Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι απο Ρόδο και μου ήρθε χαρτί κατάταξης, παρουσιάζομαι Ναύπλιο στις 23 Νοέμβρη.

Ως νησιώτης η γνώσεις μου για της μετακινήσεις στην ηπειρωτική Ελλάδα είναι ελλιπής και θα χρειαστώ λίγο βοήθεια.

Πώς μπορώ να πάω απο το Αεροδρόμιο ΕΛ.Βεν στο Ναύπλιο?

Αν φτάσω πρωί στην Αθήνα προλαβαίνω να είμαι μέσα μέχρι τη μία?

Δημοσ.

Θα πρέπει να πας στα ΚΤΕΛ Κηφισού και από εκεί να πάρεις ΚΤΕΛ για το Ναύπλιο.

Γενικά πρέπει να πάρεις τηλέφωνο στα ΚΤΕΛ, να ρωτήσεις τι ώρα φεύγουν λεωφορεία για Ναύπλιο, πόση ώρα κάνουν για να υπολογίσεις και εσύ.

Τώρα για να φύγεις από το Αεροδρόμιο υπάρχουν διάφορες λύσεις.

Η πιο γρήγορη είναι με ταξί αλλά θα σου πάρει και πολλά φράγκα.

Θα βόλευε με λεωφορείο, μου φαίνεται το Χ93 είναι αλλά περνάει κάθε 30 με 40 λεπτά. Δεν είμαι και σίγουρος.

Τέλος υπάρχει και μετρό και προαστιακός.

Με μετρό, αφού θα πάρεις την μπλε γραμμή μάλλον θα σε βόλευε να κατέβεις Ελεώνα και μετά με ταξί από τα ΚΤΕΛ. Δεν είναι μακριά. Πας και με τα πόδια. Κανένα 10-15 λεπτο περπάτημα πρέπει να είναι.

Με προαστιακό δεν γνωρίζω να σου πω

Δημοσ.

@^: Μηχανικών νομίζω.

Δες την περίπτωση με το λεωφορείο. Νομίζω είναι η φθηνότερη κι απαιτεί το λιγότερο περπάτημα, φαντάζομαι όλο και κάτι θα κουβαλάς.

Δημοσ.

Ναι αυτό είχα πάρει κι εγώ για να επιστρέψω. Από βενιζέλος κανά 45λεπτο και μετά κανά 2ωρο για το μαγευτικό (μπλιε) ναύπλιο.

Δημοσ.

Κάθε και μισύ αν θυμάμαι καλά. Πάντως επειδή λέει το παλικάρι να είναι μέσα μέχρι τη μία, οκ cool, και στις 3 να πας που λέει ο λόγος καλά είσαι. Το βράδυ μη μπεις.

Δημοσ.

Ευχαριστώ παίδες. Έτοιμος για μέσα πλέων.

Παίρνω λεωφορείο για ΣΤ.ΥΠΕΡΑ/ΚΩΝ ΛΕΩΦ.ΚΗΦΙΣΟΥ απο αεροδρόμιο, το Χ-93 και απο εκεί έχει κάθε μια ώρα ΚΤΕΛ για Νάυπλιο.

Ευχαριστώ και πάλι :)

Δημοσ.

Τις μέρες κατάταξης πολλές φορές βάζουν και εξτρα ΚΤΕΛ που σε αφήνουν απευθείας στο στρατόπεδο (δεν ξέρω για Ναύπλιο συγκεκριμένα, αλλά λογικά κι εκεί θα ισχύει αυτό). Προσπάθησε να μάθεις αν θα γίνει κάτι τέτοιο και τι ώρες φεύγουν.

Δημοσ.

23 Νοεμβρη ποτς γενεν? Καπως ακυρη μου φαινεται η ημερομηνια για καταταξη νεοσυλλεκτων. Φιλος της 2011Δ ΕΣΣΟ εχει παρουσιαστει εδω και 10 ημερες, συγκεκριμενα στο Ναυπλιο κιολας.

Δημοσ.

με το φόβο μην πάει δωδεκάμηνο κόπηκαν πολλές αναβολές και έχει πήξει ο κόσμος φαντάρους :P

τόσο που οι κατατάξεις έχουν τρελές μέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

απ οτι διαβαζω μπαινουν συνεχεια σειρες καθε μηνα στο πεζικο....ειναι τυχεροι γιατι αυτο σημαινει οτι η θητεια τους θα τους βγει χαλαρα αφου εχουν γεμισει τα στρατοπαιδα...

για τσαμπε μεταφορες νομιζω πρεπει να παρεις στο φρουραρχειο της περιοχης σου ή κατι τετοιο

Επεξ/σία από kage

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...