Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήπως είναι μέχρι 32 ίντσες; Γιατί όταν βάζω στο καλάθι αυτή πχ φτάνει κανονικά μέχρι το τελευταίο βήμα. Ενω 37' και άνω που δοκίμασα έβγαζε το μήνυμα ότι δεν μπορούν να τις στείλουν.

μάλλον έχει δική του λογική. εμένα δεν έστελνε την προσφορά :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μάλλον έχει δική του λογική. εμένα δεν έστελνε την προσφορά :devil: :devil: :devil: :devil: :devil:

Στους ορους λεει πανω απο 26'' και πανω απο 30 κιλα δε στελνει Ελλαδα.Τωρα εχει αναφερθει κατα καιρους οτι καποιοι "παιζοντας" με την διευθυνση τους το δεχεται.Το πως "παιζουν" δε το καταλαβα ποτε.

Δημοσ.

για 18€ παραπάνω αξίζει να το πάρεις απο εδώ, να έχεις και τους χάρτες έτοιμους...άερα έφυγε κι αυτό

Ε ναι. Τελικα black week ηταν οχι black Friday!!! Στην Αμερικη ειναι black Friday. Στην Αγγλια Χαλια μαυρα !!!! :-D

Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω την δυνατοτητα να φερω απο αμερικη(μεσω bro)εχει εναν ssd ocz vertex 3 120 GB στα 120 Ε apo 220(amazon.com).ΑΞιζει η να παω σε εναν crucial M4 128 GB π τον βρισκω πορτα πορτα 160 Ε?

Δημοσ.

Ε ναι. Τελικα black week ηταν οχι black Friday!!! Στην Αμερικη ειναι black Friday. Στην Αγγλια Χαλια μαυρα !!!! :-D

black haliday δε λες τίποτα.

Δημοσ.

τη ψιλιαζομουνα οτι θα ηταν αυτη (αντε η dolce να ηταν) ...γιατι εκανε σχολιο..."ετσι θες να ξεκινας τη μερα σου"

το επομενο teaser σε λιγο...

Δημοσ.

καλό offer το game ειναι bundle με χειριστήριο, δυστυχως το σκέφτηκα δευτερη φορά και παειιιι wishlist full χαχααααααααααααααα

την tassimo επίσης την έχασα, δεν κοιτουσα καν νομιζα οτι θα βάζανε κανα ξυπνητηρι ελεεινο οσαν τις άλλες υπεροχες μερες

Δημοσ.

Παιδια επειδη εχω την δυνατοτητα να φερω απο αμερικη(μεσω bro)εχει εναν ssd ocz vertex 3 120 GB στα 120 Ε apo 220(amazon.com).ΑΞιζει η να παω σε εναν crucial M4 128 GB π τον βρισκω πορτα πορτα 160 Ε?

νομίζω crucial είναι καλύτερος.

από ocz καλύτερα agility

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004Z0S6SO/ref=ox_sc_act_title_8?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...