BEBIS18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γεια σας παιδιά και καλώς σας βρήκα δεν ξέρω αν είναι το σωστό topic εδώ για το θέμα αυτό αν όχι αν μπορούν οι moderator να το μεταφέρουν. Λοιπόν όπως λέει ο τίτλος ψάχνομαι για το XBOX360S και αφού είδα αυτή την τιμή ψήθηκα ακόμα ποιο πολύ. Το θέμα είναι αν θα παίζω ποιο άνετα σε σχέση με το PC που έχω: CPU : INTEL CORE 2 QUAD [email protected] GHz MOBO: GIGABYTE G31M-ES2C RAM : 4 GB @667 MHz GPU : SAPPHIRE 4650 ULTIMATE 1GB HDD :WD 640 GB PSU :500W(μουφα του MULTIRAMA) Καλά ως εδώ ... ωραία αν ειναι να δωσω τα λεφτα κανα 300 το πολυ να παρω το xbox360s ή μια κάρτα γραφικών και ένα τροφοδοτικό . Όλες οι απόψεις δεκτές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
grouspen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 για εμένα καλύτερα στο pc. έχω κονσολες αλλά προτιμώ το gaming στο pc. επισης όσο πρόκειται για την αναβάθμιση. συμφωνώ για το τροφοδοτικό. αλλά θα πρότεινα αυτή επειδή αυτή π έχεις διαλέξει θα έχει bottleneck σε συνεργασία με την cpu Και δεν θα μπορεί να την εκμεταλλευτεί πλήρως. και με τα λεφτά που περισσεύουν να πάρεις ραμ 800αρες πχ σαν αυτές . γνώμη μου πάντα. περίμενε γνώμες και άλλων insomniacs
BEBIS18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση σου...Βασικά αν πάω σε αναβάθμιση του pc ο επεξεργαστής θα πάει overclock στα 3.4GHz οπού είναι rock stable τον έχω δοκιμάσει με ένα cx600 ενός φίλου μου και οι μνήμες πάνε στα 850MHz αρά δεν νομίζω να φάω μπουκάλι ούτε να πάρω μνήμες...το θέμα είναι από άποψη γραφικών τι από τα δυο είναι καλύτερο? Επίσης η οθόνη μου έχει ανάλυση 1280x1024 αλλά στις γιορτές θα πάρω καινούρια μάλλον την γνωστή σε όλους σας DELL 23 ή 24 θα δείξει...
grouspen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 εδωσα την απαντηση σκεπτομενος ότι δεν θα πέσει ο/c . οκ είσαι τότε πιστεύω. ΑΛΛά ας δώσουν και απαντήσεις τπτ πιο έμπειροι ..
BEBIS18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά καμιά άλλη απάντηση δεν υπάρχει???
naruto14 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Τι έγινε ρε παιδιά καμιά άλλη απάντηση δεν υπάρχει??? Να σου πω την αλήθεια είμαι και γω σε τέτοιο δίλημμα γιατί σκέφτομαι να αγοράσω τα Χριστούγεννα μια κονσόλα ps3 ή xbox αλλά επίσης σκέφτομαι και την αναβάθμιση στο PC. Μάλλον θα καταλείξω στην κονσόλα μιας και με ενδιαφέρουν αρκετά παιχνίδια που δεν μπορώ να τα βρω στο PC και υπάρχουν μόνο σε κονσόλες. Έτσι σκέφτομαι εγώ πάντως.
BEBIS18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Είναι αλήθεια πως και εγώ έχω σκαλώσει αγρία άμα κάνω αναβάθμιση το pc πιστεύω θα είμαι οκ,τα παιχνίδια θα μου τα δίνει ο θείος,αλλά δεν ξέρω αν θα παίξω ποια άνετα και να προσδιορίσω το άνετα :να έχω όσο το δυνατό καλύτερα γραφικά και το παιχνίδι να κυλάει ομαλά.Και επίσης με ενδιαφέρει να flashαρεται εύκολα η κονσόλα δηλαδή μην χρειαστεί να την ανοίξω για να πειράξω κάποιο hardware και μετά δεν δουλεύει.
naruto14 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Είναι αλήθεια πως και εγώ έχω σκαλώσει αγρία άμα κάνω αναβάθμιση το pc πιστεύω θα είμαι οκ,τα παιχνίδια θα μου τα δίνει ο θείος,αλλά δεν ξέρω αν θα παίξω ποια άνετα και να προσδιορίσω το άνετα :να έχω όσο το δυνατό καλύτερα γραφικά και το παιχνίδι να κυλάει ομαλά.Και επίσης με ενδιαφέρει να flashαρεται εύκολα η κονσόλα δηλαδή μην χρειαστεί να την ανοίξω για να πειράξω κάποιο hardware και μετά δεν δουλεύει. Άκου την κατάσταση μου μπας και βοηθηθείς. Έχω CPU Amd dual core 7750 Nvidia 9600 GT 4GB RAM Ένα τροφοδοτικό των 45 ευρώ. Τα παιχνίδια τα παίζω άνετα εκτός από το battlefield 3 που είναι το μόνο που με ζορίζει και νομίζω φταίει ο επεξεργαστής για αυτό. Από την άλλη ένα xbox θα ήταν μια χαρά για να παίζω τα παιχνίδια αποκλειστικά στις κονσόλες ενώ θα μπορώ να παίζω και τα games στο pc μου. Βέβαια οι φίλοι μου παίζουν κυρίως στο PC από ότι στο ps3 τους άρα μόνο εδώ θα μπορώ να παίζω online. Από την άλλη με ενδιαφέρει και το motion gaming που υπάρχει μόνο στις κονσόλες. Άρα μάλλον θα καταλήξω στο xbox ή ps3 και όταν βρω ευκαιρία θα αγοράσω και τον Amd phenon x6 που έχω βάλει στο μάτι στα 150 ευρώ. Βέβαια η κατάσταση σου είναι διαφορετική μιας και έχεις λίγο χειρότερο σύστημα αλλά πάλι ότι και να αποφασίσεις δεν πρόκειται να απογοητευτείς. Σκέψου και που παίζουν online οι φίλοι σου και αποφάσισε.
ridispapas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 φιλε μου βασικο ειναι να ξερουμε και σε τι οθονη πεζεις τα παιχνιδια του pc που ειναι παρα πολυ σημαντικο....εγω επειδει εχω και τα 2 και pc μαλιστα πολυ δυνατο ξενερωνω αρκετα με παιχνιδια που θελω να παιξω με χειριστηριο μεχρι να κατεβασω προγραμματα να τα κανω να παιζουν σωστα κτλ,αν τωρα εχεις καμια full hd 42 plus τηλεοραση εγω θα επελεγα κονσολα,αν εχεις μια αξιοπρεπη οθονη και εισαι οκ με τα χειρηστηρια θα ελεγα pc τοτε,θελεις για καλυτερα γραφικα αρκει να μπορουν να αποδοθουν οπως ελεγα πριν θελεις για modding...ετσι επιλεγω pc
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Το βασικο σου προβλημα ειναι το τι παιχνιδια θες να παιξεις. Το να κανεις μια αναβαθμιση της πλακας στο PC σου ειναι το μονο φθηνο και ευκολο για ριχνεις στα αφτια της οποιασδηποτε κονσολας στο χαλαρο κιολας. Απο την αλλη ομως εχεις ενα καρο παιχνιδια που δεν θα τα δεις ποτε σε PC οποτε επιλεγεις με βαση αυτον τον παραγοντα πρωτα. Εγω θα ελεγα να παρεις μια κονσολα (κατα προτιμηση ενα PS3 μονο και μονο για τα εκτεταμενα exclusive που εχει) μιας και το PC που διαθετεις κουτσα στραβα παιζει αρκετα παιχνιδια και ετσι οπως ειναι (οχι κατι σαν το Witcher 2 ομως). Απο την αλλη μπορεις με σχετικη ανεση να χτυπησεις μια μεταχειρισμενη καρτα ΚΑΙ να παρεις και κονσολα και με ελαχιστο επιπλεον κοστος να εχεις και τα 2.
BEBIS18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Λοιπόν μάλλον θα χτυπήσω το xbox360 να το βάλω στην 32 FULLHD και στις γιορτές κάνω μια αναβάθμιση το pc κάρτα γραφικών, τροφοδοτικό, οθόνη...και όπως το βλέπω θα τσιμπήσω το xbox360 στα 230 και το Battlefield 3 για αρχή
xaros73 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2011 Παντως αν εχεις την δυνατοτητα τσεκαρε και την λυση του Amazon. Εγω τσιμπησα ΧΒΟΧ με 250αρι σκληρο+BF3+FORZA4+HDMIcable+12μηνη XBOX LIVE, ολα μαζι 260ευρω! Το μετανιωσα που δεν πηρα και αλλα παιχνιδια, με την αγορα κονολας τα δινει 30ευρω περιπου, και οχι περσινά και προπέρσινα παιχνιδια ετσι? Τετοια τιμη δεν υπαρχει αλλου. Βαλε για πλακα στο Πλαισιο αυτα που ανεφερα και θα σου βγουν κανα 400αρι ευρω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα