Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

δηλαδη δε βολευεστε με παυλιδη η ιον?

τετοια σοκολατακια ποικιλια, κανουν στο εμποριο απο 30-40 ευρω το κιλο. εχω αγορασει και ξερω

εγω περιμενω ποσο θα αφησουν το ZTE Skate, αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος, ειναι πολυ φουσκομενη η αρχικη τιμη του, στα 229£, ενω ηδη η orange εχει εορταστικο πακετο με δωρα αξιας 60£, με τιμη 129.99£ !! ηδη πολλοι στο ebay το πουλανε σε αυτην την τιμη και ξεκλειδωτο σε ολα τα δικτυα.

Δημοσ.

Παιδια εγω που παραγγειλα κατι με free super save delivery πως διαολο λεγεται μου λεει οτι θα ρθει 1 δεκεμβριου....δεν ειναι ψιλοαργοι?

Δημοσ.

Παιδια εγω που παραγγειλα κατι με free super save delivery πως διαολο λεγεται μου λεει οτι θα ρθει 1 δεκεμβριου....δεν ειναι ψιλοαργοι?

με απλό ταχυδρομείο σε 1 βδομάδα.

μην ξεχνάμε είναι με δωρεάν μεταφορικά!

Δημοσ.

με απλό ταχυδρομείο σε 1 βδομάδα.

μην ξεχνάμε είναι με δωρεάν μεταφορικά!

Με royal mail λενε πως εφυγε.απλα αλλες φορες μου χει ερθει και σε 2 μερες ξερω γω

Δημοσ.

Με royal mail λενε πως εφυγε.απλα αλλες φορες μου χει ερθει και σε 2 μερες ξερω γω

εμένα στην καλύτερη σε 4 εργάσιμες μου έχει έρθει, οπότε τι να πω και εγώ..

Δημοσ.

τετοια σοκολατακια ποικιλια, κανουν στο εμποριο απο 30-40 ευρω το κιλο. εχω αγορασει και ξερω

εγω περιμενω ποσο θα αφησουν το ZTE Skate, αλλα δεν ειμαι αισιοδοξος, ειναι πολυ φουσκομενη η αρχικη τιμη του, στα 229£, ενω ηδη η orange εχει εορταστικο πακετο με δωρα αξιας 60£, με τιμη 129.99£ !! ηδη πολλοι στο ebay το πουλανε σε αυτην την τιμη και ξεκλειδωτο σε ολα τα δικτυα.

Το πιο φθηνό zte skate unlocked και brand new στο ebay.co.uk κοστίζει £150 απο top rated seller μαζί με τα μεταφορικά, δλδ ~180€, τη στιγμή που εδώ κοστίζει 227€. (κέρδος 47€).

Θα πρέπει λοιπόν να βγαίνει φθηνότερα απο £150 / 180€ στο deal του amazon για να συμφέρει η αγορά του. :)

Δημοσ.

Τελικα παιδια η Lexar 32gb class 10 αξιζει? Δεν πιστευω να εχει σχεση με καποιες 10αρες που κυκλοφορουν στο ebay, που απο ταχυτητα δεν κανουν ουτε για 2..

Δημοσ.

Τελικα παιδια η Lexar 32gb class 10 αξιζει? Δεν πιστευω να εχει σχεση με καποιες 10αρες που κυκλοφορουν στο ebay, που απο ταχυτητα δεν κανουν ουτε για 2..

Εγω αγορασα μια 32gb micro sd hc απο e-bay top-seller με 20.49gbp καπου 24-25ε δλδ.

Δημοσ.

στωστός ο lion, δηλαδή πρέπει να δούμε κάτι σε 129.90Gbp ε?? Πιστεύω είναι κάτι αξιόλογο...με τη σαβούρα που έχει περάσει γενικά...

Το girlfriend καταχάρηκε με την braun xelle, μόνο ρε παιδιά, είχε ευρωπαικό βύσμα, αλλά πιο κοντα τα ποδαράκια μεταξύ τους,και μπαίνει πιο δύσκολα...δεν το χω ξαναδεί...

Δημοσ.

στωστός ο lion, δηλαδή πρέπει να δούμε κάτι σε 129.90Gbp ε?? Πιστεύω είναι κάτι αξιόλογο...με τη σαβούρα που έχει περάσει γενικά...

Όντως κάτι τέτοιο θα ήταν καλό deal αλλά κρατώ μικρό καλάθι. Είδωμεν. :)

Πράγματι πολύ σαβούρα το φετινό black friday, δεν έχω βρεί τίποτα ενδιαφέρον.

Ισως λίγο την pocket camcorder Flip ultra HD στις 69.99 λίρες αλλά είχα πάρει πρόσφατα μια άλλη απο ebay οπότε δεν την χρειαζόμουν. :)

Δημοσ.

Μπα δύσκολο το βλέπω αν κρίνω από τις canon,μάλλον 149 ή 179 bgp το κόβω...

Μόνο η δικιά μου πήρε το σεσουαρ και την braun, όλα για τις γυναίκες χαχαχα

(άσχετο εντελώς acer iconia A500 32gb - 270€ εδώ στις αγγελίες από αξιόπιστο user)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...