jmallen3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Παιδια εχω μια ερωτηση. γινεται να εχω στο σπιτι σε 2 διαφορετικες μπριζες τηλεφωνου 2 ρουτερ και να λειτουργουν με την ιδια adsl γραμμη απροβληματιστα ταυτοχρονα και τα 2?
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπορεί το ενα να γίνει bridge για το αλλο αλλά πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία για να το πετύχεις αυτο.
Chrisxxx Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δεν εχω δοκιμάσει να το κάνω ή παρακολουθήσει πως γίνεται.. Ποιος ο λόγος όμως να το κανεις; Δεν θέλεις να τραβάς καλώδια στο άλλο pc ή δεν φτάνει το ασυρματο;
jmallen3 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 εχω ενα ρουτερ που συνδεονται τα 2 pc που θελω στον πανω οροφο του σπιτιου,ωστοσο θελω να αγορασω ενα τηλεφωνο που θα κανει κλησεις μεσω skype και θα βρισκεται στον κατω οροφο του σπιτιου και θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ με καλωδιο.για αυτο και ψαχνω λυση.
poulinos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 για 100 η φορα.δεν γινεται αυτο που θες.στον κατω οροφο μπορει να μπει η ενα repeater,η ενα access point Που θα ειναι με καλωδιο δικτυου με το ρουτερ η θα παιξεις με Powerlines. 2 adsl router πανω σε τηλεφωνικη γραμμη οχι.αν εχεις τοσο νεο σπιτι που πισω απο τα πριζακια αντι για απλο ραζιμ καλωδιο εχει Utp μπορεις με πατεντα να το κανεις να παιξει σαν δικτυου μεχρι κατω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα