Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι ο Αλέξανδρος και μένω στην Θεσσαλονίκη. Ασχολούμαι με υπολογιστές ελάχιστο καιρό και γιαυτό τον λόγο έχω αρκετές απορίες. Γουστάρω πάντως να μαθαίνω συνεχώς καινούργια πράγματα και να πειραματίζομαι. Έχω μεγάλο αρχείο με ταινίες (περίπου 1500) σε ασυμπίεστη μορφή (.VOB). Με μεγάλη μου χαρά θα μπορώ να τις διαθέσω σε όποιον ενδιαφέρεται. Θα φροντίσω να ανεβάσω και λίστα με τις ταινίες μου για όσους ενδιαφέρονται...

ΕΡΩΤΗΣΗ:

Θα μου ήταν πολύ χρήσιμο όπως καταλαβαίνετε ένα πρόγραμμα για μετατροπή των αρχείων από .Vob σε .Αvi ή .Mpeg ή οτιδήποτε άλλο. Ουσιαστικά θα ήθελα να μου προτείνετε ένα πρόγραμμα τζαμπέ και καλό για αυτήν την δουλειά.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Καλός όρισες άλεξ πρώτον ρίξε μια ματιά στους κανόνες του φόρουμ

και εστίασε ιδίως εδώ :

Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Για το ερώτημά σου ποιο σχετικά είναι δύο άλλο θέματα που αν έριχνες ένα μάτι θα τα έβλεπες

http://www.insomnia.gr/topic/425098-%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CF%89-backup-dvd-%CF%84%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CF%89%CE%BD/

http://www.insomnia.gr/topic/424683-vob-%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%B9/

P.s. τα vob είναι μια χαρά συμπιεσμένα σε Mpeg2

Δημοσ.

Το σκέφτηκες καλά αυτό που θέλεις να κάνεις;

1500 ταινίες επί 1 ώρα (στην καλύτερη περίπτωση, αλλά πιστεύω επί 2 ώρες) την ταινία μας κάνει από 1500 έως 3000 ώρες συνολικά. Αν πεις ότι μετατρέπεις 10 ταινίες την ημέρα θέλεις μισό χρόνο αδιάλειπτου και καθημερινού ripping/converting. :shock:

Μόνο που το σκέφτομαι μου έρχεται να πάρω τα βουνά...

Δημοσ.

Για αυτό υπάρχουν τα que (και η νύχτες ^_^ )

Τα βάζει π.χ. στο free make video(αφού βρει της ρυθμίσεις που τον καλύπτουν),καμιά δεκαριά όπως λες πριν πάει για ύπνο,και το αφήνει να τα μετατρέπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...