newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Το θεωρεις τωρα εσυ το ιδιο να παραγγειλει καποιος απο amazon και απο αυτα τα αστεια "μαγαζια" που εδειξες?Φυσικα και ειναι SUPER τιμη τα 50ε που το δινει το amazon.Αν ειχε και δωρεαν μεταφορικα θα το ειχα παρει....μη λεμε μονο για να λεμε... Αυτο ειναι το λαθος.. ΜΗΝ παρεις απο ελλαδα φιλε μου επιδει τα εχουν 2χ τις τημες.. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ Αστεια μαγαζια δεν ειναι φιλε μου ΤΣΕΧΙΑ ζω και εδω δουλευουν λιγο καλητερα τα πραγματα.. δεν παει ο καθενας να ΑΓΩΡΑΣΕΙ οτι του πλασαρουν γιατι το ενα μαγαζι στα 5 που εχουν κατι το εχει -10% .. τους γραφει στα παλια του τα @@ και μετα ο αλλος αναγκαστικα ΡΙΧΝΕΙ τις τιμές.. 50€+ μεταφορικα (απο γαλλια δεν ειναι δωρεαν) οποτε παμε +15€!!! Δεν λεω για να λεω φιλε μου.. Ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΑΙ ΖΉΤΗΣΗ! Γιατι να αγωρασω κατι που μου το πλασαρουν ως 99€? Αλλοστε δεν διαφονισα οτι η τιμη του αμαζον ειναι ΚΑΛΗ αλλα στο οτι δεν εχει με ΤΙΠΟΤΑ 99€!!!!! Να ξερουμε τι λεμε οκ? Η αξια του ειναι αυτη.. 50-60 €!!! Τι αλλο θα δουμε σ αυτες τις απιθανες προσφορες του Amazon.... BREASTPUMP λεει.... δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο πραμα... Ελα ρε συ γαλατακι βγαζει.... Εγω αυτο περιμενω.. να δουμε τιμη.. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004S5ZUJ4?smid=A3P5ROKL5A1OLE
Themos3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Αυτο ειναι το λαθος.. ΜΗΝ παρεις απο ελλαδα φιλε μου επιδει τα εχουν 2χ τις τημες.. ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΩ Αστεια μαγαζια δεν ειναι φιλε μου ΤΣΕΧΙΑ ζω και εδω δουλευουν λιγο καλητερα τα πραγματα.. δεν παει ο καθενας να ΑΓΩΡΑΣΕΙ οτι του πλασαρουν γιατι το ενα μαγαζι στα 5 που εχουν κατι το εχει -10% .. τους γραφει στα παλια του τα @@ και μετα ο αλλος αναγκαστικα ΡΙΧΝΕΙ τις τημες.. 50€+ μεταφορικα (απο γαλλια δεν ειναι δωρεαν) οποτε παμε +15€!!! Δεν λεω για να λεω φιλε μου.. Ειναι ΠΡΟΣΦΟΡΆ ΚΑΙ ΖΉΤΗΣΗ! Γιατι να αγωρασω κατι που μου το πλασαρουν ως 99€? Αλλοστε δεν διαφονισα οτι η τιμη του αμαζον ειναι ΚΑΛΗ αλλα στο οτι δεν εχει με ΤΙΠΟΤΑ 99€!!!!! Να ξερουμε τι λεμε οκ? Επειδη βαριεμαι τωρα και ψαχνω προσφορες σε 10 site .... οκ....
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Επειδη βαριεμαι τωρα και ψαχνω προσφορες σε 10 site .... οκ.... Μα δεν μιλαω για ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ.. μιλαω για την ΤΙΜΗ του!!!!!! Οκ εγω ΨΑΧΝΩ τιμες... αν δω οτι μου πλασαρουν κατι σε υποτιθεμενη προσφορα.. και βλεπω σε καταστηματα εστο εξωτερικου εστο που δεν μπορω να αγωρασω.. και ΟΧΙ σε προσφορα αλλα στην ΙΔΙΑ τιμη με την οποια μερικοι μου πλασαρουν κατι ΩΣ προσφορα.. φισικα δεν θα το αγωρασω.. Ειπα αλλοστε οτι ειναι ΝΟΡΜΑΛ η τιμη (γιατι υπολογιζω και 15€ μεταφορικα) και οτι ΔΕΝ μπορουμε ορθα να κανουμε συκριση στο SKROUTZ γιατι πολυ απλα μας διχνει 4 καταστηματα τα οποια το εχουν ως STOCK μιας και ειναι παλιο μοντέλο! Μην ξεχναμε οτι κατα καιρους το MEDIAMARKT πχ εχει το 3500 i to 3700 στα 69€ κ 79€ ΚΑι δεν καταλαβενω το υφος.. ΤΩΡΑ ΒΑΡΙΕΜΕ ΝΑ ΨΑΧΝΩ? Να ψαξεις γιατι για να μου την πεις? Φτανει να το βρεις σε 3-4 οτι εχει 40-60€... το θεμα ειναι να προστατευουμε την τσεπη μας. Αν καποιος παει στο SKROUTZ και ΜΟΝΟ σε αυτο χωρις να υπολογιζει αλλους παραγοντες.. οκ κακο του κεφαλιου του
Themos3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Εγω αυτο περιμενω.. να δουμε τιμη.. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B004S5ZUJ4?smid=A3P5ROKL5A1OLE Συνηθως απ οτι εδειξε σε προιοντα ηλεκτρονικα η εκπτωση ειναι αναμεσα σε 30-40% οποτε 130-140 λιρες....
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Συνηθως απ οτι εδειξε σε προιοντα ηλεκτρονικα η εκπτωση ειναι αναμεσα σε 30-40% οποτε 130-140 λιρες.... χμμμμ 150 eur δεν ειναι ασχημα... Και αλλο 1 DEAL Λοιπον .. 1)Kaspersky CLOUD 2)Microsd 32gb class 10 3)Samsung SMT-S7800 ))) niiice
Vasilis 07 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 όποιος πεινάει θα έχει σε λίγο και πάλι σοκολατάκια προσφορά Που είναι δεν έχω βρεί το link ?
newtech Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Που είναι δεν έχω βρεί το link ? Τα βελγικα φιλε 12:00pm (25 -> 10 pounds)
gregdel Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Τι αλλο θα δουμε σ αυτες τις απιθανες προσφορες του Amazon.... BREASTPUMP λεει.... δεν ηξερα καν οτι υπαρχει τετοιο πραμα... Ανύπαντρος μάλλον ε???
Themos3 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Ανύπαντρος μάλλον ε??? Εντελως ... Κλασσικη λαμογιά που κανουν με τα ρολογια.... Βγαζουν και καλα σημερα σε προσφορα ΑΥΤΟ Δειτε τωρα και την διακυμανση της τιμης του τον τελευταιο χρονο ΕΔΩ Μη ψαρωσει κανεις που θα το βγαλουν 30 λιρες..... Τελικα το βγαλαν 25 λιρες.... waiting list 500+ .... ψωφαει ο κοσμακης να τον κοροιδευουν.....
pOLoS Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 μουφα τελειως προσφορες, μονο στο amazom.com εχει προσφορες που αξιζουν
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Τα βελγικα φιλε 12:00pm (25 -> 10 pounds) Απο 25 λιρες που δεν ειχαν ποτε βεβαια. Μονο προχθες που θα εβγαινε η "προσφορα" http://uk.camelcamelcamel.com/Guylian-Belgian-Classics-Chocolates-880/product/B0045U0K06 Περισυ ειχαν 5 λιρες στο Black Friday, αλλα κατι τυποι σαν τον Morris τους εβαλαν ιδεες: http://www.amazon.co.uk/gp/community-content-search/results/ref=cm_srch_q_rtr/?query=fiver&search-alias=community-reviews&idx.asin=B0045U0K06&Go.x=0&Go.y=0
Sebu Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 http://uk.camelcamelcamel.com/Guylian-Belgian-Classics-Chocolates-880/product/B0045U0K06 Φανταστικο site για ελεγχους τιμων. Αγνοουσα την υπαρξη του. Ευχαριστω
astymagos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 οπως και αυτο ηταν μουφα η προσφορα.. Link
kmarios Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 είμαι πρώτος στην λίστα αναμονής ======================================= 1:00 PM Panasonic 32" HD Ready LED TV with Freeview HD £399.00 £319.99 (20%) You are on the waitlist. ======================================= τί λέτε για περίπου 380 Ε αξίζει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα