Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα και καλο μηνα σε ολους !!!!

Εχω ενα site ενος μαγαζιου (Ελληνικη ταβερνα διπλα στην παραλια) και θελω να κανω το εξης. Θελω να τοποθετησω μια καμερα (webcam, ip camera, οτιδηποτε) και να μπορει οποιοσδηποτε επισκεπτης του site να εχει την επιλογη να βλεπει οτι δειχνει η καμερα αυτη σε live streaming.

1) Τι πρεπει να κανω ? μπορω να χρησιμοποιησω απλη webcam συνδεδεμενη σε καποιο pc που θα ειναι παντα ανοιχτο στο μαγαζι ? πρεπει να αγορασω ip camera ?

2)Στο site τι πρεπει να κανω ? πρεπει να βαλω καποιον κωδικα html ?

3) πρεπει να χρησιμοποιησω καποια υπηρεσια οπως το noip για να εχω "στατικο" ip ?

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη,

Ευχαριστω πολυ εκ' των προτερων :).

Δημοσ.

Εχω ενα site ενος μαγαζιου (Ελληνικη ταβερνα διπλα στην παραλια) και θελω να κανω το εξης. Θελω να τοποθετησω μια καμερα (webcam, ip camera, οτιδηποτε) και να μπορει οποιοσδηποτε επισκεπτης του site να εχει την επιλογη να βλεπει οτι δειχνει η καμερα αυτη σε live streaming.

1) Τι πρεπει να κανω ? μπορω να χρησιμοποιησω απλη webcam συνδεδεμενη σε καποιο pc που θα ειναι παντα ανοιχτο στο μαγαζι ? πρεπει να αγορασω ip camera ?

3) πρεπει να χρησιμοποιησω καποια υπηρεσια οπως το noip για να εχω "στατικο" ip ?

Ευχαριστω πολυ εκ' των προτερων :).

Γιατί νομίζω πως πρέπει να πάρεις άδεια για να το κάνεις αυτό; (προσωπικά δεδομένα)

Δημοσ.

Μπα,μια πινακίδα «ο χώρος βιντεοσκοπείται» νομίζω φτάνει,αλλά σαφώς καλύτερα να ρωτήσει κάποιον δικηγόρο.

Πάντως για το ερώτημα σου γίνεται πολύ εύκολα με το webcamXP

Δημοσ.

Καλημέρα μεγάλε δεν μπορείς να το κάνεις γιατί μεταδίδει και αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα

των πελατών και γενικά του κόσμου ακόμη και στην αυλή του σπιτιού σου να την έχεις θα πρέπει να κοιτάει μέσα στο

δικό σου οίκημα - χώρο και όχι πέρα από τα όρια του οικοπέδου σου έτσι ώστε να μην μπορείς να συλλέξεις πληροφορίες

από του περαστικούς ..

Τώρα στα καταστήματα όπως έχεις δει έχουν αλλά εκεί είναι κλειστό κύκλωμα που δεν βγαίνει προς τα έξω (internet)

και έχουν ειδική άδεια για προστασία καταστήματος μετά οι πληροφορίες στους δίσκους διαγράφονται μετά από μια ημερομηνία

που έχει οριστεί .

Δημοσ.

Μπα,μια πινακίδα «ο χώρος βιντεοσκοπείται» νομίζω φτάνει,αλλά σαφώς καλύτερα να ρωτήσει κάποιον δικηγόρο.

Η καμερα θα ειναι στον παγκο του μαγαζιου (στο πασο που λεμε) και θα δειχνει τα τραπεζια της ταβερνας, και στο φοντο θα ειναι η παραλια. Εχω την εντυπωση οτι με μια πινακιδα οπως λες θα ειμαι καλλυμενος :).

Οσο για την εφαρμογη που μου προτεινεις, φαινεται πολυ καλη και σκεφτομαι να την δοκιμασω :). σ'ευχαριστω φιλε :).

Καλημέρα μεγάλε δεν μπορείς να το κάνεις γιατί μεταδίδει και αποθηκεύει προσωπικά δεδομένα

των πελατών και γενικά του κόσμου ακόμη και στην αυλή του σπιτιού σου να την έχεις θα πρέπει να κοιτάει μέσα στο

δικό σου οίκημα - χώρο και όχι πέρα από τα όρια του οικοπέδου σου έτσι ώστε να μην μπορείς να συλλέξεις πληροφορίες

από του περαστικούς ..

Τώρα στα καταστήματα όπως έχεις δει έχουν αλλά εκεί είναι κλειστό κύκλωμα που δεν βγαίνει προς τα έξω (internet)

και έχουν ειδική άδεια για προστασία καταστήματος μετά οι πληροφορίες στους δίσκους διαγράφονται μετά από μια ημερομηνία

που έχει οριστεί .

Καλησπερα και σε σενα φιλε,

εχω την εντυπωση οπως γραφω και παραπανω οτι επειδη θα δειχνει τα τραπεζια και συνεπως το μαγαζι, οτι με μια πινακιδα θα ειμαι καλλυμενος. θα κανω και μια ερωτηση σε καποιον δικηγορο φυσικα να μου μια γνωμη να ειμαι οκ :).

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπερα παιδια. κ εγω θελω κατι αντιστιχο . αλλα για ενα καναλι που λει αθλητικα. εχει site blog και θελουμε μεσα εκει να εχει λινκ για λαιβ στρεαμ  ωστε οπιος θελει να βλεπει τα ματς. τι χρειαζετε?? αυτο το webcamxp ti einai? λογισμικο που συνδεει την network cam me τον υπολογιστη-σαιτ??  τι ν κανω παιδια? πως να κινιθω?? 

Δημοσ.

καλησπερα παιδια. κ εγω θελω κατι αντιστιχο . αλλα για ενα καναλι που λει αθλητικα. εχει site blog και θελουμε μεσα εκει να εχει λινκ για λαιβ στρεαμ  ωστε οπιος θελει να βλεπει τα ματς. τι χρειαζετε?? αυτο το webcamxp ti einai? λογισμικο που συνδεει την network cam me τον υπολογιστη-σαιτ??  τι ν κανω παιδια? πως να κινιθω?? 

Εγώ θα πρότεινα να μείνεις ακίνιτος σε σχέση με αυτό που ρωτάς...

Δημοσ.

Εγώ θα πρότεινα να μείνεις ακίνιτος σε σχέση με αυτό που ρωτάς...

Γιατι να μεινει ακινητος?

Ευχαριστω πολυ εκ' των προτερων smile.gif.

Απαντηση #1

Απο οποιοδηποτε tablet,κινητο,pc,laptop που εχει καμερα μπορεις να στελνεις τα data σε ενα software Οπως της macromedia live server, η το red5 h καποιο custom.

Απαντηση #2

το site απλα πρεπει να εχει ενα html5 player υπαρχουν 100αδες τετοια στο web που να υποστηριζει livestreaming 

οπως ο  JW PlayerFlowplayer.
αυτος ο client θα πρεπει να συνδεετε σε καποιο  IP που εκει θα βρισκετε το Server Software που θα "ακουει" τα data απο την καμερα σου.αν εχεις μεχρι 4-5 επισκεπτες ταυτοχρονα τοτε αυτο το software Μπορει να βρισκετε ακομα και μεσα στο εστιατοριο σου και με το καταλληλο encoding να μπορουν να το βλεπουν και 10-20 ατομα ταυχτοχρονα χωρις προβλήματα.
Αν δεν μιλαμε για Real TIME τοτε τα πραγματα ειναι ακομα πιο απλα μιας και θα ενημερωνεις ενα Mp3 Στον σερβερ σου και ολοι θα βλεπουν αυτο το Mp3.

Η πιο αξιοπιστη λυση για livestreaming ειναι ενας flash player αλλα οσοι ειναι με Iphone ή Ipad δεν θα το βλεπουν ( εκτος αν εχουν τον Puffin Broswer ή καποιον που να υποστηρίζει flash)

Απαντηση #3

Οχι δεν χρειαζετε να χρησιμοποιησεις καμια υπηρεσια 

Τώρα οσον αφορα την Νομιμότητα.

Αν δειχνεις πελατες σου και φαινονται τα προσωπα τους εισαι παρανομος λογω προσωπικών δεδομενων.

ειμε πχ με την γκομενα μου εκει και η γυναικα μου μπαινει και με βλεπει.

βεβαια αυτα ολα ειναι για το θεαθηναι αφου η ζουγκλα εχει καμερες με την κινηση στους δρομους και παλι αν εγω εχω  ενα αμαξι μοναδικο και περασω απο εκει θα το δει η γυναικα μου και μπορω να του κανω μηνυση αλλα στην ελλαδα οτι τους παιρνει κανουν. δεν υπαρχει νομος για ολους.

Εδω καταπαtιουνται οι Οροι του Youtube Που λεει ξεκαθαρα οτι μπρορεις να κανεις embed τα video αν δεν εχεις διαφημισεις στο site σου και ομως ολα τα τσοντοκαναλα και ολες οι σελιδες με δηθεν ενημέρωση χρησιμοποιουν youtube.

αν ψαξεις ολα τα ειδησιογραφικα Site στον υπολοιπο κοσμο εκτος της μπανανιας εδω θα δεις οτι κανεις μα κανεις δεν βαζει Youtube.

Οι Ελληναραδες ομως εχουν ανοιξει υποκατατσηματα του Youtube σε ολο το .gr.

Βλεπω καταγγελιες στο web οτι το star παιζει εργα που βρισκει απο το Web με υποτιτλους που κατεβαζει γιαυτο και λανσαρει συνεχως την λεξη ΠΡΩΤΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗ :)  δεν εχει βρεθει ακομα καποιος να το σφυριξει στους υπευθυνους με τα πνευματικα δικαιωματα και μετα  θα δεις γελιο.

εν κατακλειδι Μην ακους κανεναν και τιποτα.

Ρωτα εναν δικηγορο οπως εκανα εγω και θα εισαι μια χαρα οτι θες κανεις με οτι σου ανηκει αρκει να ξερεις το πως και να μην ακους ασχετους που απλα μιλανε συνεχως με θεωριες και οχι πραξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...