kmarios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έχεις δεί ότι δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών,έτσι?Χαντακώνεται το μηχάνημα απο αυτό.. Εκτός αν το θες για νορμάλ απλή χρήση αλλά τότε δεν χρειάζεσαι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και μπορείς να βρεις φθηνότερα και στην Ελλάδα,ίσως και συνολικά καλύτερα από αυτό. με 1000Ε ? Link
giorginho Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αυριο θα εχει 50αρα 3D Samsung! Δυστυχως δεν θα ειμαι διαθεσιμος να τσεκαρω την τιμη (η χθεσινη παντως εξαντληθηκε σε δεκατα του δευτερολεπτου!).
kmarios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 αλήθεια πως το πρόλαβες? έκανα κλικ στο πρωτο δευτερόλεπτο και ήμουν θέση 258 στη waiting list! τώρα ψάχνω για ποντίκι γιατί απο το πολύ click έσπασε :devil:
Porg Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Μερικά απο αυτά που έχει τώρα τα είχε χτες και προχτές;
FiKiFiKi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αυτή η καρέκλα τι λέει; Eliza Tinsley High Back PU Executive Armchair 1007PU/BK στις 40 λίρες... Ψάχνω μια καλή καρέκλα σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Θέλω να αντέχει διότι είμαι ειδικός στις καταστροφές!!!
pOLoS Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αυριο θα εχει 50αρα 3D Samsung! Δυστυχως δεν θα ειμαι διαθεσιμος να τσεκαρω την τιμη (η χθεσινη παντως εξαντληθηκε σε δεκατα του δευτερολεπτου!). που το είδες;
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εχω 3 ερωτήσεις παιδια 1)Μπορω να δω τα DEALS μεχρι τωρα? 2)Υπαρχει καπου να δω τα DEALS για αυριο/μεθαυριο 3)Οταν μια μερα εχει ερωτηματικό.. ενας ειπε σήμερα για μια φωτογραφική η οποια ηταν κάτω απο ερωτηματικό.. Υπάρχει τρόπος να το δω? Ευχαριστώ
papeipa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αυτή η καρέκλα τι λέει; Eliza Tinsley High Back PU Executive Armchair 1007PU/BK στις 40 λίρες... Κ Ψάχνω μια καλή καρέκλα σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Θέλω να αντέχει διότι είμαι ειδικός στις καταστροφές!!! Πολύ καλή είναι, πήρα μια παρόμοιά λίγο χειρότερη,λίγο ακριβοτερα ιδίας κατασκευής μονό που αυτή εδώ είναι πιο φουσκωτή ,καλό αυτό. Εύκολη στην συναρμολόγηση κάνει tilt μονοκόμματα (σηκώνεται σούζα ενιαία) Με αντέχει ακόμα (130 κιλά ) το μονό σπαστικό είναι ότι το σύστημά του πάνω κάτω παίρνει και χάνει ύψος καταβουληση ,μερικές φορές,ίσως φταίει το βάρος βεβαία.Είχαν την ελιζ σήμερα το πρωί και μετανιωσα που δεν την είχαν σταμπαρει τότε,έχει ψηλότερη πλάτη από αυτή που πηρα
PETROS13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Αυτή η καρέκλα τι λέει; Eliza Tinsley High Back PU Executive Armchair 1007PU/BK στις 40 λίρες... Ψάχνω μια καλή καρέκλα σε πολύ συμφέρουσα τιμή. Θέλω να αντέχει διότι είμαι ειδικός στις καταστροφές!!! καλήφαίνεται αυτή και μάλλον μέχρι τέλος της βδομάδας θα την πάρω. ήδη έχω πάρει αυτή http://www.amazon.co.uk/Snappy-SNA300T1-Leather-Manager-covered/dp/B004WJFYEC/ref=sr_1_1?s=officeproduct&ie=UTF8&qid=1322085146&sr=1-1 και είναι καλή μέχρι τώρα!
FiKiFiKi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Καλή φαίνεται! Πολύ καλή είναι, πήρα μια παρόμοιά λίγο χειρότερη,λίγο ακριβοτερα ιδίας κατασκευής μονό που αυτή εδώ είναι πιο φουσκωτή ,καλό αυτό. Εύκολη στην συναρμολόγηση κάνει tilt μονοκόμματα (σηκώνεται σούζα ενιαία) Με αντέχει ακόμα (130 κιλά ) το μονό σπαστικό είναι ότι το σύστημά του πάνω κάτω παίρνει και χάνει ύψος καταβουληση ,μερικές φορές,ίσως φταίει το βάρος βεβαία.Είχαν την ελιζ σήμερα το πρωί και μετανιωσα που δεν την είχαν σταμπαρει τότε,έχει ψηλότερη πλάτη από αυτή που πηρα καλήφαίνεται αυτή και μάλλον μέχρι τέλος της βδομάδας θα την πάρω. ήδη έχω πάρει αυτή http://www.amazon.co.uk/Snappy-SNA300T1-Leather-Manager-covered/dp/B004WJFYEC/ref=sr_1_1?s=officeproduct&ie=UTF8&qid=1322085146&sr=1-1 και είναι καλή μέχρι τώρα! Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις!! Έχω μια καρέκλα του δρομέα από το 2000 και πριν λίγους μήνες χάλασε. 12 χρόνια τράβηξε ΠΟΛΛΑ!! Για τέτοια περίπτωση καρέκλας ενδιαφέρομαι, να αντέχει!!
KoGi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Παιδια, την καρεκλα που λετε στις 40λιρες κι εγω σκεφτομουν να την παρω, αλλα καντε ενα κοπο να διαβασετε και τα σχολια οσων την πηραν. Ειναι αρκετοι που λενε οτι με λιγη η με την πρωτη χρηση εχουν βρεθει στο πατωμα γιατι τα υλικα ειναι της πλακας και σπαει η συνδεση των μπρατσων με την καρεκλα. Δειτε οτι περιγραφουν ακριβως το ιδιο προβλημα ολοι, κατι που σημαινει οτι δεν ειναι τυχαιο... Προτιμω να παω ΙΚΕΑ/Πρακτικερ/Πλαισιο η οπου αλλου και να παρω μια αντιστοιχη.
Themos3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 έψαχνα για laptop .... και τελικά το βρήκα :-D :-D :-D :-D ps. τώρα ψάχνω για ποντίκι γιατί απο το πολύ click έσπασε Ποσο το ειχε το λαπτοπι?
FiKiFiKi Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2011 Παιδια, την καρεκλα που λετε στις 40λιρες κι εγω σκεφτομουν να την παρω, αλλα καντε ενα κοπο να διαβασετε και τα σχολια οσων την πηραν. Ειναι αρκετοι που λενε οτι με λιγη η με την πρωτη χρηση εχουν βρεθει στο πατωμα γιατι τα υλικα ειναι της πλακας και σπαει η συνδεση των μπρατσων με την καρεκλα. Δειτε οτι περιγραφουν ακριβως το ιδιο προβλημα ολοι, κατι που σημαινει οτι δεν ειναι τυχαιο... Προτιμω να παω ΙΚΕΑ/Πρακτικερ/Πλαισιο η οπου αλλου και να παρω μια αντιστοιχη. Ορισμένοι κάνουν πολύ άσχημες κριτικές, κάποιοι άλλοι καλές... Άντε να βγάλεις άκρη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα