Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα και τα σοκολατακια(ups) Και η καρτα(royal) σημερα ηρθαν.αυτα που εχει η καρτα μεσα ειναι χρησιμα η κατευθειαν delete?

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

4 παραγγελιες , 3 ηρθαν με royal και 1 περιμενω με dhl, λογικα με ταχυμεταφορες ελτα? ευχαριστω

Αν ειναι με tracking number ναι, αλλιως με τον ταχυδρομο σου οπως της royal.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μαζί με την παραγγελία μου έστειλαν και ένα εκπτωτικό κουπόνι 40 λιρών για κρασιά ,ξέρετε τι παίζει με αυτό?

Δημοσ.

Φοβαμαι μη μου την παρει κανενας αλλος.

Στο παρελθον μου εχουν ανοιξει λογαριασμους..

καλα, και αν ειχα αγορασει τιποτα ηχεια για υπολογιστη?

Θα το αφηνανε στην εισοδο και θα φευγανε?

Τουλαχιστον ειναι τυπικοι με την ημερομηνα που μας λενε?

Στο mail ελεγε για 2 Δεκεμβριου:

Dispatched via Royal Mail (estimated arrival date: December 02, 2011).

Δημοσ.

Τα ηχεία θα ήταν σίγουρα αρκετά ογκώδες δέμα, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στο αφήνανε, ειδοποιητήριο θα είχες να παραλάβεις από ελτα.

Η κάρτα θα είναι σε κανένα μικρούλι φακελάκι, απόλυτα λογικό είναι να στο αφήσουν στο γραμματοκιβώτιο.

Λογαριασμό αλλουνού κι εγώ έχω ανοίξει μια φορά καταλάθος από την στραβομάρα μου και τη βιασύνη μου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έγινε σκόπιμα. Και πως δηλαδή να είναι σκόπιμο να ανοίξεις αλλουνού λογαριασμό, λες να θέλανε να στον πληρώσουνε αυτοί? :P

Δημοσ.

Ναι όντως έτσι είναι ,μπήκα στο site τους και έχει διάφορα πακέτα που αρχίζουν από 40 λίρες.Έχει πάρει κανένας να μας πει αν είναι καλά τα κρασιά τους?

kdinos εμένα μου ήρθε ειδοποίηση και το παρέλαβα κανονικά από τα ΕΛΤΑ!

Δημοσ.

Τα ηχεία θα ήταν σίγουρα αρκετά ογκώδες δέμα, οπότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να στο αφήνανε, ειδοποιητήριο θα είχες να παραλάβεις από ελτα.

Η κάρτα θα είναι σε κανένα μικρούλι φακελάκι, απόλυτα λογικό είναι να στο αφήσουν στο γραμματοκιβώτιο.

Λογαριασμό αλλουνού κι εγώ έχω ανοίξει μια φορά καταλάθος από την στραβομάρα μου και τη βιασύνη μου, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έγινε σκόπιμα. Και πως δηλαδή να είναι σκόπιμο να ανοίξεις αλλουνού λογαριασμό, λες να θέλανε να στον πληρώσουνε αυτοί? :P

O ανοιγμένος λογαριασμός ειναι ενδεικτικό της 'περιεργειας' καποιου στην πολυκατοικια, να δει την οικονομικη σου κατάσταση.

Εχει γινει 2 φορες, και μια φορα μαλιστα ηταν ανοιγμένα χαρτια Πανεπιστημίου απο το εξωτερικο.

Φαντασου τωρα για ενα φουσκωμένο φακελακι με αγγλικους χαρακτηρες Που δεν νομίζω να χωράει στο προσωπικο γραμματοκιβώτιο και θα το αφησουν απέξω.

Πρεπει να βαλω καμερες μου φαίνεται!

ΥΓ: Μακαρι να πανε ολα καλα και να ειμαι υπερβολικος

Δημοσ.

Εντάξει, περί κατινιάς/κουτσομπολιού > "περιέργειας" όπως λες, εσύ μόνο ξέρεις τι φρούτα έχετε στην οικοδομή, τι να σου πω. Αλλά πάλι άλλο αυτό κι άλλο το να σου κλέψουν τον φάκελο..

Εγώ ευτυχώς δεν έχω να φοβάμαι απολύτως τίποτα από τους γείτονες της οικοδομής, αν ενίοτε σκέφτομαι μην μου τύχει καμια λαδιά (μην το γρουσουζέψω κιόλας, μέχρι στιγμής δεν μου έτυχε) είναι από άσχετους που μπορεί να μπαίνουν ενίοτε. Και τώρα που το λέω, κάτσε να πάω να δω μήπως ήρθε τίπτις σήμερις...

• Moderators
Δημοσ.

Αν ειναι δυνατον... Αν το ηξερα θα επελεγα αλλο τροπο αποστολης

Δεν ηξερες, δεν ρωταγες;

Το να παραγγελνεις πρωτη φορα απο το εξωτερικο χωρις να ψαξεις πρωτα να δεις πως γινεται η ολη διαδικασια ειναι μαλλον ευθυνη δικη σου, δικη σου παραλειψη, δικο σου λαθος. Ολες οι "οδηγιες" για αγορες απο εξω ειναι πραγματα που εχουν ειπωθει (γραφτει) κατα κορον και στο insomnia αλλα και σε δεκαδες αλλα forums με χιλιαδες λεπτομεριες και περιπτωσεις και ο καθενας εχει προσβαση σε ολα αυτα ακομα και αν δεν θελει (ντρεπεται η δεν ξερω τι αλλο) να ρωτησει. Μου κανει τρομερη εντυπωση η εκπληξη σου.

Δημοσ.

Τα κουπόνια για κρασιά είναι απτο Αγγλικό amazon γιατί όσες φορές μου έστειλαν τα έστειλαν απτο Γερμανικό.

Σε εμάς ο ταχυδρόμος είναι ωραίος, χτυπάει θυροτηλέφωνο να μας ειδοποιήσει και το αφήνει μέσα απτην είσοδο άμα δεν χωράει στο κουτί.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...