PETROS13 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Εγω παντως ειμαι απογοιτευμενος.. Παρασκευη ελαβα την καρτα 32gb ΣΕ ΑΠΛΟ ΦΑΚΕΛΟ... ο ταχυδρομος απλα το αφισε χημα στην οικοδομη.. (μονο στην ελλαδα αυτα) Και σημερα ηρθε ενα ειδοπιιτιριο απο τα ΕΛΤΑ (δεν ξερω τι θα εχει μεσα) Περιμενω αλλα 2 πραγματτα. Οι ταχυδρομοι ειναι ΓΤΠ.. δουλεια τους ειναι να βαζουν τα γραμματα στα γραμματοκιβωτια σωστα? και οτι δεν χωραει να αφινουν ΕΙΔΟΠΙΗΤΙΡΙΟ!!! Η κανω λαθος? σωστά. άλλες φορές βέβαια δεν τα κουβαλάνε καν και στέλνουν αμέσως ειδοποιητήριο
pedrojay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Κοίτα,κι εγώ πήρα την ίδια κάρτα και μου την άφησε και μένα μέσα στην πολυκατοικία-(ευτυχώς λίγα διαμερίσματα και η είσοδος είναι κλειστή και δεν μπαίνει ο καθένας)- με την υπόλοιπη αλληλογραφία.Βασικά ήταν το πρώτο πράγμα από amazon που μου αφήνουν έτσι χύμα τόσα χρόνια,για όλα τα άλλα πάντα αφηναν ειδοποιήσεις όσο μικρό κι αν ήταν. Btw η δικιά μου ήταν σε χαρτονένιο φάκελο amazon,όχι σε απλό αλληλογραφίας.
doctorm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Επαρχία μένω αλλά σε μεγάλη πόλη.Η UPS συνεργάζεται με την Γενική ταχυδρομική όπου δεν έχει φυσική παρουσία.Έχω παραλάβει πολλά πράγματα από amazon με UPS σε 2 μέρες από την παραγγελία,συνήθως τα πιο ογκώδη μου στέλνουν έτσι. εχει δικτυο η UPS μεσω συνεργατων σε ολη την ελλαδα, αλλα εχει extra κοστος για αυτην για αποστολες που δεν καλυπτει η ιδια. Διαφορετικα τα διαχειριζεται η αμαζον την καθε αποστολη με παντα βαση το κοστος-κερδος, αλλες φορες την συμφερει, αλλες οχι.
pedrojay Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δεν έχεις άδικο,κάπως έτσι πρέπει να είναι η όλη φιλοσοφία αποστολής.
scullyist Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει, είναι και λίγο υποκειμενικό... Εγώ που ποτέ δεν είχα/έχω θέμα κλοπές (knock wood), αν μου άφηνε ειδοποίηση για όποιο δέμα δεν χωρούσε από τη χαραμάδα του γραμματοκιβωτίου, θα έβγαζα αφρούς αν έπρεπε να τρέχω στο ταχυδρομείο -το οποίο δεν είναι κοντά μου- κάθε φορά. Μια χαρά μου τα αφήνει πάνω στο γραμ/το ότι δεν χωράει μέσα κι όλα καλά. Δυο φορές αυτό το μήνα μου άφησε ειδοποίηση για κάτι που -σύμφωνα με τον όγκο του- θα μου το άφηνε κανονικά (αν δεν το έστελνε ο πόντιος που μου το έστηλε, ως δέμα κι όχι ως απλό) και ανέβασα πίεση Εντωμεταξύ ο καημένος/η, σπάνια με βρίσκει και πλέον έχει χάσει κάθε ελπίδα μάλλον κ δεν χτυπάει καν θυροτηλέφωνο, ένας θεός ξέρει ποιον γείτονα βαράει να του ανοίξει κάθε φορά και πότε θ'ακούσουμε και οι δύο καντήλια (για τις περιπτώσεις που έχει ν'αφήσει μόνο δικά μου πράγματα, τουλάχιστον)LOL
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδες παω να αγορασω κατι απο το αμαζον uk που κανει 24 λιρες και με χρεωνει 22 μεταφορικα υποψιν οτι το ενα ειναι free shipping και το αλλο αντικειμενο εχει 5 λιρες shipping τι γινεται?
newtech Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εντάξει, είναι και λίγο υποκειμενικό... Εγώ που ποτέ δεν είχα/έχω θέμα κλοπές (knock wood), αν μου άφηνε ειδοποίηση για όποιο δέμα δεν χωρούσε από τη χαραμάδα του γραμματοκιβωτίου, θα έβγαζα αφρούς αν έπρεπε να τρέχω στο ταχυδρομείο -το οποίο δεν είναι κοντά μου- κάθε φορά. Μια χαρά μου τα αφήνει πάνω στο γραμ/το ότι δεν χωράει μέσα κι όλα καλά. Δυο φορές αυτό το μήνα μου άφησε ειδοποίηση για κάτι που -σύμφωνα με τον όγκο του- θα μου το άφηνε κανονικά (αν δεν το έστελνε ο πόντιος που μου το έστηλε, ως δέμα κι όχι ως απλό) και ανέβασα πίεση Εντωμεταξύ ο καημένος/η, σπάνια με βρίσκει και πλέον έχει χάσει κάθε ελπίδα μάλλον κ δεν χτυπάει καν θυροτηλέφωνο, ένας θεός ξέρει ποιον γείτονα βαράει να του ανοίξει κάθε φορά και πότε θ'ακούσουμε και οι δύο καντήλια (για τις περιπτώσεις που έχει ν'αφήσει μόνο δικά μου πράγματα, τουλάχιστον)LOL Βαση κανονισμου ο Ταχυδρομος πρεπει να περνει μαζι του οτι γνωριζει οτι χωραει σε κανονικο MAILBOX αλλιος χαρτακι! Εδω ΔΕΗ πχ κτλ κτλ.. ολα χημα! Ολα τα γραμματα γενικα ... χτυπαει του ανιγουν τα αφινει ΚΟΝΤΑ στα γραμματοκιβοτια (χωρανε δεν χωρανε) δεν χτυπαει ΚΑΝ θυροτιλεφονο να πει.. Κυριε ΤΑΔΕ εχετε δεμα... τοσο δυσκολο ειναι? Δουλεια του ειναι
doctorm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 ρε παιδες παω να αγορασω κατι απο το αμαζον uk που κανει 24 λιρες και με χρεωνει 22 μεταφορικα υποψιν οτι το ενα ειναι free shipping και το αλλο αντικειμενο εχει 5 λιρες shipping τι γινεται? πρεπει να βγαλεις συνολο τουλαχιστον 25 λιρες, και τα αντικειμενα ολα να εχουν free shipping για να μην εχεις καθολου μεταφορικα.
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 πρεπει να βγαλεις συνολο τουλαχιστον 25 λιρες, και τα αντικειμενα ολα να εχουν free shipping για να μην εχεις καθολου μεταφορικα. στις 35 λιρες χρεωνει 37 λιρες μεταφορικα... και δεν εχει super free delivery μονο standard αλλα και παλι τα νουμερα δεν βγαινουν
doctorm Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 για να μην εχει καν free delivery και σου βγαζει τοσο ακριβα μεταφορικα ειναι κατι ογκωδες κτλ. τι θελεις να παρεις? εαν δεν αναφερει στην αρχη free delivery, οσα και λεφτα να βαλεις ακομα και περα των 25 λιρες, θα σε χρεωσει κανονικα ανεξαρτητα ποσου. το ποσο μετραει εαν αναφερει οτι το προιον εχει την αναφορα για free delivery.
PETROS13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 στις 35 λιρες χρεωνει 37 λιρες μεταφορικα... και δεν εχει super free delivery μονο standard αλλα και παλι τα νουμερα δεν βγαινουν μήπως δεν είναι πωλητής το amazon.uk ??
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 http://www.amazon.co...m=AENAW1KNFPZW2 3.99 shipping http://www.amazon.co...=A15TW43BF9Y9WW free shipping value of basket 14.96 παω στο check out Items:£14.96 Postage & Packing:£26.95 Order Total: £41.91
Themos3 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 μήπως δεν είναι πωλητής το amazon.uk ?? Φυσικα και δεν ειναι.Και απο την στιγμη που δεν ειναι ο καθενας σου λεει ποσο χρεωνει μεταφορικα.Οταν κανεις μια αναζητηση για κατι στο amazon.co.uk εχει αριστερα αφου σου βγαλει τα αποτελεσματα να επιλεξεις "free super saver delivery" που στην ουσια θα σου δειξει ολα τα προιντα συμφωνα με τα οποια αν γεμισεις με 25 λιρες το καλαθι σου θα ερθουν με δωρεαν μεταφορικα.
PETROS13 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 http://www.amazon.co...m=AENAW1KNFPZW2 3.99 shipping http://www.amazon.co...=A15TW43BF9Y9WW free shipping value of basket 14.96 παω στο check out Items:£14.96 Postage & Packing:£26.95 Order Total: £41.91 για να έχει δωρεάν μεταφορικά θα πρέπει να λέει Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. ή Dispatched from and sold by Amazon prefered Merchant. στη δικιά σου περίπτωση είναι από άλλο πωλητή (Dispatched from and sold by ExpressPro. ). to free delivery που λέει είναι πιθανότατα μόνο για Αγγλία. Φυσικα και δεν ειναι.Και απο την στιγμη που δεν ειναι ο καθενας σου λεει ποσο χρεωνει μεταφορικα.Οταν κανεις μια αναζητηση για κατι στο amazon.co.uk εχει αριστερα αφου σου βγαλει τα αποτελεσματα να επιλεξεις "free super saver delivery" που στην ουσια θα σου δειξει ολα τα προιντα συμφωνα με τα οποια αν γεμισεις με 25 λιρες το καλαθι σου θα ερθουν με δωρεαν μεταφορικα. για αυτό ακριβώς το ρώτησα! και τώρα που ο φίλος πόσταρε τα λινκς σιγουρευτήκαμε!
viper2005 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 για να έχει δωρεάν μεταφορικά θα πρέπει να λέει Dispatched from and sold by Amazon.co.uk. ή Dispatched from and sold by Amazon prefered Merchant. στη δικιά σου περίπτωση είναι από άλλο πωλητή (Dispatched from and sold by ExpressPro. ). to free delivery που λέει είναι πιθανότατα μόνο για Αγγλία. για αυτό ακριβώς το ρώτησα! και τώρα που ο φίλος πόσταρε τα λινκς σιγουρευτήκαμε! η δεν διαβαζετε αυτα που γραφω η κατι ξερετε extra ερωτηση πως γινεται οι 4 λιρες μεταφορικα να γινονται 26,95 λιρες αυτη ειναι η πραγματικη ερωτηση! δεν ρωτησα γιατι δεν ειναι free delivery...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα