unknowns5 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Ξέρει κανείς ημερομηνία κυκλοφορίας στην Ελλάδα (σινεμά);
denthnpalevw Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 ουτε τα εφε δεν αξιζουν!!!! μακρια.....
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Οντως τα εφε ηταν καπως. Μπορω να πω πως μου θυμισαν το original
GeorgeVls Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εμένα που δεν μου άρεσε ούτε το original φαντάσου αυτό.
juno12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 εγώ είχα ξετρελαθεί με την 1η. ήταν μοναδική για την εποχή της σε πολλά επίπεδα. μην κρίνετε τις παλιές ταινίες με βάση τα σύγχρονα οπτικά εφε.τότε δεν είχαν τίποτα από αυτά που χρησιμοποιούν σήμερα. ενώ και το thing 2011 μου άρεσε πάρα πολύ γιατί προσπάθησαν να κρατήσουν την ατμόσφαιρα και το μοτίβο των εφε του 1ου, αφού υποτίθεται πως είναι prequel.
mitsosbmx Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα μου φανηκε σε σχεση με το πρωτο μια ανουσια αηδια.τα εφε ηταν χαλια μηδεν σασπενς.επισης το ατου του δηλαδη το ποιος ειναι ποιος κτλπ αξιοποιηθηκε για να δειξει ποσο γατα ηταν η βιολογος να σκεφτει τα μεταλλικα σφραγισματα και με ερμηνειες του κωλου
juno12 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Εμενα μου φανηκε σε σχεση με το πρωτο μια ανουσια αηδια.τα εφε ηταν χαλια μηδεν σασπενς.επισης το ατου του δηλαδη το ποιος ειναι ποιος κτλπ αξιοποιηθηκε για να δειξει ποσο γατα ηταν η βιολογος να σκεφτει τα μεταλλικα σφραγισματα και με ερμηνειες του κωλου μα τα ίδια συμβαίνουν και στην 1η με τον MacReady.
KilliK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 επισης το ατου του δηλαδη το ποιος ειναι ποιος κτλπ αξιοποιηθηκε για να δειξει ποσο γατα ηταν η βιολογος να σκεφτει τα μεταλλικα σφραγισματα και με ερμηνειες του κωλου Bingo. τυπικη μοντερνα αμερικανια: το γκομενακι-πρωταγωνιστρια που ειναι παντα κουλ μπροστα σε καθε κινδυνο και απειλη, και εχει ετοιμη την απαντηση για ολα ενω ολοι οι υπολοιποι χαρακτηρες,οι περισσοτεροι αντρες, δεν ξερουν τι τους γινεται και τι να κανουν. Στο original ομως ολοι οι χαρακτηρες,οι οποιοι ηταν αντρες,τα ειχανε χαμενα αφου αντιμετωπιζανε μια τελειως αλλοκοτη,παρανοικη κατασταση που δεν ειχαν ξανασυναντησει ποτε. Ολοι ειχανε χεστει πανω τους,ακομη και ο ηρωας,και ο καθενας δεν ηξερε ποιον να εμπιστευτει και πως να αντιδρασει. Βεβαια καπου στην μεση της ταινιας,ο πρωταγωνιστης,ο MacReady,σκεφτηκε το κολπο για να ξεσκεπασει τον εξωγηινο. Αυτο ομως εγινε εφοσων παιχθηκε πρωτα μια ολοκληρη σεκανς (ο ανθρωπος-απομιμηση που επαθε καρδιακη προσβολη) η οποια οδηγησε τον ηρωα να σκεφτει το κολπο,δινοντας στην συνεχεια το εναυσμα για μια απο τις πιο suspenseful σκηνες στην ιστορια του horror cinema: το τεστ αιματος με το φλογοβολο. Τεσπα,απο την αρχη το ολο προτζεκτ ηταν καταδικασμενο οτι θα ειναι ενα σκουπιδι.οταν διαβαζεις οτι ο πρωταγωνιστικος χαρακτηρας θα ειναι μια γυναικα επιστημονας,ειναι ολο το hint που χρειαζεσαι για την τελικη ποιοτητα της ταινιας. Παντως καραγουσταρω οταν τα remakes κλασικων αριστουργηματων,πατωνουν το ενα μετα το αλλο.Φετος ειχαμε τον Κοναν και το Thing που πηγαν απατα,να δουμε ποιο αλλο θα εχει σειρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Παντως καραγουσταρω οταν τα remakes κλασικων αριστουργηματων,πατωνουν το ενα μετα το αλλο.Φετος ειχαμε τον Κοναν και το Thing που πηγαν απατα,να δουμε ποιο αλλο θα εχει σειρα. Δεν είναι έτσι ακριβώς, γιατί δεν ήταν υπερπαραγωγή. Είχε αρκετά χαμηλό budget (35Μ$) από τα οποία θα βγάλει κέρδος. Οπότε μπορείς να περιμένεις κι άλλες τέτοιες ταινίες. Νομίζω ότι θα αργήσει πολύ η εποχή που ο κόσμος απλά θα σταματήσει να πηγαίνει (αντί να πηγαίνει και να τις θάβει μετά). Συμφωνώ σε πολλά από τα υπόλοιπα που γράφεις.
KilliK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Η ταινια μπορει να κοστιστε 35m αλλα συνολικα εβγαλε 18m εσοδα.Μονο αν παει πολυ καλα στο Home cinema market,ισως βγαλει αρκετο κερδος ωστε να θεωρηθει επιτυχια. κατι για το οποιο αμφιβάλλω.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είμαι σίγουρος πως λειτουργεί αυτό, αλλά αν η ταινία έβγαλε τόσα στις πρώτες 2-3 εβδομάδες, δε θα φτάσει στα 35;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα