Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον... Αν το ηξερα θα επελεγα αλλο τροπο αποστολης

Ούτε κάμερες χρειάζονται ούτε τίποτα. Απλά πιάσε μίλα στον ταχυδρόμο και πες του να σου αφήνει τα δέματα μόνο αν σου χτυπήσει το κουδούνι και βεβαιωθεί ότι είσαι πάνω. Εκτός και αν είσαι άτυχος και μένεις σε πολυκατοικία με δεκάδες διαμερίσματα, οπότε άντε να σε θυμάται, τι να πω. Εμένα άλλα δέματα μου τα αφήνει αν του απαντήσω στο κουδούνι (με ενημερώνει κιόλας), για άλλα παίρνω χαρτάκι να τα πάρω από το ταχυδρομείο. Εάν λες πως έχεις πρόβλημα κλοπών, τη λύση της ταχυδρομικής θυρίδας τη σκέφτηκες;

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

καλα, και αν ειχα αγορασει τιποτα ηχεια για υπολογιστη?

Θα το αφηνανε στην εισοδο και θα φευγανε?

Πήρα ηχεία τον Σεπτέμβριο. Παρασκεύη η παραγγελία - Σάββατο η αποστολή - Δευτέρα τα παρέλαβα με courier.

Δημοσ.

Παιδια εγω εσχατως εχω φοβερα προβληματα παραδοσης απο ΑΜΑΖΟΝ.Σιγουρα δε φταινε αυτοι και σιγουρα δε μου τα κλεβουν (εχω ταχυδρομικη θυριδα).Απο το Σεπτεμβριο και μετα ομως οι παραδοσεις ερχονται μισες και με μεγαλες καθυστερησεις.Οι του ΑΜΑΖΟΝ τυπικοι και οτι δε φτανει τα ξαναστελνουν αλλα σε καποια φαση θα με σιχτηρησουν και θα εχουν και δικιο δηλαδη.Μηπως παιζει τιποτα στα κεντρα διανομης κτλ?Αν ισχυει κατι τετοιο ομως δε μπορω να κανω τιποτα προφανως.

EDIT:Oi λογαριασμοι παντως ερχονται κανονικα και στην ωρα τους.

Δημοσ.

Acer S240HLBID 61 cm (24 inch) Slim LED Monitor (DVI, VGA, HDMI, 5ms Reaktionszeit) schwarz

sτα 140 ευρώ μαζί με μεταφορικά από το amazon Γερμανίας. Θεωρώ πως είναι καλή τιμή για όποιον τη θέλει.

http://www.amazon.de/Sonderangebote-Restposten-Schn%C3%A4ppchen-Shop-%C3%9Cberblick/b/ref=cs_top_nav_gb27?ie=UTF8&node=872398

http://www.amazon.de/gp/product/B005QVZ79C?smid=A3JWKAKR8XB7XF

Δημοσ.

Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;

Το να παραγγελνεις πρωτη φορα απο το εξωτερικο χωρις να ψαξεις πρωτα να δεις πως γινεται η ολη διαδικασια ειναι μαλλον ευθυνη δικη σου, δικη σου παραλειψη, δικο σου λαθος. Ολες οι "οδηγιες" για αγορες απο εξω ειναι πραγματα που εχουν ειπωθει (γραφτει) κατα κορον και στο insomnia αλλα και σε δεκαδες αλλα forums με χιλιαδες λεπτομεριες και περιπτωσεις και ο καθενας εχει προσβαση σε ολα αυτα ακομα και αν δεν θελει (ντρεπεται η δεν ξερω τι αλλο) να ρωτησει. Μου κανει τρομερη εντυπωση η εκπληξη σου.

Black friday, με τα δευτερολεπτα να χτυπανε, δεν το εψαξα πολυ.

Ειδα και εγω Royal mail και ψαρωσα.

Κατσε να δουμε αν θα ερθει τελικα.

Στο μαιλ λεει για 2 Δεκεμβριου.

Υπαρχει περιπτωση να το φερουν και νωριτερα?

• Moderators
Δημοσ.

2 απο τα 4 που ηταν με royal εφυγαν 25-11 με εκτιμωμενη 2-12 οπως και εσενα. Αυτα ηρθαν σημερα!

Επισης τα πρωτα 2 με royal εφυγαν 22-11 με εκτιμωμενη 29-11 αλλα ηρθαν 25-11!

Πολυ γρηγορα ηρθαν αυτη τη φορα παντως, συνηθως ερχονται ακριβως την εκτιμωμενη, καποιες φορες και 1-2 μερες μετα.

Δημοσ.

2 απο τα 4 που ηταν με royal εφυγαν 25-11 με εκτιμωμενη 2-12 οπως και εσενα. Αυτα ηρθαν σημερα!

Ωχ, και εμενα 25/11 φυγανε.

Αρα ή εχει γινει στραβή, ή θα έρθουν αυριο.

Εγω ειμαι Αθηνα, εσυ που εισαι φιλε μου?

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι τα κρασια παιζουν για παράδοση εκτος αγγλιας.συνηθως τα περισσοτερα κουπόνια πανε ετσι ασκοπα.

οι ταχυδρομοι ειναι για τις κλωτσιες. ο δικος μας πηγε διακοπες ενα μηνα και δεν τον αντικατεστησε κανενας. σημερα με ρώτησε ο γειτονας αν μας ερχετε αλληλογραφια.

Δημοσ.

Χο χο!

Ηρθε τελικα η καρτα, παλι καλα!

Να δω πως θα τη γεμίσω τώρα.

Σε Samsung Galaxy S θα μπει, ξερουμε κανένα καλό player για android να βαλω μεσα καμια σειρα?

(βεβαια δεν θα αντεξει η μπαταρία αλλα αυτό ειναι άλλο θεμα)

Δημοσ.

μεχρι σημερα επρεπε να ειχα παρει 4 διαφορετικες παραγγελιες με 6 διαφορετικα πραγματα...τζιφος !

Δημοσ.

Τα σοκολατάκια τα έχει πάλι στις 13λίρες:

http://www.amazon.co.uk/Guylian-Belgian-Classics-Chocolates-880/dp/B0045U0K06/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=grocery&ie=UTF8&qid=1323092074&sr=1-1

Όσοι πήρατε τι λέτε αξίζουν;Έφτασαν σε καλή κατάσταση;

μια χαρά ήρθαν και είναι ότι πρέπει για δώρο. το κουτί μην σε ξεγελάει, σαν κουτί πίτσας είναι :P

απλά στις 13 λίρες κολλάω λίγο να πάρω και πάλι. θα περιμένω μήπως κατέβει 10 πάλι.

Δημοσ.

μεχρι σημερα επρεπε να ειχα παρει 4 διαφορετικες παραγγελιες με 6 διαφορετικα πραγματα...τζιφος !

πάρε ένα τηλ. ταχυδρομείο μηπως δεν σου έχει έρθει ειδοποίηση..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...