Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας.

Παλαιοτερα ειχα τον εξωτερικο σκληρο Western Digital Scorpio WD800VE 80GB 5400 RPM αλλα καταλαθος μου επεσε και επαθε βλαβη.Χαθηκαν σχεδον ολα τα δεδομενα που ειχα μεσα.Αργοτερα και αφου το εδωσα σε εναν να φτιαξει οτι μπορουσε,απο οτι θυμαμαι τον εβγαλα απο τν θηκη του και τον συνεδεσα εσωτερικα στο pc μου.

Η ερωτηση που εχω να κανω ειναι η εξης:Θελω να κανω ενα καινουριο συστημα αλλα οπως ξερετε οι τιμες των σκληρων ειναι πολυ υψηλες.Μπορω λοιπον να χρησιμοποιησω αυτον προσωρινα,μεχρι να πεσουν οι τιμες,να τον συνδεσω εσωτερικα και παλι και να εγκαταστησω λειτουργικο?Το οτι παλαιοτερα επεσε και χτυπησε μπορει να επιρρεασει την λειτουργια του?

Η μητρικη που θελω να τον συνδεσω ειναι αυτη.

γινεται ομως?

Δημοσ.

Όχι, η μητρική έχει μόνο sata θύρες ενώ ο σκληρός είναι IDE, αλλά ακόμα και να έμπαινε ο σκληρός είναι πάρα πολύ αργός για (σύγχρονο) λειτουργικό θα σου έβγαζε δηλαδή την πίστη,από το πέσιμο ναι μπορεί να έχει μείνει κουσούρι με το ποιο πιθανό να είναι τα bad sector.

Δημοσ.

Όχι, η μητρική έχει μόνο sata θύρες ενώ ο σκληρός είναι IDE, αλλά ακόμα και να έμπαινε ο σκληρός είναι πάρα πολύ αργός για (σύγχρονο) λειτουργικό θα σου έβγαζε δηλαδή την πίστη,από το πέσιμο ναι μπορεί να έχει μείνει κουσούρι με το ποιο πιθανό να είναι τα bad sector.

ευχαριστω,ησουν πολυ κατατοπιστικος :mrgreen: αν και δεν μου αρεσε τοσο η απαντηση! :-(

Δημοσ.

Κοίτα υπάρχουν και αντάπτορες από ide σε sata (προσοχή έχει σημασία αν είναι ide σε sata ή sata σε ide),αν ψάξεις στο e-bay έχει πάμφθηνα,αλλά όπως είπα η ταχύτητα θα είναι άστα να πάνε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...