Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας!!

Χθες εκανα format σε εναν θειο μου ο οποιος ειναι επαγγελματιας και εχει

ενα email [email protected] το οποιο χρησιμοποιει και ξερουν οι πελατες του και

εμπαινε με το outlook!

μετα το format που του εκανα κατεβασα το outlook και προσπαθω να μπω αλλα δεν τα καταφερνω

και το θεμα ειναι οτι το χρειαζεται αμεσα..παρακαλω οποιος γνωριζει πανω στο θεμα ας με βοηθησει

Ευχαριστω!!!

Δημοσ.

Σε υπολογιστή του θείου σου έκανες επανεγκατάσταση ή στον θείο σου; Τι του πέρασες;

Πάμε στο σοβαρό. Δεν εχεις καταφέρεις να μπεις στο outlook ή δεν το εχεις καταφέρει να κατεβάζει τα email από τον email server; Τις ρυθμίσεις του email τις πέρασες; Incoming mail server, username, outgoing mail server, pop3/imap κλπ

Αν δεν τις ξέρεις, πρέπει να επικοινωνήσεις με την εταιρεία που κάνει Hosting το site και το email του, για να σου τα πουν.

Δημοσ.

φιλε μου ο θειος τρεχει win7 64 τα εχει..χαχαχα

μπαινω στο outlook απλα 1ον ο θειος δν ξερει την εταιρια κ τα μονα στοιχεια που μου δινει ειναι to email και τον κωδικο..

τα Incoming mail server outgoing mail server δεν ειναι στανταρ σε καθε εταιρια?

Δημοσ.

τα Incoming mail server outgoing mail server δεν ειναι στανταρ σε καθε εταιρια?

Είναι κοινά αν είναι τα emails μοιράζονται τον ίδιο server. Απο εκεί και πέρα ειναι θέμα εταιρείας.

Για δοκίμασε pop3.toonomatou.gr ή mail.toonomatoy.gr

μπαινω στο outlook απλα 1ον ο θειος δν ξερει την εταιρια κ τα μονα στοιχεια που μου δινει ειναι to email και τον κωδικο..

Ναι αλλα δεν φτάνουν. Αν δεν βγάλεις άκρη με τα παραπάνω πρέπει να επικοινωνήσει με την εταιρεία ή να κοιτάξει σε παλιότερη αλληλογραφία αν του έχουν στείλει οδηγίες

Δημοσ.

Αν η εταιρεία που παρέχει το Hosting του παρέχει KAI webmail, ναι μπορεί.

Δοκίμασες τους servers που σου πρότεινα παραπάνω;

Δημοσ.

δοκιμασα με mail.toonomatoy.gr στο incoming και outgoing κανω το τεστακι και μ τα βγαζει σωστα ολα μου πεταει την πινακιδα να βαλω username k pass τ αφηνω οπως ειναι κ το μονο failed που μου βγαζει ειναι αυτο:Test email send failed pls verify your email acount..:/

γνωριζεις τι μπορει να ειναι?

Δημοσ.

δοκιμασα με mail.toonomatoy.gr στο incoming και outgoing κανω το τεστακι και μ τα βγαζει σωστα ολα μου πεταει την πινακιδα να βαλω username k pass τ αφηνω οπως ειναι κ το μονο failed που μου βγαζει ειναι αυτο:Test email send failed pls verify your email acount..:/

γνωριζεις τι μπορει να ειναι?

Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου ... με τον τρόπο που τα έγραψες (βάζε καμία τελεία, βοηθάει), δεν καταλαβα τις έβαλες και που, τι ειναι σωστό και τι είναι λάθος, αλλά το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος, είναι οτι ΔΕΝ λαμβάνεις email.

Ας τα πάρουμε απο την αρχή. Ποιο outlook έχεις εγκαταστήσει;

Δημοσ.

Δες το παρακάτω βιντεο.

Εσύ επιλέγεις pop3 ή imap (αναλογα ποιο ειχε ο θείος σου) και στην επομενη καρτέλα

στον incoming server βάλε mail.toonomatoy.gr

στον outgoing server βάλε mail.toonomatoy.gr ή τον outgoing της εταιρείας που έχει Internet (π.χ. otenet)

στο username βαλε το username που συνήθως ειναι το email χωρίς το @tononma.gr ή όλο το email

Αν πάλι δεν τα καταφέρεις, περίμενε να ξημερώσει και επικοινώνησε με την εταιρεία που κάνει hosting να σου τα πουν αναλυτικά.

http://www.youtube.com/watch?v=6-G9Q82_tjw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...