Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Nαι αλλα αν μπει σε "πακετο" με αλλο προϊον ωστε να μην πληρωσεις μεταφορικα εξαφανιζονται οι 4,24 λιρες της προσφορας!!!

Ετσι μου εκαναν εμενα παντως (και κατοπιν επικοινωνιας ειπαν οτι ετσι γινεται και να επικοινωνησω ξανα αφοτου αποσταλει για να μου κανουν refund τα 4,24 πραγμα που μειωνει λιγο την προσφορα αφου η citibank μου κραταει μιζα για την μετατροπη νομισματος -μικροτερη απο του αμαζον φυσικα αλλα οχι και μηδενικη-!).

Εμενα μου την περασε την προσφορα κανονικα

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παρήγγειλες δηλαδή χωρίς να σου χρεώσουν τα μεταφορικά ;;

Item(s) Subtotal: GBP 25.85

Postage & Packing: GBP 0.00

-----

Total before VAT: GBP 25.85

VAT: GBP 5.94

-----

Total: GBP 31.79

Promotion Applied: -GBP 4.24

-----

Total for this Delivery: GBP 27.55

Total for this Delivery: EUR 33,32 **

Προσοχη ομως ολα τα αντικειμενα να αποστελονται απο το Amazon.co.uk και οχι απο εξωτερικους συνεργατες

Δημοσ.

Η πρωτη "κρυφη" προσφορα ηταν το Driver(λες και το διναν 2 λιρες)....Προς το παρον απολυτως τπτ το συγκινητικο... ισως βγαλουν καλυτερα πραματα αργοτερα μεσα στην μερα που θα ειναι περισσοτερος κοσμος Online ωστε να γινει και η αναλογη διαφημιση...

Δημοσ.

Η πρωτη "κρυφη" προσφορα ηταν το Driver(λες και το διναν 2 λιρες)....Προς το παρον απολυτως τπτ το συγκινητικο... ισως βγαλουν καλυτερα πραματα αργοτερα μεσα στην μερα που θα ειναι περισσοτερος κοσμος Online ωστε να γινει και η αναλογη διαφημιση...

ψάχνοντας βρίσκεις καλύτερες προσφορές στο ιδιο το amazon, προς το παρόν φόλα είναι το black...

Δημοσ.

έχω ανάψει 2 pc, ένα μακ & ένα ipad, έχω κάνει login στο amazon & κάνω ασκήσεις stretching στα δάχτυλα :)

Χαχαχαχα άστα να πάνε φίλε.!

Μόλις πήρα το Photoshop elements 10 Μισή τιμη!!!! :-D yeaaaaaaaaah!!!

Κάτι μου λέει ότι θα βγεί δύσκολα ο μήνας μέχρι να πληρωθώ ξανά θα πέσουν πείνες!!!

Δημοσ.

Παιδια θελω ενα gps. Αν βγαλει καμια καλη προσφορα το εξης

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005MNC3PK?smid=A3P5ROKL5A1OLE

λεω να το παρω εφοσον προλαβω.

Εχει λιγο μικρη οθονη βεβαια 3,5 ιντσες.

Απο ελλαδα χαρτες που θα βρω ομως. Δεν πρεπει να τους εχει μεσα μαλλον μιας και λεει ΄΄with UK and Western European maps΄΄

Τι λετε?

Ασχετο με το BLACK FRIDAY

Αλλα αφου θελεις οθονη κτλ..

http://www.focalprice.com/EG302B/7_Touch_Screen_Car_GPS_Navigator_with_Bluetooth_Games_and_Voice_Guidance_Cruise_Black.html

100% στελνει και ΠΟΤΕ δεν ειχε προβλημα

Δημοσ.

Item(s) Subtotal: GBP 25.85

Postage & Packing: GBP 0.00

-----

Total before VAT: GBP 25.85

VAT: GBP 5.94

-----

Total: GBP 31.79

Promotion Applied: -GBP 4.24

-----

Total for this Delivery: GBP 27.55

Total for this Delivery: EUR 33,32 **

Προσοχη ομως ολα τα αντικειμενα να αποστελονται απο το Amazon.co.uk και οχι απο εξωτερικους συνεργατες

Παρήγγειλες και κάτι άλλο εκτός της κάρτας ,ε ;

H μετατροπή του amazon "κλέβει" λίγο , γιατί δεν αφηνες την τράπεζα σου να σου κάνει την μετατροπή ; (32.04 euro είναι με την σημερινή ισοτιμία)

Δημοσ.

Στελνουν ελλαδα αυτοι?

κανονικότατα. άντε να έχει κάνα 5ευρω μεταφορικά κιόλας.

πιστεύω είναι καλή προσφορά.

edit

είναι βέβαια μόνο ο κωδικός .

το κατεβάζεις από microsoft το full version.

είναι το αντίστοιχο αυτού

http://www.amazon.co.uk/Microsoft-Office-2010-Student-Product/dp/B0039L31JY/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1321879213&sr=8-2

Δημοσ.

Ξανα στις 120 λιρες το σιατσου (οσο ηταν σχεδον ολο το πρωι)! Πυροτεχνημα ολιγων δευτερολεπτων πρεπει να ηταν (ισως οπως ειπε φιλος ακομα και για 1 τεμαχιο?) ή κανα λαθακι η τιμη των 24 λιρων...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...