Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία, επικοινώνησα με το www.worldgames.gr για να μας κάνουν μία καλή τιμούλα να πάρουμε το αγαπημένο μας CALL OF DUTY MODERN WARFARE 3 ομαδικά και να πετύχουμε την μεγαλύτερη έκπτωση που μπορούμε. Όποιος είναι μέσα στην αγορά ας μου στείλει ένα pm με ποια έκδοση του παιχνιδιού θέλει για να ενημερώσω τον τύπο για τον αριθμό των παιχνιδίων.Θα του πω να φτιάξει με κουπόνι στο καλάθι αγορών την τιμή έτσι ώστε να το παραγγέλνει ο καθένας μόνος του και να αποφεύγονται παραξηγήσεις! ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ PM ΣΑΣ!! Μου απάντησε: 31/10/2011 Καλημερα φιλε μου αυριο που θα εχω τις τιμές θα σε ενημερώσω απλά αν μπορει να μου πεις ποσα games θελεις σε καθε κονσόλα. On 28/10/2011 10:53 πμ, Αγγελος wrote: > Καλημέρα φίλε μου, > είμαστε περίπου 30 άτομα που θέλουμε να αγοράσουμε το Call of Duty Modern Warfare 3 για PC PS3 και ίσως μερικοί για XBOX αλλά κυρίως PC. > Μπορείς να μας κάνεις μία προσφορούλα και να συνεννοηθούμε μετά πως θα πάρουμε τα π[αιχνίδια και θα σε πληρώσουμε?

post-225455-0-41420700-1320188878_thumb.jpg

Δημοσ.

Οντως.....Σορρυ που στο χαλάω ομως αλλα οποιως νοημων ανθρωπος εχει σκοπο να παρει το game σιγουρα δεν θα το παρει απο την Ελλάδα.Με εκπτωση 10% το πολυ που πιστευω να κανει το μαγαζι και εαν, δεν υπαρχει λόγος να αγορασεις απο αυτους.Υπαρχει καλλιστα amazon.zavvi.ebay οπου αγοραζεις το game σε φοβερες τιμες......Ας ριξουν τις τιμες να τους προτιμησουμε..

Δημοσ.

Βασικα ενας λογος να το παρεις απο Ελλαδα ειναι αν θες να συμμετεχεις στο τουρνουα που θα γινει. Περα απ'αυτο...καλυτερα απ'εξω εκτος αν κατσει καλυτερη τιμη ( πραγμα δυσκολο )

Δημοσ.

Οντως.....Σορρυ που στο χαλάω ομως αλλα οποιως νοημων ανθρωπος εχει σκοπο να παρει το game σιγουρα δεν θα το παρει απο την Ελλάδα.Με εκπτωση 10% το πολυ που πιστευω να κανει το μαγαζι και εαν, δεν υπαρχει λόγος να αγορασεις απο αυτους.Υπαρχει καλλιστα amazon.zavvi.ebay οπου αγοραζεις το game σε φοβερες τιμες......Ας ριξουν τις τιμες να τους προτιμησουμε..

Οι διαφορες δεν ειναι τεραστιες στα game.Εκτος και αν μιλας για ρωσικες εκδωσεις που ειχαν κυκλοφορισει στο black ops μιας και μιλαμε για official τιμες.Αμα μας κανει μια εκτωση 15% ακομα και 5 ευρω ακριβωτερο να ειναι καλυτερα να προτιμισουμε το ελληνικο μαγαζι .

Ξωνιζω αρκετα απο εξωτερικο οταν οι διαφορες ειναι σε επιπεδο κοροιδιας,αλλα για μικροποσα καλυτερα να προτιμαμε δικα μας.

Οταν μαθεις τιμες ενημερωσε με ειμαστε 5 ατομα.

Δημοσ.

Ευτυχως τωρα πια αν εξαιρεσουμε καποιες υπερβολες (GT5 ή uncharted 3) οι αρχικες τιμες Ελληνικων και ξενων καταστηματων δεν διαφερουν τοσο πολυ ωστε καποιος που "καιγεται" να το παιξει day 1 δεν θα πληρωσει. Δηλαδη μιλαμε για διαφορα 5-10 ευρω.

Η τεραστια διαφορα ειναι αργοτερα οταν πεφτουν οι τιμες, δηλαδη το infamous 2 το πηρα απο zavvi 20Ε με τα μεταφορικα και στην Ελλαδα εχει 40Ε και στα ¨γνωστα¨ μαγαζια παει μεχρι 55Ε οσο δηλαδη ειχε και την 1η μερα πωλησης. Εκει ειναι η διαφορα.

Δημοσ.

Αυτο θα ελειπε να ειναι και παραπανω...

Παλιοτερα στις αρχικες τιμες ηταν.

59Ε Ελλαδα 45Ε απεξω...Και σε πιο τραγικα παραδειγματα 69Ε Ελλαδα 50Ε απεξω.

Δημοσ.

Ξέρω οτι το έχω ποστάρει τριπλά! Για να μπορούν να το δουν πολλοί φίλοι μήπως και μαζευτούμε να πιάσουμε τιμή..

Όσο για την αγορά απ'το εξωτερικό:

1)EBAY 61,34$ ---> 45€

2)ΑΜΑΖΟΝ $64.99 + $7.99 shipping = 73,98$ ----> 53,60€

3)ZAVVI £34.85 + 0.99 shipping ---> 42€

Στο www.worldgames.gr το έχει 46,90€ ;) χωρίς την ομαδική έκπτωση, δηλ μπορεί να κατέβει και κάτω απο 40€ ανάλογα την έκτπωση που θα μας κάνει.

Να το ψάχνουμε λίγο πριν ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ :X τους πάντες, αν αγοράσουμε το παιχνίδι 6 μήνες μετά την κυκλοφορία του και βέβαια θα έχει χαμηλότερη τιμή :lol:

Παιδιά άκυρη η έκπτωση! Δεν θα την αναφέρω καν για να μην θίξω την νοημοσύνη σας! Με βλέπω για ZAVVI που είναι και Αγγλία και έρχεται σφαίρα!

ADMIN Κλείδωσέ το!

Δημοσ.

[offtopic]

Παιδια βλεπω ξερετε μερικα πράγματα.

Θελω να αγοράσω το MIGHT AND MAGIC 6 HEROES COLLETORS EDITION. (η το απλο)

Που θα το βρω στην καλύτερη τιμη?

Ευχαριστω

[/offtopic]

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...