Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το skroutz το βάζουμε επειδή δείχνει μαζεμένα μαγαζιά. και το ανέφερα επειδή είναι τα μισά λεφτά!

??? Καταρχας δεν ανεφερες το SKROUTZ πουθενα. Εγω ειπα για το SKROUTZ και μίλησα ΓΕΝΙΚΑ

αλλα οπως και να εχει.. στο σκρουτζ αν ειδες το διχνει σε 4 μικρομαγαζα το οποιο κατι λεει.

Με λιγα λογια η τιμη του στην ΕΕ γιατι πλεων ετσι πρεπει να το βλεπουμε ξεκιναει απο τα 40-50 ευρω. Το οτι το εχουν κρατισει 4 μαγαζακια με αρχικη τιμη δεν λεει κατι. Ειναι παλιο μοντελο και ειναι STOCK!

Δημοσ.

??? Καταρχας δεν ανεφερες το SKROUTZ πουθενα

αλλα οπως και να εχει.. στο σκρουτζ αν ειδες το διχνει σε 4 μικρομαγαζα το οποιο κατι λεει.

Με λιγα λογια η τιμη του στην ΕΕ γιατι πλεων ετσι πρεπει να το βλεπουμε ξεκιναει απο τα 40-50 ευρω. Το οτι το εχουν κρατισει 4 μαγαζακια με αρχικη τιμη δεν λεει κατι. Ειναι παλιο μοντελο και ειναι STOCK!

Σωστό, αλλά αν κάποιος θέλει κάτι για οικονομική λύση και δεν τον νοιάζει πόσο νέο είναι κάτι δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε!

Δημοσ.

Σωστό, αλλά αν κάποιος θέλει κάτι για οικονομική λύση και δεν τον νοιάζει πόσο νέο είναι κάτι δεν μπορούμε να μην το αναφέρουμε!

ΜΑ δεν διαφωνώ φιλε μου. Απλα λεω οτι το SKROUTΖ καποιες φωρες μπορει να μας μπερδεψει. Η αντικιμεντικη δηλαδη αξια του BLU-RAY δεν ειναι 99€ αλλα οσο το βρικες 50!

Δημοσ.

άντε να έχει 8 ευρώ μεταφορικά στη χειρότερη.

το Philips - BDP2700 - Lecteur DVD Blu-ray - HDMI - DivX - USB με 49 ευρώ δεν το κοιτάει κανείς?

Ελλάδα έχει 99

που το εχει ρε παιδια και δε το βλεπω ?

Δημοσ.

99? Εχει αποσυρθεί απο την αγορά και άντε να σου το διχνει σε 2-3 μαγαζιά.

ενημερωτικά

http://www.heureka.cz/?h%5Bfraze%5D=bdp2700

Απο 60€ με λιγα λογια

Και το βγαζω ΟΧΙ γιατι ΜΠΟΡΕΙΤΕ να αγοράσετε αλλα για να ΣΠΑΣΩ αυτόν τον μύθο.. ΤΟ ΒΡΉΚΑ ΦΤΗΝΌΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SKROUTZ αρα ειναι VALUE! (1eur=25czk)

http://www.televiznistolky.com/kuchynske-spotrebice/blu-ray-philips-bdp2700-12-2

48€!!!!

Το θεωρεις τωρα εσυ το ιδιο να παραγγειλει καποιος απο amazon και απο αυτα τα αστεια "μαγαζια" που εδειξες?Φυσικα και ειναι SUPER τιμη τα 50ε που το δινει το amazon.Αν ειχε και δωρεαν μεταφορικα θα το ειχα παρει....μη λεμε μονο για να λεμε...

Δημοσ.

ΜΑ δεν διαφωνώ φιλε μου. Απλα λεω οτι το SKROUTΖ καποιες φωρες μπορει να μας μπερδεψει. Η αντικιμεντικη δηλαδη αξια του BLU-RAY δεν ειναι 99€ αλλα οσο το βρικες 50!

Ούτε εγώ διαφωνώ, απλά γενικά στην Ελλάδα δεν βρίσκεις bluray κάτω από 70 ευρώ.

που το εχει ρε παιδια και δε το βλεπω ?

στο Γαλλικό amazon.

Αν ειχε και δωρεαν μεταφορικα θα το ειχα παρει.....

εγώ θα το έπαιρνα αν το βρισκα λίγο νωρίτερα..αλλά λόγω φόρτου εργασίας..δεν το δα καν.

Δημοσ.

Ναι, αλλά δεν στέλνει Ελλάδα :-(

Καλα που το ειπες.... καθομουνα και εβαζα στο καλαθι περιοδικα.... Μου κατεστρεψες την μερα.... :P

Απ την χαρα μου δε προσεξα καν οτι ειναι το .COM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...