Nemesis_rds Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδες. Ενδιαφερομαι να αγορασω ενα σκληρο 1,5-2tb για αποθηκευση αρχειων γτ εχουν τιγκαρει ολοι και ο μονος που βρισκω διαθεσιμο σε μια normal τιμη με αυτη την "κριση" των σκληρων ειναι ο Seagate ST2000DL003 Barracuda Green 3.5-inch 2TB SATA 6 Gb/s Drive (64MB Buffer,5900RPM). Γενικα τους seagate δεν τους εχω σε μεγαλη εκτιμηση. Αλλα οι αντιστοιχοι WD, Samsung εχουν τουλαχιστον 50Ε πανω. Εχει κανεις αποψη για τον seagate? Στο amazon εχει 40+ κριτικες με 5/5 και 20 που δινουν 1/5. Τι να πιστεψω? Αξιζει η αγορα? Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2011 από Nemesis_rds
LouCi4er Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μια χαρα ειναι ο δισκος.Οτι και να παρεις ειναι τι θα σου κατσει,ειδικα στους σκληρους δισκους.Εγω τον συγκεκριμενο τον εχω κανενα 6μηνο και ολα κομπλε.Κρατα back up τα σημαντικα αρχεια και μην σε απασχολει τπτ αλλο. Οι κριτικες που γραφουν τα διαφορα e-shops να μην τις δινεις σημασια.
Nemesis_rds Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Οι κριτικες που γραφουν τα διαφορα e-shops να μην τις δινεις σημασια. Οι αρνητικες κρτικες στο amazon που λεω ειναι κατα 90% οτι στον πρωτο μηνα ο σκληρος "πεθανε". Εσυ φιλε μου ποιο filmware εχεις, το "προβληματικο" CC31 ή το CC32? Απο ταχυτητες μεταφορας ποσο περιπου πιανει?
LouCi4er Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Εμενα ο δισκος εχει το CC32,το ειχε απο την αρχη που τον πηρα.Απο ταχυτητες μεταφορας υποθετω τις ονομαστικες,δεν τον τεσταρα και ποτε να σου πω την αληθεια.
Nemesis_rds Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Καταλαβα. Οπως και να εχει τωρα τον παρηγγειλα. Οτι βγει, βγηκε. Tx για το ενδιαφερον παντως
LouCi4er Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 μην αγχωνεσαι,μια χαρα ειναι ο δισκος.Προσωπικα παντως,σε αντιθεση με καποιους αλλους,την Seagate την εχω σε παρα πολυ μεγαλη εκτιμηση.Ποτε δεν μου εχει χαλασει δισκος της.Φαντασου οτι εχω ακομα εναν 7200.11 (χωρις να ειμαι ο μοναδικος) ο οποιος λειτουργει τελεια και δεν του εχω βαλει το firmaware που διορθωνει το προβλημα.
Nikdev Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2011 Είναι καλός δίσκος έχω 4 από αυτούς, λειτουργούν άψογα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα