StigmaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Είμαι απο Ρόδο και μου ήρθε χαρτί κατάταξης, παρουσιάζομαι Ναύπλιο στις 23 Νοέμβρη. Ως νησιώτης η γνώσεις μου για της μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι ελλιπής και θα χρειαστώ λίγο βοήθεια. Πώς μπορώ να πάω απο το Αεροδρόμιο ΕΛ.Βεν στο Ναύπλιο? Αν φτάσω πρωί στην Αθήνα προλαβαίνω να είμαι μέσα μέχρι τη μία? Thanks
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Θα πρέπει να πας στα ΚΤΕΛ Κηφισού και από εκεί να πάρεις ΚΤΕΛ για το Ναύπλιο. Γενικά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στα ΚΤΕΛ, να ρωτήσεις τι ώρα φεύγουν λεωφορεία για Ναύπλιο, πόση ώρα κάνουν για να υπολογίσεις και εσύ. Τώρα για να φύγεις από το Αεροδρόμιο υπάρχουν διάφορες λύσεις. Η πιο γρήγορη είναι με ταξί αλλά θα σου πάρει και πολλά φράγκα. Θα βόλευε με λεωφορείο, μου φαίνεται το Χ93 είναι αλλά περνάει κάθε 30 με 40 λεπτά. Δεν είμαι και σίγουρος. Τέλος υπάρχει και μετρό και προαστιακός. Με μετρό, αφού θα πάρεις την μπλε γραμμή μάλλον θα σε βόλευε να κατέβεις Ελεώνα και μετά με ταξί από τα ΚΤΕΛ. Δεν είναι μακριά. Πας και με τα πόδια. Κανένα 10-15 λεπτο περπάτημα πρέπει να είναι. Με προαστιακό δεν γνωρίζω να σου πω
Porg Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ρώτησε στα κτελ για πληροφορίες: http://www.ktel-argolidas.gr/ Νομίζω δικαιούσαι και έκπτωση εισιτηρίου στο κτελ. Τι κέντρο έχει το Ναύπλιο;
antonl Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 @^: Μηχανικών νομίζω. Δες την περίπτωση με το λεωφορείο. Νομίζω είναι η φθηνότερη κι απαιτεί το λιγότερο περπάτημα, φαντάζομαι όλο και κάτι θα κουβαλάς.
Mika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 δεν υπαρχει λεωφορείο που παει κατευθείαν απο Βενιζέλο - Κτελ Κηφισου;
slygeo87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ναι αυτό είχα πάρει κι εγώ για να επιστρέψω. Από βενιζέλος κανά 45λεπτο και μετά κανά 2ωρο για το μαγευτικό (μπλιε) ναύπλιο.
Uberalles_gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Το θέμα είναι να δει τι ώρα φεύγουν τα λεωφορεία από τα ΚΤΕΛ Κηφισού για Ναύπλιο. Άντε και καλή θητεία !! Ψαρούκλα!!
slygeo87 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Κάθε και μισύ αν θυμάμαι καλά. Πάντως επειδή λέει το παλικάρι να είναι μέσα μέχρι τη μία, οκ cool, και στις 3 να πας που λέει ο λόγος καλά είσαι. Το βράδυ μη μπεις.
StigmaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ παίδες. Έτοιμος για μέσα πλέων. Παίρνω λεωφορείο για ΣΤ.ΥΠΕΡΑ/ΚΩΝ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΟΥ απο αεροδρόμιο, το Χ-93 και απο εκεί έχει κάθε μια ώρα ΚΤΕΛ για Νάυπλιο. Ευχαριστώ και πάλι
Pantelwolf Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 κλεισε θεση απο νωρις για το κτελ γιατι δε θα εισαι ο μονος που θα κατεβαινει
FilipposMD Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Τις μέρες κατάταξης πολλές φορές βάζουν και εξτρα ΚΤΕΛ που σε αφήνουν απευθείας στο στρατόπεδο (δεν ξέρω για Ναύπλιο συγκεκριμένα, αλλά λογικά κι εκεί θα ισχύει αυτό). Προσπάθησε να μάθεις αν θα γίνει κάτι τέτοιο και τι ώρες φεύγουν.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 23 Νοεμβρη ποτς γενεν? Καπως ακυρη μου φαινεται η ημερομηνια για καταταξη νεοσυλλεκτων. Φιλος της 2011Δ ΕΣΣΟ εχει παρουσιαστει εδω και 10 ημερες, συγκεκριμενα στο Ναυπλιο κιολας.
Dark_son20 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 με το φόβο μην πάει δωδεκάμηνο κόπηκαν πολλές αναβολές και έχει πήξει ο κόσμος φαντάρους τόσο που οι κατατάξεις έχουν τρελές μέρες
kage Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) απ οτι διαβαζω μπαινουν συνεχεια σειρες καθε μηνα στο πεζικο....ειναι τυχεροι γιατι αυτο σημαινει οτι η θητεια τους θα τους βγει χαλαρα αφου εχουν γεμισει τα στρατοπαιδα... για τσαμπε μεταφορες νομιζω πρεπει να παρεις στο φρουραρχειο της περιοχης σου ή κατι τετοιο Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2011 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα