Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεωρεις τωρα εσυ το ιδιο να παραγγειλει καποιος απο amazon και απο αυτα τα αστεια "μαγαζια" που εδειξες?Φυσικα και ειναι SUPER τιμη τα 50ε που το δινει το amazon.Αν ειχε και δωρεαν μεταφορικα θα το ειχα παρει....μη λεμε μονο για να λεμε...

Αυτο ειναι το λαθος.. ΜΗΝ παρεις απο ελλαδα φιλε μου επιδει τα εχουν 2χ τις τημες.. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ

Αστεια μαγαζια δεν ειναι φιλε μου ΤΣΕΧΙΑ ζω και εδω δουλευουν λιγο καλητερα τα πραγματα.. δεν παει ο καθενας να ΑΓΩΡΑΣΕΙ οτι του πλασαρουν γιατι το ενα μαγαζι στα 5 που εχουν κατι το εχει -10% .. τους γραφει στα παλια του τα @@ και μετα ο αλλος αναγκαστικα ΡΙΧΝΕΙ τις τιμές.. 50€+ μεταφορικα (απο γαλλια δεν ειναι δωρεαν) οποτε παμε +15€!!!

Δεν λεω για να λεω φιλε μου.. Ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΑΙ ΖΉΤΗΣΗ! Γιατι να αγωρασω κατι που μου το πλασαρουν ως 99€? Αλλοστε δεν διαφονισα οτι η τιμη του αμαζον ειναι ΚΑΛΗ αλλα στο οτι δεν εχει με ΤΙΠΟΤΑ 99€!!!!! Να ξερουμε τι λεμε οκ? Η αξια του ειναι αυτη.. 50-60 €!!!

Τι αλλο θα δουμε σ αυτες τις απιθανες προσφορες του Amazon.... BREASTPUMP λεει.... δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο πραμα...

Ελα ρε συ γαλατακι βγαζει....

Εγω αυτο περιμενω.. να δουμε τιμη..

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004S5ZUJ4?smid=A3P5ROKL5A1OLE

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτο ειναι το λαθος.. ΜΗΝ παρεις απο ελλαδα φιλε μου επιδει τα εχουν 2χ τις τημες.. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ

Αστεια μαγαζια δεν ειναι φιλε μου ΤΣΕΧΙΑ ζω και εδω δουλευουν λιγο καλητερα τα πραγματα.. δεν παει ο καθενας να ΑΓΩΡΑΣΕΙ οτι του πλασαρουν γιατι το ενα μαγαζι στα 5 που εχουν κατι το εχει -10% .. τους γραφει στα παλια του τα @@ και μετα ο αλλος αναγκαστικα ΡΙΧΝΕΙ τις τημες.. 50€+ μεταφορικα (απο γαλλια δεν ειναι δωρεαν) οποτε παμε +15€!!!

Δεν λεω για να λεω φιλε μου.. Ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΑΙ ΖΉΤΗΣΗ! Γιατι να αγωρασω κατι που μου το πλασαρουν ως 99€? Αλλοστε δεν διαφονισα οτι η τιμη του αμαζον ειναι ΚΑΛΗ αλλα στο οτι δεν εχει με ΤΙΠΟΤΑ 99€!!!!! Να ξερουμε τι λεμε οκ?

Επειδη βαριεμαι τωρα και ψαχνω προσφορες σε 10 site .... οκ....

Δημοσ.

Επειδη βαριεμαι τωρα και ψαχνω προσφορες σε 10 site .... οκ....

Μα δεν μιλαω για ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.. μιλαω για την ΤΙΜΗ του!!!!!!

Οκ εγω ΨΑΧΝΩ τιμες... αν δω οτι μου πλασαρουν κατι σε υποτιθεμενη προσφορα.. και βλεπω σε καταστηματα εστο εξωτερικου εστο που δεν μπορω να αγωρασω.. και ΟΧΙ σε προσφορα αλλα στην ΙΔΙΑ τιμη με την οποια μερικοι μου πλασαρουν κατι ΩΣ προσφορα.. φισικα δεν θα το αγωρασω..

Ειπα αλλοστε οτι ειναι ΝΟΡΜΑΛ η τιμη (γιατι υπολογιζω και 15€ μεταφορικα) και οτι ΔΕΝ μπορουμε ορθα να κανουμε συκριση στο SKROUTZ γιατι πολυ απλα μας διχνει 4 καταστηματα τα οποια το εχουν ως STOCK μιας και ειναι παλιο μοντέλο!

Μην ξεχναμε οτι κατα καιρους το MEDIAMARKT πχ εχει το 3500 i to 3700 στα 69€ κ 79€

ΚΑι δεν καταλαβενω το υφος.. ΤΩΡΑ ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΩ?

Να ψαξεις γιατι για να μου την πεις? Φτανει να το βρεις σε 3-4 οτι εχει 40-60€... το θεμα ειναι να προστατευουμε την τσεπη μας. Αν καποιος παει στο SKROUTZ και ΜΟΝΟ σε αυτο χωρις να υπολογιζει αλλους παραγοντες.. οκ κακο του κεφαλιου του

Δημοσ.

Συνηθως απ οτι εδειξε σε προιοντα ηλεκτρονικα η εκπτωση ειναι αναμεσα σε 30-40% οποτε 130-140 λιρες....

χμμμμ 150 eur δεν ειναι ασχημα...

Και αλλο 1 DEAL Λοιπον ..

1)Kaspersky CLOUD

2)Microsd 32gb class 10

3)Samsung SMT-S7800

:)))) niiice

Δημοσ.

Ανύπαντρος μάλλον ε???

Εντελως :P ...

Κλασσικη λαμογιά που κανουν με τα ρολογια....

Βγαζουν και καλα σημερα σε προσφορα ΑΥΤΟ

Δειτε τωρα και την διακυμανση της τιμης του τον τελευταιο χρονο ΕΔΩ

Μη ψαρωσει κανεις που θα το βγαλουν 30 λιρες.....

Τελικα το βγαλαν 25 λιρες.... waiting list 500+ .... ψωφαει ο κοσμακης να τον κοροιδευουν.....

• Moderators
Δημοσ.

Τα βελγικα φιλε 12:00pm :) (25 -> 10 pounds)

Απο 25 λιρες που δεν ειχαν ποτε βεβαια. Μονο προχθες που θα εβγαινε η "προσφορα"

http://uk.camelcamelcamel.com/Guylian-Belgian-Classics-Chocolates-880/product/B0045U0K06

Περισυ ειχαν 5 λιρες στο Black Friday, αλλα κατι τυποι σαν τον Morris τους εβαλαν ιδεες:

http://www.amazon.co.uk/gp/community-content-search/results/ref=cm_srch_q_rtr/?query=fiver&search-alias=community-reviews&idx.asin=B0045U0K06&Go.x=0&Go.y=0

:-D

Δημοσ.

είμαι πρώτος στην λίστα αναμονής

=======================================

1:00 PM

Panasonic 32" HD Ready LED TV with Freeview HD

£399.00 £319.99 (20%)

You are on the waitlist.

=======================================

τί λέτε για περίπου 380 Ε αξίζει ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...