Themos3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 η δεν διαβαζετε αυτα που γραφω η κατι ξερετε extra ερωτηση πως γινεται οι 4 λιρες μεταφορικα να γινονται 26,95 λιρες αυτη ειναι η πραγματικη ερωτηση! δεν ρωτησα γιατι δεν ειναι free delivery... http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html?nodeId=11072981 Μα γιατι με priority express δεν ειναι 4 .... ειναι 4+19 .....
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 http://www.amazon.co...nodeId=11072981 Μα γιατι με priority express δεν ειναι 4 .... ειναι 4+19 ..... You pay: 0.99 0.49 4.49 = 5.97 (plus VAT if applicable) μεχρι τα 26 εχει ακομα και ηταν με standard
Themos3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 You pay: 0.99 0.49 4.49 = 5.97 (plus VAT if applicable) μεχρι τα 26 εχει ακομα και ηταν με standard Σωστο.Λοιπον το μπλουζακι μονο του εχει 15 λιρες μεταφορικα.Αν δε κανω λαθος η Ελλαδα ειναι Europe Zone 2.Πας στον συγκεκριμενο πωλητη και βλεπεις ποσο ΑΥΤΟΣ χρεωνει και οχι τις γενικες χρεωσεις που ισχυουν για το amazon. http://www.amazon.co.uk/gp/aag/details?ie=UTF8&sshmPath=shipping-rates&isAmazonFulfilled=&marketplaceID=A1F83G8C2ARO7P&isCBA=&orderID=&asin=&seller=AENAW1KNFPZW2&isPopup=#aag_shipping Απ οτι βλεπω εδω τα μεταφορικα για Europe Zone 2 einai 15 λιρες με standard.
PETROS13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 είναι από 2 διαφορετικούς πωλητές, οπότε τα μεταφορικά είναι ξεχωριστά στον καθένα.
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Σωστο.Λοιπον το μπλουζακι μονο του εχει 15 λιρες μεταφορικα.Αν δε κανω λαθος η Ελλαδα ειναι Europe Zone 2.Πας στον συγκεκριμενο πωλητη και βλεπεις ποσο ΑΥΤΟΣ χρεωνει και οχι τις γενικες χρεωσεις που ισχυουν για το amazon. http://www.amazon.co...p=#aag_shipping Απ οτι βλεπω εδω τα μεταφορικα για Europe Zone 2 einai 15 λιρες με standard. αρα δλδ λεει ψεμματα το αμαζον? γιατι στο μπλουζακι λεει 9,99 + 3,99 shipping...
KoGi Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 αρα δλδ λεει ψεμματα το αμαζον? γιατι στο μπλουζακι λεει 9,99 + 3,99 shipping... Ειπαμε αυτο το shipping ειναι για MONO για UK, οταν ο πωλητης δεν ειναι το ιδιο το amazon. Οταν το βαζεις στο καλαθι και πας για πληρωμη τοτε σου λεει ποσο ειναι τα μεταφορικα για να στο στειλει (και αν το στελνει). Κανε ενα κοπο και διαβασε λιγο τι σου εχουν γραψει τα παιδια τοση ωρα. Στα εξηγησαν παρα πολυ καλα... διαβασε λιγο με προσοχη!
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Ειπαμε αυτο το shipping ειναι για MONO για UK, οταν ο πωλητης δεν ειναι το ιδιο το amazon. Οταν το βαζεις στο καλαθι και πας για πληρωμη τοτε σου λεει ποσο ειναι τα μεταφορικα για να στο στειλει (και αν το στελνει). Κανε ενα κοπο και διαβασε λιγο τι σου εχουν γραψει τα παιδια τοση ωρα. Στα εξηγησαν παρα πολυ καλα... διαβασε λιγο με προσοχη! σαν λογικος ανθρωπος υπεθεσα οτι αφου το καλαθι μου με δειχνει ελλαδα θα εκανε αυτοματη αναπροσαρμογη...
kondoras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Παρασκευη ελαβα την καρτα 32gb ΣΕ ΑΠΛΟ ΦΑΚΕΛΟ... ο ταχυδρομος απλα το αφισε χημα στην οικοδομη.. (μονο στην ελλαδα αυτα) [...] Οι ταχυδρομοι ειναι ΓΤΠ.. δουλεια τους ειναι να βαζουν τα γραμματα στα γραμματοκιβωτια σωστα? και οτι δεν χωραει να αφινουν ΕΙΔΟΠΙΗΤΙΡΙΟ!!! Βαση κανονισμου ο Ταχυδρομος πρεπει να περνει μαζι του οτι γνωριζει οτι χωραει σε κανονικο MAILBOX αλλιος χαρτακι! Εδω ΔΕΗ πχ κτλ κτλ.. ολα χημα! Ολα τα γραμματα γενικα ... χτυπαει του ανιγουν τα αφινει ΚΟΝΤΑ στα γραμματοκιβοτια (χωρανε δεν χωρανε) δεν χτυπαει ΚΑΝ θυροτιλεφονο να πει.. Κυριε ΤΑΔΕ εχετε δεμα... τοσο δυσκολο ειναι? Δουλεια του ειναι Φίλε, νομίζω ότι μένουμε στην ίδια γειτονιά. μήν πω στην ίδια πολυκατοικία... Έχω «χάσει» usb stick 16gb πριν από κανένα χρόνο έτσι. Βρήκα μόνο τον φάκελο ανοιχτό (σκισμένο), πάνω από το γραμματοκιβώτιο. Και τις προάλλες που είχα παραγγείλει την Transcend SDHC 16gb (στην τιμή Black Friday), πάλι βρήκα τον φάκελο σκισμένο. Φαίνεται ότι ο τύπος που το άνοιξε δεν χρειάζοταν κάρτα μνήμης... Τα περισσότερα βέβαια έρχονται με ειδοποιητήριο και πραγματικά προτιμώ να περιμένω μισή ώρα στην ουρά, παρά να βλέπω σκισμένα δέματα στην είσοδο.
diplo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Έχω «χάσει» usb stick 16gb πριν από κανένα χρόνο έτσι. Βρήκα μόνο τον φάκελο ανοιχτό (σκισμένο), πάνω από το γραμματοκιβώτιο. από περιέργεια, καταγγελία στα ΕΛΤΑ έκανες; αν έκανες τι σου απάντησαν;
kondoras Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Όχι, δεν έκανα. Να κάνω καταγγελία για τον ταχυδρόμο, επειδή κάποιος άλλος μου έκλεψε την αλληλογραφία; Δεν έχω αυτή την λογική, μου θυμίζει «φταίει ο γάιδαρος, χτυπάω το σαμάρι». Ή να του κάνω καταγγελία για «πλημμελή άσκηση καθηκόντων», επειδή άφησε τον φάκελο επάνω και όχι μέσα στο γραμματοκιβώτιο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα