steant Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Γιατι δε μπορω να καταχωρησω αγγελια? Μου γραφει Δεν μπορείτε να Καταχωρήσετε νέα αγγελία
eric_in Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Έχεις κάνει πολλές τώρα τελευταία.Έχει περιορισμούς σίγουρα δεν θυμάμαι όμως για πόσες και για πόσο καιρό.
karmen1983 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μήπως φταίει το παρακάτω; 1. Τα μέλη του insomnia.gr έχουν δυνατότητα δημοσίευσης δύο (2) αγγελιών πώλησης και ζήτησης την εβδομάδα (είτε Πώλησης είτε Ζήτησης). Λογικά ναι
xreokopia Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εαν κανεις τη μια απο τις δυο ανενεργη(αφου δε βλεπω να μπορει να καταργηθει) τοτε μπορεις να δημοσιευσεις καινουργια;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Εαν κανεις τη μια απο τις δυο ανενεργη(αφου δε βλεπω να μπορει να καταργηθει) τοτε μπορεις να δημοσιευσεις καινουργια; Όχι, γιατί κατ' αυτόν τον τρόπο, ουσιαστικά παρακάμπτεται ο περιορισμός των δύο αγγελιών ανά επτά ημέρες.
georgelsa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα ειμαι καινουργιος και σας χαιρετω ολους γησω μια αγγελεια τι ακριβως να κανω?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 καλησπερα ειμαι καινουργιος και σας χαιρετω ολους γησω μια αγγελεια τι ακριβως να κανω? Μήπως μπορείς να ξαναγράψεις αυτό που θέλεις να κάνεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα