Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια βοήθεια, αυτή η κάρτα μνήμης έχει free super save delivery;http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Secure-Digital-Capacity-Extreme/dp/B0037FLUYU/ref=pd_rhf_gw_p_t_2 ειναι η πρώτη αγορά . Για τα free μεταφορικά αρκεί η αρχική τιμη πριν την εκπτωση να ειναι πάνω απο 25λιρες;(και να ειναι πωλητής το αμαζον)

Έτσι ακριβώς.

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άρα μπορω να το καταγγείλω χωρίς μεταφορικά, σωστά;

Να το......."καταγγείλεις" ;;;; Αν εννοείς, να το "παραγγείλεις", ναι, ισχύει η αρχική τιμή. Δες και τι έγινε με τις αντίστοιχες παραγγελίες στη Black Friday.

Δημοσ.

Άρα μπορω να το καταγγείλω χωρίς μεταφορικά, σωστά;

Μα δεν ειναι σε BF deal η συγκεκριμενη καρτα.

Αν πας να την παρεις ετσι θα σου βαλει και μεταφορικα.

Δημοσ.

Μα δεν ειναι σε BF deal η συγκεκριμενη καρτα.

Αν πας να την παρεις ετσι θα σου βαλει και μεταφορικα.

φιλε μου δεν εχει καμια σχεση εαν ενα προιον ειναι BF deal με τα μεταφορικα. και το αμαζον συνεχιζει να εχει εκπτωσεις σε πολλα προιοντα ολο τον χρονο. οπως το ειπε πιο πριν ο φιλος, οτιδηποτε που κανει αρχικη τιμη (χωρις να υπολογιζει εαν εχει εκπτωση) περαν τον 25 λιρων εχει free super save delivery. φιλικα

πχ, ενα προιον εχει αρχικη τιμη 50 λιρες αλλα εχει εκπτωση και το πουλαει τελικη 15 λιρες, θα εχει free super save delivery.

• Moderators
Δημοσ.

φιλε μου δεν εχει καμια σχεση εαν ενα προιον ειναι BF deal με τα μεταφορικα. και το αμαζον συνεχιζει να εχει εκπτωσεις σε πολλα προιοντα ολο τον χρονο. οπως το ειπε πιο πριν ο φιλος, οτιδηποτε που κανει αρχικη τιμη (χωρις να υπολογιζει εαν εχει εκπτωση) περαν τον 25 λιρων εχει free super save delivery. φιλικα

πχ, ενα προιον εχει αρχικη τιμη 50 λιρες αλλα εχει εκπτωση και το πουλαει τελικη 15 λιρες, θα εχει free super save delivery.

Μα καλα γιατι μιλατε αν δεν ξερετε κατι; Εχει δικιο ο KoGi φυσικα, αν η αρχικη τιμη ειναι πανω απο τα 25 θα εχεις δωρεαν μεταφορικα ΜΟΝΟ σε περιπτωση Black Friday - Cyber monday offer, επειδη σου κανει promo discount! Και δεν μιλαμε για την αρχικη τιμη που βλεπετε σβυσμενη στη σελιδα του προιοντος, αλλα την τελικη εκει, την αρχικη δηλαδη πριν το offer - εκπτωση λογω Black Friday - cyber Monday. Οταν απλα εχει μια εκπτωση απο την τιμη "καταλογου" το προιον φυσικα ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ με βαση την τελικη τιμη και οχι ποσο ειχε πριν 3 χρονια πχ. Δεν ειναι το ιδιο.

Γραφεις με τετοια σιγουρια και τετοιο υφος που καποιος θα νομιζει οτι ξερεις τι λες, στην ουσια ομως δεν εχεις αγορασει ποτε απο το αμαζον και εισαι εντελως λαθος, τοσο που οποιος σε διαβαζει και εχει ψωνισει εστω μια φορα απο εκει, η θα βγει απο τα ρουχα του ή απλα θα βαλει τα γελια!

Φιλικα!

Δημοσ.

Γραφεις με τετοια σιγουρια και τετοιο υφος που καποιος θα νομιζει οτι ξερεις τι λες, στην ουσια ομως δεν εχεις αγορασει ποτε απο το αμαζον και εισαι εντελως λαθος, τοσο που οποιος σε διαβαζει και εχει ψωνισει εστω μια φορα απο εκει, η θα βγει απο τα ρουχα του ή απλα θα βαλει τα γελια!

Φιλικα!

εχω αγορασει πολλες φορες, αλλα η αληθεια ειναι οτι οσες φορες εχω αγορασει ειναι πραγματα αξιας ηλεκτρονικα και αξιας παντα πανω απο 25 λιρες, εαν κανω λαθος συγνωμη για την παραπληροφορηση.

Δευτερο, εσυ χαλαρωσε, δεν χρειαζεται προσωπικη επιθεση και δεν ξερεις ποσες φορες εχω αγορασει απο αμαζον, δεν θυμαμαι να σου εχω δωσει τον λογαριασμο μου στο αμαζον και για το ποιος ειναι για τα γελια ή για τα κλαματα, ποιος εχει υφος κτλ. δεν χρειαζεται να σου δωσω απαντηση. τετοια σχολια, τα αγνοω απολυτα.

φιλικα

Δημοσ.

Τα σοκολατάκια τα έχει πάλι στις 13λίρες:

http://www.amazon.co.uk/Guylian-Belgian-Classics-Chocolates-880/dp/B0045U0K06/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=grocery&ie=UTF8&qid=1323092074&sr=1-1

Όσοι πήρατε τι λέτε αξίζουν;Έφτασαν σε καλή κατάσταση;

Ψωνίζω χρόνια από το amazon αλλά τέτοια άμεση αποστολή δεν είχα ποτέ.

παρήγγειλα 2 κουτιά τη ΔΕ το βράδυ, αμέσως μόλις διάβασα την ανάρτηση.

Χθες ήρθαν 2 ενημερώσεις από UPS ότι παρέλαβε τα δύο δέματα και προβλεπόταν παράδοση 20.12.11

Σήμερα το μεσημέρι μου τηλεφώνησαν από UPS ότι ήρθε ο οδηγός να παραδώσει 2 δέματα και δεν βρήκε κανένα.

Ρώτησε αν θα ήμουν στο χώρο για να στείλει πάλι τον οδηγό !!!

Σε λίγη ώρα ήρθε με 2 τεράστια κουτιά, σε σχέση με το μέγεθος των σφραγισμένων συσκευασιών Guylian, παραγεμισμένα με ένα σωρό χαρτιά για προστασία !!!

Πέρα από την άμεση παραγγελία-παράδοση, θέλω να επισημάνω ότι ήμουν συνηθισμένος από το μέγεθος των συσκευασιών της Guylian, όπως τις βλέπουμε στα αεροδρόμια, αλλά αυτή η συσκευασία είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ, σαν κουτί μεγάλης πίτσας, όπως έγραψε κάποιος.

Ευχαριστώ τον Porg για την ενημέρωση.

Δημοσ.

Λοιπον 2/3 πακετα ηρθαν με μια μερα καθυστερηση (για την ακριβεια ηρθε η ειδοποιηση ταχυδρομιου)

Το 3 πακετο ηρθε (η ειδοποιηση παντα) 1 μερα νωριτερα.

Ιδιο ακριβως πραγμα ειχε συμβει αρχες Νοεμβριου (εκτος BF) ... Η εκτιμωμενη δηλαδη ημερομηνια ειναι παντα μεσα

Ολα τα παραπανω βεβαια με Royal Mail

Οταν ερχονται με UPS ...ολα γινονται ακαριαια...2 tassimo ειχα παρει περσι..σε 3 μερες ηταν εδω

Περσι μεσω DHL παλι υπηρξε σημαντικη καθυστερηση (περσι βεβαια τετοιο καιρο υπρχε το προβλημα με το ηφαιστειο)

Γενικα το amazon στελνει πολυ γρηγορα οπως φαινεται

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

+1 σε KoGi και Matrixxx,άλλωστε μια δοκιμή θα σας πείσει.Φυσικά και προσθέτει μεταφορικά στην κάρτα μνήμης που κάνει 17 λίρες τελική τιμή.

@stevee-μάλλον δεν κατάλαβες σε τί διαφωνούσαν οι παραπάνω,κρίνοντας από το link σου.Δεν είπε κανένας ότι δεν υπάρχει δωρεάν αποστολή πάνω από 25 λίρες,αλλά στο ποιά τιμή παίρνεται υπόψιν για το ποσό αυτό.Το amazon φυσικά και υπολογίζει την τελική τιμή και όχι την RRP.

Πάντως παράγγειλα κι εγώ τα σοκολατάκια την Τρίτη,μαζί με κάτι άλλο από CyberMonday.Αποτέλεσμα να μου τα στείλουν ξεχωριστά(το είχα πιθανό βέβαια),αλλά τα σοκολατάκια μου τα στείλαν με DHL Post :-( και το άλλο με Royal Mail.Σχεδόν όλοι εδώ τα πήρανε με UPS,όχι ότι με καίει κιόλας,απλά δεν καταλαβαίνω τον διαφορετικό τρόπο αποστολής για το ίδιο προιόν στον ίδιο προορισμό.

Επεξ/σία από pedrojay
Δημοσ.

Πάντως παράγγειλα κι εγώ τα σοκολατάκια την Δευτέρα,μαζί με κάτι άλλο από CyberMonday.Αποτέλεσμα να μου τα στείλουν ξεχωριστά(το είχα πιθανό βέβαια),αλλά τα σοκολατάκια μου τα στείλαν με DHL Post :-( και το άλλο με Royal Mail.Σχεδόν όλοι εδώ τα πήρανε με UPS,όχι ότι με καίει κιόλας,απλά δεν καταλαβαίνω τον διαφορετικό τρόπο αποστολής για το ίδιο προιόν στον ίδιο προορισμό.

και εμενα μεσω DHL Post και εκανε περιπου 10 μερες μεσω ταχυδρομειου, μαλλον και εσυ μενεις επαρχια, καποιον απομακρυσμενο προορισμο, οχι μεγαλο αστικο κεντρο και δεν το καλυπτει η UPS.

Δημοσ.

Επαρχία μένω αλλά σε μεγάλη πόλη.Η UPS συνεργάζεται με την Γενική ταχυδρομική όπου δεν έχει φυσική παρουσία.Έχω παραλάβει πολλά πράγματα από amazon με UPS σε 2 μέρες από την παραγγελία,συνήθως τα πιο ογκώδη μου στέλνουν έτσι.

Δημοσ.

Επαρχία μένω αλλά σε μεγάλη πόλη.Η UPS συνεργάζεται με την Γενική ταχυδρομική όπου δεν έχει φυσική παρουσία.Έχω παραλάβει πολλά πράγματα από amazon με UPS σε 2 μέρες από την παραγγελία,συνήθως τα πιο ογκώδη μου στέλνουν έτσι.

Εγω παντως ειμαι απογοιτευμενος..

Παρασκευη ελαβα την καρτα 32gb ΣΕ ΑΠΛΟ ΦΑΚΕΛΟ... ο ταχυδρομος απλα το αφισε χημα στην οικοδομη.. (μονο στην ελλαδα αυτα)

Και σημερα ηρθε ενα ειδοπιιτιριο απο τα ΕΛΤΑ (δεν ξερω τι θα εχει μεσα)

Περιμενω αλλα 2 πραγματτα.

Οι ταχυδρομοι ειναι ΓΤΠ.. δουλεια τους ειναι να βαζουν τα γραμματα στα γραμματοκιβωτια σωστα? και οτι δεν χωραει να αφινουν ΕΙΔΟΠΙΗΤΙΡΙΟ!!!

Η κανω λαθος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...