Προς το περιεχόμενο

Intel Core 2 Duo E6600 2.4

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα..Εχω αυτον τον τιμιο επεξεργαστη σχεδον 4.5χρονια..Σκεφτομουν μαζι με μητρικη-μνημες να τον αλλαζα αλλα λογω οικονομικων σκεφτομαι και εναλλακτικα..Μεχρι στιγμης απο 2.40 τον εχω παει με αυτοματο o/c 20% απο την μητρικη http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_775/P5N32E_SLI/ μεχρι 2.88...Τα παιχνιδια μεχρι τωρα με την 5850 και αυτες τις μνημες http://cellshock.flagbit.com/de/produkte/ddr2/v2-ddr2-800-cl4.html τα τραβαει μια χαρα σε αναλυση 1680Χ1050 ακομα και το Battlefield 3 με ολα ultra εκτος των Shadows(medium) και του Ssao(off) και τα 2 φιλτρα 4Χ κυμαινομαι απο 30-55 fps με μ.ο γυρω στα 35...Απο την μητρικη δεν παιρνει αλλο o/c και εγω δεν ξερω χειροκινητα..Βασικα με μια αλλαγη ψυχτρας γιατι τωρα εχω πανω την απλη μεχρι ποσο μπορει να παει 3.2-3.4 και τη διαφορα θα υπαρχει; Την παρουσα στιγμη οι θερμοκρασιες ειναι ελαχιστο 26 με το που τον ανοιγω και σε παιχνιδια μεχρι 55..Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Inler
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δοκίμασε λίγο να τον πας στα 3.2Ghz με FSB 400 και Multiplier 8, την τάση μην την πειράξεις. Έτσι δεν πρόκειται ν'ανέβει και πολύ η θερμοκρασία, οπότε μπορεί να την βγάλεις και με τη μαμά ψύκτρα, αν είναι σταθερός με αυτές τις ρυθμίσεις. Α , επίσης να βάλεις τις μνήμες σε αναλογία 1:1.

Αν δυσκολεύεσαι κάπου μπορώ αν θες να σου ανεβάσω screenshots από το Bios του 2ου υπολογιστή μου που έχω τον ίδιο επεξεργαστή.

Ο Denz απο πανω λεει με 377 το FSB θα φτασει 3.4...Εσυ λες για 400..Επομενως δεν θα παει 3.6; Και για ποση διαφορα μιλαμε; Απλα δεν ξερω ποιες επιλογες να πειραξω μεσα απο το bios της μητρικης γιατι μεχρι τωρα ειχα auto o/c..

Ο Denz απο πανω λεει με 377 το FSB θα φτασει 3.4...Εσυ λες για 400..Επομενως δεν θα παει 3.6; Και για ποση διαφορα μιλαμε; Απλα δεν ξερω ποιες επιλογες να πειραξω μεσα απο το bios της μητρικης γιατι μεχρι τωρα ειχα auto o/c..

Δεν θα πάει 3.6 γιατί θα βάλεις τον πολλαπλασιαστή στο 8. 400x8=3200. Στα 3.6 πρέπει ν'ανεβάσεις σίγουρα τάση και δε σε παίρνει με την stock ψύκτρα. Θα σου ανεβάσω πιο βράδυ αν είναι εικόνες απ'το Bios να δεις τις επιλογές.

Τώρα για την διαφορά θα την δεις εσύ στην πράξη. Αν πάντως σου είναι σταθερός στα 3.2 δεν θα χεις λόγο να μην τον τρέχεις στη συχνότητα αυτή.

Αν μπορεις ανεβασε καποια photo ωστε απο auto o/c να τον βαλω στο manual και μετα να αλλαξω τις ρυμθισεις οπως θα μου πεις..Απλα επειδη δεν εχω ξανακανει μην τα κανω θαλασσα...Το αλλο παιδι που λεει για Vcore 1.4 νομιζω οτι τωρα ειναι στο 1.36 μετα το auto o/c...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...