astymagos Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ξανα στις 120 λιρες το σιατσου (οσο ηταν σχεδον ολο το πρωι)! Πυροτεχνημα ολιγων δευτερολεπτων πρεπει να ηταν (ισως οπως ειπε φιλος ακομα και για 1 τεμαχιο?) ή κανα λαθακι η τιμη των 24 λιρων... μπα ειδα στο hotukdeals οτι πηραν καποιοι..
PETROS13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 μια άσχετη ερώτηση, έχει πάρει κάποιος άπο Amazon Αμερικής ή Καναδά? Έχει πάντα τελωνείο ή όπως τύχει?
opera Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 μια άσχετη ερώτηση, έχει πάρει κάποιος άπο Amazon Αμερικής ή Καναδά? Έχει πάντα τελωνείο ή όπως τύχει? δε στέλνουν Ελλάδα
Skia11 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ρε γαμώτο δεν έχω καταφέρει να βάλω αντικείμενο και να μη μου χρεώσει κερατιάτικα μεταφορικά ή να μου λέει ότι δε στέλνουν στην Ελλάδα.... Αυτό το super saver delivery πουστα τσακίδια εφαρμόζεται??
PETROS13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ρε γαμώτο δεν έχω καταφέρει να βάλω αντικείμενο και να μη μου χρεώσει κερατιάτικα μεταφορικά ή να μου λέει ότι δε στέλνουν στην Ελλάδα.... Αυτό το super saver delivery πουστα τσακίδια εφαρμόζεται?? οταν είναι τα προιόντα από amazon.co.uk ή από preferred amazon merchant και η αξία τους από 20-25 λίρες και πάνω. όταν τα έχεις βάλει στο καλάθι και πας για αγορά διαλέγεις τη διεύθυνση που θα τα στείλους και μετά τον τρόπο delivery (super saver, standard , express)
papeipa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Σχετικως ασχετο , μπηκα σημερα σε αυτο το site να τσεκαρω κατι φωτιστικα (-70% discount), τα οποια τα παρελαβα μολις σημερα χωρις να με χρεωσουν τελωνειο καθολου και ειδα οτι έχει και αυτο BLACK FRIDAY ! Light in the box Στελνει αβασανιστα Ελλαδα , και μπορεις να τσεκαρεις την πορεια της παραγγελια μεσω EMS id (μεταφορικη) Λιγο που το κοιταξα εχει πολυ περισσοτερες προσφορες σε διαφορες κατηγοριες . Απλα το αναφερω για να καταστραφει πιο γρηγορα το F5 key σας. P.S: Η μεγαλη μαγκια ειναι πως τα euro μας πιανουν περισσοτερο εδω , λογω της ισοτιμιας ευρο-dollar εναντι euro - Λιρας...
newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Σχετικως ασχετο , μπηκα σημερα σε αυτο το site να τσεκαρω κατι φωτιστικα (-70% discount), τα οποια τα παρελαβα μολις σημερα χωρις να με χρεωσουν τελωνειο καθολου και ειδα οτι έχει και αυτο BLACK FRIDAY ! Light in the box Στελνει αβασανιστα Ελλαδα , και μπορεις να τσεκαρεις την πορεια της παραγγελια μεσω EMS id (μεταφορικη) Λιγο που το κοιταξα εχει πολυ περισσοτερες προσφορες σε διαφορες κατηγοριες . Απλα το αναφερω για να καταστραφει πιο γρηγορα το F5 key σας. P.S: Η μεγαλη μαγκια ειναι πως τα euro μας πιανουν περισσοτερο εδω , λογω της ισοτιμιας ευρο-dollar εναντι euro - Λιρας... Το τελωνείο ειναι καθαρα θεμα ΤΥΧΗΣ! αλλιος οκ κινιζιες εχει αλλα μερικα αξιζουν της προσοχης μας
papeipa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Το τελωνείο ειναι καθαρα θεμα ΤΥΧΗΣ! αλλιος οκ κινιζιες εχει αλλα μερικα αξιζουν της προσοχης μας Εχει παντως επιλογη Gift Wrap , με 2 ευρο , την οποια και επελεξα . Δεν ξερω αν ισως αυτο βοηθησε και δε με χρεωσαν ή είναι Urban Legend.
newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Εχει παντως επιλογη Gift Wrap , με 2 ευρο , την οποια και επελεξα . Δεν ξερω αν ισως αυτο βοηθησε και δε με χρεωσαν ή είναι Urban Legend. Οχι φιλε απλα ετειχε. Ο τελονιακος (ΚΑΝΟΝΙΚΑ) scannarei το προϊών. Ολοι gift γραφουν. ΤΟ gift wrap απλα το ελεβες τυλιγμένο σωστα?
papeipa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Οχι φιλε απλα ετειχε. Ο τελονιακος (ΚΑΝΟΝΙΚΑ) scannarei το προϊών. Ολοι gift γραφουν. ΤΟ gift wrap απλα το ελεβες τυλιγμένο σωστα? Ναι ντυμενο σα δωρο και καλα .... αν ειναι ετσι παντως ειμαι αρκετα τυχερος γιατι ηταν παραγγελια 350 ευρο (5 φωτιστικα σαλονιου ) οποτε μπορει και να με εσκιζαν....
newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ναι ντυμενο σα δωρο και καλα .... αν ειναι ετσι παντως ειμαι αρκετα τυχερος γιατι ηταν παραγγελια 350 ευρο (5 φωτιστικα σαλονιου ) οποτε μπορει και να με εσκιζαν.... Ναι ντυμενο σα δωρο και καλα .... αν ειναι ετσι παντως ειμαι αρκετα τυχερος γιατι ηταν παραγγελια 350 ευρο (5 φωτιστικα σαλονιου ) οποτε μπορει και να με εσκιζαν.... Ναι.. θα επρεπε να ορισουν κατι στανταρ.. να ξερεις ρε παιδι μου οτι ΟΚ θα πληρωσω πχ 5% αλλα εκει μεσα (δεν ξερω αν εχεις παει) επικρατει μια φαση... 4ο'κοσμικη!! Ενωειτε οτι τα παιρνουν ΧΟΝΤΡΑ (1 ξερω.. βασικός ειναι 1800 κ εχει 2 PORCHE!!!)
kamui Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ναι.. θα επρεπε να ορισουν κατι στανταρ.. να ξερεις ρε παιδι μου οτι ΟΚ θα πληρωσω πχ 5% αλλα εκει μεσα (δεν ξερω αν εχεις παει) επικρατει μια φαση... 4ο'κοσμικη!! Ενωειτε οτι τα παιρνουν ΧΟΝΤΡΑ (1 ξερω.. βασικός ειναι 1800 κ εχει 2 PORCHE!!!) Ax πως μιλάς έτσι, θα μπει κανένας τώρα και θα πει πως λες ψέματα αφού 1800 ήταν παλιά πριν κοπεί το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης,το επίδομα γάλακτος και το επίδομα ένδυσης (τα 2 τελευταία αναγκάζονται τώρα και τα πληρώνουν από το κανονικό τους μισθό!!!) Sorry για το offtopic οι "καιροί" φταίνε. @papeipa Ευτυχώς φίλε μου που δεν βγάλαν τα σπασμένα από εσένα.
papeipa Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 On topic παλι , ειναι ιδεα μου ή το 90% των σημερινων προσφορων του Amazon ειναι επικη μουφα ? (μπαστουνια golf , γαλα με γευση φραουλα και κατσαρολικα ) Καταραμενη κριση....
newtech Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Ax πως μιλάς έτσι, θα μπει κανένας τώρα και θα πει πως λες ψέματα αφού 1800 ήταν παλιά πριν κοπεί το επίδομα έγκαιρης προσέλευσης,το επίδομα γάλακτος και το επίδομα ένδυσης (τα 2 τελευταία αναγκάζονται τώρα και τα πληρώνουν από το κανονικό τους μισθό!!!) Sorry για το offtopic οι "καιροί" φταίνε. @papeipa Ευτυχώς φίλε μου που δεν βγάλαν τα σπασμένα από εσένα. Καλα το ειπα οτι 1800.. και εχει 2 porche.. σκεψου ποσα UNDER THE TABLE τσεπονει. Δεν θελω να πω διαφορα.. μην τρεχω και απολογουμε κιολας...
morfeas-dsl- Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2011 αν καποιος εχασε την προσφορα με το μασαζ ας παρει αυτο εδω http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0033MJOTK/ref=nosim/?tag=hotukdeals-21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα