαι καλα!!

Δημοσ.

Sorry αλλα δεν μπορω να καταλαβω.. ο θορυβος παντως υπενθυμιζω οτι ειναι μεχρι να μπω στα windows.. και στην αρχη οταν ξεκιναει ο υπολογιστης και εννοω εκει που σου δινει τις επιλογες του bios και του run setup αργει για λιγο να φορτωσει τα Primary master, Primary slave etc etc..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...