Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω μια ερωτηση. γινεται να εχω στο σπιτι σε 2 διαφορετικες μπριζες τηλεφωνου 2 ρουτερ και να λειτουργουν με την ιδια adsl γραμμη απροβληματιστα ταυτοχρονα και τα 2?

Δημοσ.

Μπορεί το ενα να γίνει bridge για το αλλο αλλά πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία για να το πετύχεις αυτο.

Δημοσ.

Δεν εχω δοκιμάσει να το κάνω ή παρακολουθήσει πως γίνεται.. Ποιος ο λόγος όμως να το κανεις; Δεν θέλεις να τραβάς καλώδια στο άλλο pc ή δεν φτάνει το ασυρματο;

Δημοσ.

εχω ενα ρουτερ που συνδεονται τα 2 pc που θελω στον πανω οροφο του σπιτιου,ωστοσο θελω να αγορασω ενα τηλεφωνο που θα κανει κλησεις μεσω skype και θα βρισκεται στον κατω οροφο του σπιτιου και θα πρεπει να ειναι συνδεδεμενο στο ρουτερ με καλωδιο.για αυτο και ψαχνω λυση.

Δημοσ.

για 100 η φορα.δεν γινεται αυτο που θες.στον κατω οροφο μπορει να μπει η ενα repeater,η ενα access point Που θα ειναι με καλωδιο δικτυου με το ρουτερ η θα παιξεις με Powerlines.

2 adsl router πανω σε τηλεφωνικη γραμμη οχι.αν εχεις τοσο νεο σπιτι που πισω απο τα πριζακια αντι για απλο ραζιμ καλωδιο εχει Utp μπορεις με πατεντα να το κανεις να παιξει σαν δικτυου μεχρι κατω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...