papeipa Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 FYI η λαμπα αρχισε , ηδη πεσανε με τα μουτρα 8% claim τα πρωτα 5 "
Themos3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά έγινε της μουρλής ,έβαλε το ακουστικό, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι της σειράς razer starcraft 2 edition και εξαφανίστηκαν όλα σε 5 λεπτά. Αξιζουν?
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά έγινε της μουρλής ,έβαλε το ακουστικό, το πληκτρολόγιο και το ποντίκι της σειράς razer starcraft 2 edition και εξαφανίστηκαν όλα σε 5 λεπτά. .... ναι ευτυχώς γέλασα λιγο FYI η λαμπα αρχισε , ηδη πεσανε με τα μουτρα 8% claim τα πρωτα 5 " 60 λιρες.. χμμμμ καλο ειναι ρε συ αλλα πολλα ειναι (οχι σε σχεση με την κανονικη αξια.. γενικα) Αξιζουν? Για μενα και συγνώμη απο τους GAMERS ειναι μια σύγκριση απλο VW POLO με VW POLO με μπλε φωτάκια στις πιστιλιθρες!
sintalkas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Γενικά στην τιμή που έπαιξαν τα κομμάτια της razer ήταν καλό deal αλλά κατά την γνώμη μου και πάλι υπερτιμημένα, για αυτό εξάλλου δεν τα αγόρασα!
Themos3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Γενικά στην τιμή που έπαιξαν τα κομμάτια της razer ήταν καλό deal αλλά κατά την γνώμη μου και πάλι υπερτιμημένα, για αυτό εξάλλου δεν τα αγόρασα! Εγω παλι πηρα το mouse.5600 dpi με 35ε δυσκολα βρισκεις.Ασχετα κατα ποσο θα μου ειναι χρησιμο , χρειαζομουνα mouse ετσι κ αλλιως
Konstantin77 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 να ρωτησω κατι, μονο 1 μπορεις να αγορασεις; ηθελα για δωρο 1 λαμπα ακομα αλλα δε με αφηνει...
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 να ρωτησω κατι, μονο 1 μπορεις να αγορασεις; ηθελα για δωρο 1 λαμπα ακομα αλλα δε με αφηνει... Τα παντα μπορεις ...
sintalkas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εγω παλι πηρα το mouse.5600 dpi με 35ε δυσκολα βρισκεις.Ασχετα κατα ποσο θα μου ειναι χρησιμο , χρειαζομουνα mouse ετσι κ αλλιως Καλά έκανες το ποντίκι ήταν το καλύτερο deal από όλα!
sleepy_head Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έχω βάλει στο μάτι αυτό το headset: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005QUQP7G Έχω ήδη κάνει παραγγελία από 19/11 και μόλις είδα ότι έχει το "black friday" εικονίδιο οπότε κάποια στιγμή θα έχει προσφορά. Στο site λέει ότι θα φύγει από εκεί στις 25/11. Λέω να ακυρώσω την παραγγελία για να δώ μήπως το πετύχω στα daily deals αλλά δεν το τσεκάρω τόσο συχνά. Συνήθως πόση ώρα είναι τα deals? 15 λεπτά? Επίσης ανέβασαν λίγο την τιμή...βλέπω όταν το παράγγειλα στις 19 είχε 76.83 ενώ τώρα έχει 80.94.
newtech Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έχω βάλει στο μάτι αυτό το headset: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005QUQP7G Έχω ήδη κάνει παραγγελία από 19/11 και μόλις είδα ότι έχει το "black friday" εικονίδιο οπότε κάποια στιγμή θα έχει προσφορά. Στο site λέει ότι θα φύγει από εκεί στις 25/11. Λέω να ακυρώσω την παραγγελία για να δώ μήπως το πετύχω στα daily deals αλλά δεν το τσεκάρω τόσο συχνά. Συνήθως πόση ώρα είναι τα deals? 15 λεπτά? Επίσης ανέβασαν λίγο την τιμή...βλέπω όταν το παράγγειλα στις 19 είχε 76.83 ενώ τώρα έχει 80.94. 15 λεπτα εχεις να το πληρωσεις απο την στιγμη που θα το βαλεις στο καλαθι σου. Αν εισαι πάνω σε αυτο λογικα και πατισεις ADD TO CART ειναι δικο σου (δεν μου εχει τιχει να ΜΗΝ προλαβω ΕΣΤΟ να το βαλω στο CART
KoGi Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έχω βάλει στο μάτι αυτό το headset: http://www.amazon.co...duct/B005QUQP7G Έχω ήδη κάνει παραγγελία από 19/11 και μόλις είδα ότι έχει το "black friday" εικονίδιο οπότε κάποια στιγμή θα έχει προσφορά. Στο site λέει ότι θα φύγει από εκεί στις 25/11. Λέω να ακυρώσω την παραγγελία για να δώ μήπως το πετύχω στα daily deals αλλά δεν το τσεκάρω τόσο συχνά. Συνήθως πόση ώρα είναι τα deals? 15 λεπτά? Επίσης ανέβασαν λίγο την τιμή...βλέπω όταν το παράγγειλα στις 19 είχε 76.83 ενώ τώρα έχει 80.94. Δε μπορω να καταλαβω πως σας μπηκε αυτη η ιδεα οτι το εικονιδιο που λεει Black Friday σημαινει αυτο το πραγμα. Διαφημιση ειναι στη σελιδα του προιοντος παιδια, δε σημαινει οτι θα μπει στις προσφορες. Εγω π.χ που ανοιξα το link που εβαλες, δε βλεπω διαφημιση για BlackFriday αλλα εκεινη για το νομισμα.
Herculess Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Εγώ μόλις πήρα αυτο το δραπανοκατσάβιδο Link στις 25 λίρες. Καλή τιμή με πιο χαμηλή τιμή στον σκρουτζ τα 70 ευρώ.
kmarios Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 έψαχνα για laptop .... και τελικά το βρήκα :-D :-D :-D :-D ps. τώρα ψάχνω για ποντίκι γιατί απο το πολύ click έσπασε
pedrojay Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Έχεις δεί ότι δεν έχει αυτόνομη κάρτα γραφικών,έτσι?Χαντακώνεται το μηχάνημα απο αυτό.. Εκτός αν το θες για νορμάλ απλή χρήση αλλά τότε δεν χρειάζεσαι και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και μπορείς να βρεις φθηνότερα και στην Ελλάδα,ίσως και συνολικά καλύτερα από αυτό.
themis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 έψαχνα για laptop .... και τελικά το βρήκα :-D :-D :-D :-D ps. τώρα ψάχνω για ποντίκι γιατί απο το πολύ click έσπασε αλήθεια πως το πρόλαβες? έκανα κλικ στο πρωτο δευτερόλεπτο και ήμουν θέση 258 στη waiting list!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα