efo355 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Ναι δε λεω οτι δεν αγορασες.Πως το κανες ειναι το θεμα.Εγω οποτε βαζω τηλεφωνο στο καλαθι και παω να κανω check out μου λεει οτι πρεπει να αλλαξω την διευθυνση αποστολης,και με παραπεμπει στους κανονες που λενε οτι κινητα δινει μονο UK.Καποιος ειπε πριν οτι πρεπει να "παιξεις" με την διευθυνση αλλα δε μπορω να καταλαβω πως.Θα βγαλει το ZTE skate σημερα και ισως να αξιζει. Όπως όλες τις αγορές από amazon και το έστειλα στην κανονική μου διευθυνση τίποτα το ξεχωριστό. Μήπως προσπαθείς να αγοράσεις branded κινητά; Γιατί με unlocked δεν υπάρχει θέμα.
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Παρηγγειλα προχτες την λαμπα , και σημερα κανω track UPS και βλεπω οτι στις 10 το πρωι , ηταν ήδη Kορωπι. Λογικα σημερα θα προλαβω να παραλαβω. Κατι μνημες απο PC1 που της παρηγγειλα Σαββατο , μου παν σε 2 εβδομαδες... Go Figure .... χαχαχα ... αστα να πανε!
Themos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Όπως όλες τις αγορές από amazon και το έστειλα στην κανονική μου διευθυνση τίποτα το ξεχωριστό. Μήπως προσπαθείς να αγοράσεις branded κινητά; Γιατί με unlocked δεν υπάρχει θέμα. Εχεις απολυτο δικιο.Μαλλον εβαζα branded πριν.Ευχαριστω πολυ.Υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτητας αν παρεις κινητο απο UK απ την στιγμη που ειναι sim free?
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δεν θα έχεις τέτοιο πρόβλημα, αρκεί να πάρεις επώνυμη μάρκα. Εγώ προτείνω με τα λεφτά αυτά να πάρεις την προσφορά που βγάζει το amazon με το Black friday στα 32GB class 10 στις 5 ώρα Ελλάδος.Είναι Lexar πολύ καλή μάρκα, την έχω στο samsung wave μου και δουλεύει τέλεια! Η προσφορά θα είναι στις 24 λίρες. -Ξέρει κάποιος να μου πει πως/και αν μπορώ να παραγγείλω 2 φορές το ίδιο πράγμα από black Friday deal από τον ίδιο λογαριασμό; Εννοώ με την μία και όχι να περιμένω να το ξαναβάλουν την επόμενη μέρα. Που το ξερεις αδερφε οτι θα εχει 24? Εχεις απολυτο δικιο.Μαλλον εβαζα branded πριν.Ευχαριστω πολυ.Υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτητας αν παρεις κινητο απο UK απ την στιγμη που ειναι sim free? Οχι.. converter για μπριζα θελεις μετα απλα (φωρτιστη)
Themos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Που το ξερεις αδερφε οτι θα εχει 24? Οχι.. converter για μπριζα θελεις μετα απλα (φωρτιστη) 24 Θα εχει η μνημη γιατι την ειχε και προχτες και την πηρα.Converter δεν ειναι προβλημα.Με το λειτουργικο και τα δικτυα δε πιστευω να εχω κανα προβλημα..
Avatar_GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Που το ξερεις αδερφε οτι θα εχει 24? Μάσησα φύλλα δάφνης και το μάντεψα!!! Την είχε και χθες την ίδια προσφορά και την αγόρασα με 24.99 λίρες,για αυτό το ξέρω!
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 24 Θα εχει η μνημη γιατι την ειχε και προχτες και την πηρα.Converter δεν ειναι προβλημα.Με το λειτουργικο και τα δικτυα δε πιστευω να εχω κανα προβλημα.. Οχι κανενα..!! 100% Αγγλια εχω παει και δεν ειχα προβλημα. Γενικα ευρωπη παιζουν τα ιδια δικτυα. Ο φορτιστης klain... Micro η mini usb ειναι ολοι πλεων! (1$ απο ebay) ))
papeipa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Που το ξερεις αδερφε οτι θα εχει 24? Οχι.. converter για μπριζα θελεις μετα απλα (φωρτιστη) Bummer , και για την λαμπα που μολις παρελαβα , τωρα πρεπει να παω να παρω plug converter , 2.65 ευρο εχει ευτυχως. (απο ebay εχει 1 λιρα , αλλα και αναμονη)
haHa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αυτη εδω θα ειναι η lexar 32gb? http://www.amazon.co.uk/Lexar-32GB-Micro-Speed-Reader/dp/B004BR2ZTM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322134308&sr=8-1
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Αυτη εδω θα ειναι η lexar 32gb? http://www.amazon.co.uk/Lexar-32GB-Micro-Speed-Reader/dp/B004BR2ZTM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322134308&sr=8-1 Yep
KoGi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μην ξεχνατε οτι κατα τη διαρκεια της ημερα παντα προσθετουν προιοντα, συνηθως απο προηγουμενες μερες αλλα ισως και νεα! Οποτε παντα κοιτατε την λιστα γιατι ανανεωνεται... Οσο για τις πριζες δειτε αυτο: Για οσους ψαχνουν για ανταπτορες των αγγλικων πριζων, εγω εχω προμηθευτει αυτους: http://www.e-shop.gr...l?id=PER.751347 και ειναι μια χαρα, και ταιριαζουν και αλλοι τυποι. Σε τετοια τιμη ειναι καλα νομιζω.
Porg Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Παρηγγειλα προχτες την λαμπα , και σημερα κανω track UPS και βλεπω οτι στις 10 το πρωι , ηταν ήδη Kορωπι. Λογικα σημερα θα προλαβω να παραλαβω. Κατι μνημες απο PC1 που της παρηγγειλα Σαββατο , μου παν σε 2 εβδομαδες... Go Figure .... Κάτι τέτοια μου έχουν κάνει και μένα και με έχουν σκλαβώσει Γενικά πάντως μούφα η Black Friday.Καλύτερη ευκαιρία ήταν η μασαζιέρα που πήρε ο φίλος με καθημερινή προσφορά
newtech Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Κάτι τέτοια μου έχουν κάνει και μένα και με έχουν σκλαβώσει Γενικά πάντως μούφα η Black Friday.Καλύτερη ευκαιρία ήταν η μασαζιέρα που πήρε ο φίλος με καθημερινή προσφορά Και εγω κανα media player που περιμενα.. μπαααα
dolph Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Η μεγαλύτερη σπατάλη χρόνου ever ήταν η Black Friday. Έμπαινα συνεχώς και δεν βρήκα ένα (1) καλό προϊόν σε πραγματικά καλή τιμή. Ήμαρτον, δηλαδή, χειρότερα δεν γινόταν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα