Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΠΑιδια να κανω μια ερωτηση.Εχω το κουτι της SOPRANO THERMALTAKE , kai ο πλαινος ανεμιστηρας παρεδωσε πνευμα(με το που ξεκιναει ο υπολογιστης κανει εναν σπαστικο θορυβο και πρεπει να το κοπανισω μερικες γορες να ηρεμησει.Απο οτι ειδα ειναι 9 cm.Ξερει καποιος απο που μπορω να βρω αντιστοιχο ανεμιστηρα για το πλαι με ledakia ομως(εχω δει οτι βγαινουν μπλε ή και πολυχρωμοι).Και κατι ακομη.Ειναι δυσκολη η συνδεση του (ειμαι παντελως ασχετος οπως καταλαβαινετε).

Δημοσ.

louben μήπως συντονίζεται; Δοκίμασες να τον ξεβιδώσεις και να βάλεις στις γωνίες που έχει κανένα πλαστικό, λίγο πρόχειρα να δεις αν συνεχίζει; Ή ακόμα πιο απλά να τον δουλέψεις χωρίς να τον έχεις βιδώσει πάνω στο κουτί;

Αν συνεχίσει μια και λες ότι δε το πολυ ξέρεις, δε θα σου πρότεινα να τον ανοίξεις να ρίξεις λίγο σπρέι γράσου στον άξονα αλλά να τον αλλάξεις με ένα νέο

Πχ

http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Case-Fans/Pierre-Cardin-BlackSilent-XE1-Fan---92mm-L-XE1R.htm

H Αλλαγή δεν είναι κάτι δύσκολο. Απλά ξεβιδώνεις τις 4 βίδες που έχει. Βγάζεις το καλώδιο του από τη μητρική, βάζεις τον νέο στο case, τον βιδώνεις και συνδέεις το καλώδιο στη θέση που ήταν ο παλιός

Δημοσ.

Οπως προειπα ειμαι ασχετος.Ψεκασα με wd40 μεσα στον αξονα περιστροφης και μετα παρατηρησα οτι εχει και καποια κυκλωματα οποτε φοβαμαι μηπως εχω κανει(η θα κανω)καποια ζημια.Εκλεισα το desktop απο το ρευμα και θα το ξανανοιξω το βραδυ.Παντως το θορυβο τον κανει κατα κανονα κατα την εκκινηση(μαλλον ανεβαζει στροφες).

Carmen thanks for the link αλλα θα προτιμουσα κατι εκτος πλαισιου γιατι δεν εχει στην πολη μου (εχει multirama,get it, eshop).Επισης θα προτιμουσα κατι με led οπως προειπα(απο οτι ξερω εχει με μπλε φως και με πολλα χρωματα).

Δημοσ.

Γιατι μια χαρα ειναι το κουτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Τελικα με το λαδι εστρωσε και ο θορυβος εξαφανιστηκε(προσωρινα ισως).

Οπως και να χει οι προτασεις σας ευπροσδεκτες αφου fan θα αλλαξω ετσι και αλλιως.

Γιατι μια χαρα ειναι το κουτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

Τελικα με το λαδι εστρωσε και ο θορυβος εξαφανιστηκε(προσωρινα ισως).

Οπως και να χει οι προτασεις σας ευπροσδεκτες αφου fan θα αλλαξω ετσι και αλλιως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...