Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σασ παιδια θελω να βαλω 3 φανακια στο pc μου δυο πανω και ενα κατω λοιπον ειμαι αναμεσα σε αυτο και αυτο σκευτομε να βαλω 2 Xigmatek και 1 NoiseBlocker , θελω να εχουν ωραιο φωτισμο και να ειναι ωσο ποιο αθοριβα γινεται τη μου προτινεται?(α θα βαλω και ενα τετοιο )

Δημοσ.

το κουτι μου ειναι αυτο cooling.jpg και οπωσ ειπα θελω να βαλω δυο πανω και ενα κατω μπροστα εχω βαλει ειδι ενα και πισο θα βαλω watercooling

Δημοσ.

Εγώ λέω να βάλεις αυτά: http://www.aquatuning.de/product_info.php/info/p5752_GELID-Solutions-Gamer-Fan-1500-RPM-25-dBA-WING-12-UV-BLUE---120x120x25mm--.html αν μπορείς να πάρεις απο εξωτερικό!

Τα έχω και εγώ,είναι πολύ καλά..πάρε και μία φώτο να δείς πώς φωτίζουν με τις uv λάμπες :)

post-214348-0-83427400-1320178079_thumb.jpg

Δημοσ.

δυστιχοσ δεν μπορω απο εξωτερικο αλη ιδεα ?

Αφού θες να είναι μπλέ οι Xigmatek είναι καλή επιλογή..τον συγκεκριμένο NB δέν τον έχω δοκιμάσει οπότε δεν έχω άποψη..

Θα παίζουν σε full rpm ή θα τους βάλεις σε κανένα fan controller;

Δημοσ.

όπως σου είπε και ο doc φίλε μου είναι η καλύτερη επιλογή απο την στιγμή που έχεις και fan con..

αν πάλι πας για Xigmatek οχι αυτούς που είπες έχουν τρελό φωτισμό, θα πάρεις τους Blueline έχουν πολύ όμορφο και διακριτικό φωτισμό.

Δημοσ.

Καλοι ειναι οι xigmatek,εχω τον blueline που λεει ο billst21,εφ οσον εχεις fan controller θα τους κατεβασεις λιγο και δεν θα εχεις προβλημα γιατι σε full speed κανουν αρκετο θορυβο τουλαχιστον για τα δικα μου αυτια.Επισης εχω και τον noiseblocker ο οποιος ειναι αθορυβος πραγματικα,απλα προσεξε γιατι εχει μετριο airflow.

Οι coolermaster καπου στα 25db πρεπει να ειναι και αυτοι,τα 19 που δινουν ειναι για ποιο χαμηλες ταχυτητες(ειναι pwm),η v8 που ειχα πριν εχει μεσα παρομοιο αν οχι ιδιο με τους sickleflow και σε full speed καναν και αυτοι αρκετο θορυβο,αλλα και παλι με τον controller τους ρυθμιζεις και εισαι ενταξει.

Επισης να σου πω οτι οι xigmatek εχουν λευκο φωτισμο,γιατι απο οτι καταλαβα θελεις να ειναι μπλε.Αν δεν σε ενδιαφερει αυτο εγω προτυνω να παρεις τους xigmatek,αλλιως τους coolermaster.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...