pOLoS Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 τι σοκολατάκια είναι αυτά και έχουν 30 ευρώ ?
PETROS13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 τι σοκολατάκια είναι αυτά και έχουν 30 ευρώ ? Βέλγικα. έχει τα παραδοσιακά κοχυλάκια που τα βρίσκεις παντού αλλά και πιο καλές γεύσεις . Βέβαια τα κοχυλάκια είναι τα μισά και τα άλλα μισά είναι τα καλύτερα. σύνολο 76 σοκολατάκια.
xouzel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 τι σοκολατάκια είναι αυτά και έχουν 30 ευρώ ? Θεϊκά !!!! Μου ήρθαν 30/11 και 1/12 δεν υπήρχε "ψίχουλο" !!!
Porg Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία αν είναι έτσι θα τα βάλω στην λίστα μου Με ups σας τα στείλανε;
xouzel Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία αν είναι έτσι θα τα βάλω στην λίστα μου Με ups σας τα στείλανε; Με κούριερ σίγουρα, αλλά δεν θα ορκιζόμουν με ποια !!
PETROS13 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ωραία αν είναι έτσι θα τα βάλω στην λίστα μου Με ups σας τα στείλανε; με ups. η ups είναι το καλύτερο κούριερ. τι free super saver που έγραφε, σε 1 μέρα ήρθε (από τότε που το στείλανε)
JohnnyX Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 οντως μου εχει ερθει μια ειδοποιηση...τωρα ποσα απο τα orders ειναι εκτελεσμενα μεσα σε αυτην την ειδοποιηση δε ξερω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 οντως μου εχει ερθει μια ειδοποιηση...τωρα ποσα απο τα orders ειναι εκτελεσμενα μεσα σε αυτην την ειδοποιηση δε ξερω... Ολα μαζι στα εχει και σε περιμενουν...
newtech Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Εγω εχω λαβει μονο την 32gb class 10 καρτα... Αι να δουμε...
JohnnyX Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ηρθαν τα 2 ..τα πηρα σημερα...ηρθε και νεα ειδοποιηση..αυριο μαλλον τα υπολοιπα
menaris Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα θέλω να αγοράσω από το amazon.co.uk αυτό το video sender Link θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα έξοδα αποστολής και τη πρέπει να προσέξω ευχαριστώ
xouzel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 καλησπέρα θέλω να αγοράσω από το amazon.co.uk αυτό το video sender Link θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με τα έξοδα αποστολής και τη πρέπει να προσέξω ευχαριστώ Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να δωσεις σωστη παραγγελια. Το κοστος αποστολης ειναι μηδεν πανω απο 25 λιρες
menaris Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Το μονο που πρεπει να προσεξεις ειναι να δωσεις σωστη παραγγελια. Το κοστος αποστολης ειναι μηδεν πανω απο 25 λιρες τη εννοείς σωστή παραγγελία ? αγοράζω από το ebay συνέχεια από το Amazon είναι η πρώτη φορά
xouzel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 τη εννοείς σωστή παραγγελία ? αγοράζω από το ebay συνέχεια από το Amazon είναι η πρώτη φορά Εννοώ να μην κάνεις εσύ κάποιο λάθος. Κατά τ' άλλα, το Amazon θα στο πουν όλοι, ΕΓΓΥΗΣΗ !!!
dragontolis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μια βοήθεια, αυτή η κάρτα μνήμης έχει free super save delivery;http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Secure-Digital-Capacity-Extreme/dp/B0037FLUYU/ref=pd_rhf_gw_p_t_2 ειναι η πρώτη αγορά . Για τα free μεταφορικά αρκεί η αρχική τιμη πριν την εκπτωση να ειναι πάνω απο 25λιρες;(και να ειναι πωλητής το αμαζον)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα