Toukekes Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δε θα κουράσω. Έχω μια απλή απορία και είμαι σίγουρος οτι πολλοί απο εσάς έχουν γνώση απο την πράξη για να με βοηθήσουν. Διανύω αυτή την περίοδο,κατα την οποία πολλοί απο εμάς θέλουμε να στήσουμε ενα καινούργιο pc χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος για αναβάθμιση. Για αν είμαι πιο ακριβής έχω εναν AMD 1090T στημένο μια χαρά επάνω σε μια Asus Crosshair IV και ο οποίος δουλευει μόνιμα στα 3.9 χωρίς κανένα θέμα. Θα υπήρχε λόγος να πέρναγα σε 2500 ή σε 2600? Εννοώ..Θα χαρώ κάποια χρήματα που θα χαλάσω ή δεν αξίζει τον κόπο? Ρωτάω γιατί οι εποχές είναι λίγο περίεργες και ακόμα στα 35 μου προσπαθώ να χαλιναγωγήσω τα πάθη μου. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγώ θα στο θέσω αλλιώς το ερώτημα. Δεν σε καλύπτει σε κάτι ο 1090Τ?
Anaisthitos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 amd πιστευω οτι αξηζει για το λογο οτι θα κανεις ΚΑΙ οικονομια ΚΑΙ με τη ιδια αποδοτικοτητα
karmen1983 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 amd πιστευω οτι αξηζει για το λογο οτι θα κανεις ΚΑΙ οικονομια ΚΑΙ με τη ιδια αποδοτικοτητα Δε το έπιασες έχει τον 1090Τ
Anaisthitos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ενας intel-fan ειναι αναμεσα μας..... πλακιζω
Obsidian Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εφ'οσον ήδη τον έχεις, το να τον κρατήσεις είναι μονόδρομος. Αν τώρα ξεκινούσες θα το συζητούσαμε αναλόγως τις ανάγκες, τα χρήματα που θα έδινες κ.α.. Τώρα, μείνε σε αυτόν που έχεις.&-
ColdFusion Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δεν ειναι μονο θεμα αν το καλυπτει η οχι αφου με αυτο το σκεπτικο θα κρατουσαμε τους επεξεργαστες καμια 5ια. Υπαρχει και το μικροβιο του να δοκιμασεις ενα νεο CPU η να κλοκαρεις καλυτερα. Θεωρω οτι εχεις βαρεθει το συνδιασμο cpu-mobo και θελεις να παιξεις με κατι διαφορετικο. Αν υπαρχει χρημα καντο αλλα για καθαρα θεμα κα...λας και για να υπαρχει καποια διαφορα πας για 2600k
ikaruga24 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Προσωπικα πιστευω οτι δεν αξιζει να περασεις σε σε i5-2500k ή 2600κ. Ο 1090Τ ειναι εφαμηλος σε πραγματικες συνθηκες. Το φιλαρακι μου που εχει 1075Τ και που το δουλευουμε και συγκρινουμε καταστασεις δεν βλεπουμε ουσιαστικες διαφορες μεταξυ μας και εγω εχω σιγουρα πληρωσει αρκετα περισσοτερα σε σχεση με αυτον. Αν σωνει και καλα λογο μικροβιου ή κατι αλλο θες να περασεις σε μια νεα πλατφορμα δεν περιμενεις λιγο τον 2700κ? Αυτος ισως να ειναι και αυτο που ψαχνεις για μια ποιο ουσιαστικη (λεμε τωρα) αναβαθμιση.
venumis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μπα κάτσε εκει που είσαι δεν αξίζει, με αυτα τα λεφτά κάνε καλύτερα σερβις στην μηχανή σου
iceblade Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Κάτσε όπως είσαι. Αν θες να χαλάσεις λεφτά πάρε SSD (αν δεν έχεις ήδη) βάλε μνήμη (αν έχει κάτω από 8) ή πάρε μεγαλύτερη οθόνη (αν έχεις κάτω από 24')
Toukekes Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ όλους..Μου καλμάρατε το αμόκ μου..Θα καθήσω όπως είμαι και βλέπουμε στο μέλλον. Και πάλι ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα