logitech Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 εχεις υπομονη μεχρι αυριο?εγω θα το ειχα βαλει στο χειρουργειο αμεσως!!εγω με οινοπνευμα καθαριζω την παλια παστα
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 καλώ παιδια ευχαριστω πολυ ολους ελπιζω να ληξει το θεμα αυτο αυριο .απλα πειτε με το που βαλω την παστα μπορω να ανοιξω αμεσως τον υπολογιστη ή να περιμενω καποια λεπτα ??
lefterio Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 ευχαριστω πολυ παιδια,μιση ωρα υποθεση ειναι και ταλαιπωρουμαι τοσες μερες να βρω τι φταιει στο ιντερνετ.....να ειστε καλα ολοι σας ελπιζω αυριο να μη συνδεθω για συνεχεια του θεματος, καλο βραδυ σε ολους !
lefterio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 αν ακουει κανεις εβαλα τη παστα αλλα οι θερμοκρασιες νομιζω χειροτερεψαν....δεν ξερω αν εβαλα πολυ.... δειτε και την εικονα με τις θερμοκρασιες....καπου διαβασα οτι θελει 2-3 μερες για να δειξει αποτελεσματα η παστα.... να περιμενω ή καθαρισμα και να ξαναβαλω καπως λιγοτερο? βοηθεια χριστιανοι!!!
ChimairaX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ποια παστα εβαλες και σε τι ποσοτητα? Ρε συ αυτό με την ποσότητα δεν το χω καταλάβει. Επειδή αυτές τις μέρες που άλλαξα cpu έχω ασχοληθεί με πάστες και τιραμισού, τον παλιό επεξεργαστή, που ειχα ανανεώσει την πάστα του πριν 2 χρόνια, τον είχα κάνει σαν εκλέρ με σαντιγύ. Είχα βάλει τόση πολύ πάστα που με τον καιρό είχε πασαλειφθεί και στο σίδερο του socket!! Ωστόσο ΚΑΜΙΑ απολύτως διαφορά, ούτε πρόβλημα, καθώς ο επεξεργαστής μου έτρεχε πάντα σε χαμηλές θερμοκρασίες όποια εφαρμογή κι αν έτρεχα, με την μαμίσια ψύκτρα της Intel. Και να τονισω πως αυτά τα 2 χρόνια, ο υπολογιστής ήταν κατά 80% ανοιχτός κάθε μέρα.
lefterio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 εχω αυτο http://www.cwc-group.com/e30307.html και εβαλα αυτη τη παστα -> http://www.coolerguys.com/840556090533.html εβαλα και καλυψα ολη την περιμετρο που εχει η ψυκτρα (πορτοκαλι περιοχή) αλλα πανω στον επεξεργαστή .
Thanos1972 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Αυτη η παστα που εβαλες παιζει να ειναι χειροτερη απο της Intel την stock.αλλα δεν δικαιολογείται τετοια συμπεριφορα με την θερμοκρασια. Το θεμα ειναι,ποση παχυ ειναι το στρωμα παστας που εβαλες.Αλλα κατα τα αλλα,δες εαν παταει καλα και η ψυχτρα.
Obsidian Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Πώς τα καταφερες βρε lefterio? Btw άλλη θερμοαγώγιμη σου είχαμε προτείνει. Τεσπα.. βλέπεις στην φωτό που έστειλες στην ψύκτρα αυτό το "γκρι" πραγματάκι; Αυτό είναι η προεγκατεστημένη πάστα. Το λέω έτσι, για να πάρεις μια γεύση για το τι ποσοτητες πρεπει να βάζουμε. Δεν το παράκανες eh? Μετά από την κούμπωσες καλά στο socket? Καταλαβαίνω στο load οι θερμοκρασίες να είναι υψηλές αλλά όχι έτσι στο idle. Στο ΒΙΟS τι ρυθμίσεις υπάρχουν για τις στροφές του ανεμιστήρα? Στo speedfan δείχνουν λίγο χαμηλές. Επίσης φαίνεται σαν να υπάρχει μόνο ένας ανεμιστήρας σε όλο το σύστημα. Αν δεν υπάρχει καλή ροή αέρα μεσα στο κουτί είναι λογικές τέτοιες θερμοκρασίες.. Έχεις καποια φωτό από το εσωτερικό του case?
lefterio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 μαλλον εχω βαλει πολυ σε σχεση με την φωτογραφια του ανεμιστηρα ,οσον αφορα τη παστα αυτη βρηκα και την πηρα αλλοι με ρωτουσαν τι ειναι αυτο οποτε βρηκα αυτη με 2 ευρω το κουτι εχει τον ανεμιστηρα του επεξεργαστη που ειδες ενα μπροστα ενα πισω εχει και η καρτα γραφικων και το τροφοδοτικο επισης .5 ανεμιστηρες φυσανε μεσα 2 χρονια το εχω τωρα προεκυψε αυτο το θεμα..... @thanos το ακυρο το πανηγυρικο παει για μενα ή τον obsidian ? 2 εικονες απο μεσα ....
lefterio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 γιατι το ξανακαθαρισα αλλα δε ξερω ποσο να βαλω και κατα ποσο να το απλωσω...και θελω ποσο χρονο θα χρειαστει ή μερες για να επανελθει σε κανονικες θερμοκρασιες.ξεχασα να πω οτι μια χαρα κουμπωσε η ψυκτρα χωρις κανενα προβλημα ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα