Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπίζω να μην καταλήξει σαν κάτι άλλα είδη, γυμναστικής κτλ κτλ χαχαχα

ποδήλατο που χα πάρει κατέληξε κρεμάστρα και μετα δώρο στον brother!!

ναι 24pounds .. εχεις δικιο φιλε..εχε χαρη που καθομαι και μου κανει..γιατι αν ειναι να εκανα εγω καμια ασκηση..την εβλεπα για κρεμαστρα..:)

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το "AVG Internet Security 2012, 4 PC, 2 Year License (PC)" που ξαναβαζουν σε λιγο, τι λετε? Αξιζει τα λεφτα του?

Ειδικα επειδη ειναι 4 αδειες των 2 ετων!!!

Λογικα στις 12λιρες θα το ξαναβαλουν και το σκεφτομαι... Νομιζω καποιοι το πηραν και χθες.

Σαν τιμη φιλε μου πολυ καλο

Το δουλευα περισι εγω.. πλεων εχω βολευτει με το KASPRESKY (πιο βαρύ ομως)

Στα λεφτα του για 4 PC!!!!! ειναι TOP!

Δημοσ.

Μια χαρά είναι και τα δωρεάν προγράμματα για προστασία των windows...

Καλα ειναι και τα free δε λεω, εχω της MS σε 3 υπολογιστες.

Εκτος του οτι ειναι πιο καλο το AVG νομιζω, ηταν σχεδον τσαμπα για 4 αδειες των 2 ετων.

Το τσιμπησα μαζι με ενα XMI Mini και ολα μια χαρα! ;)

Δημοσ.

ασχετο αλλα η μασαζιερα η 600αρα μου ηρθε σημερα σπιτι με courier.. τα καλα να τα λεμε..

τι ειπες τωρα...αν δεν εισαι ικανοποιημενος, ανετα στην αγοραζω...κριμα που δεν την προλαβα.

Αν βγάλει καποια αλλη σε cool τιμη, σφυριξτε και απο εδω!

Δημοσ.

Καλα ρε οι ΑΓΓΛΟΙ δεν εχουν σκουπες? καθε ηλεκτρικη που βγενει ειτε εχει 40 ειτε 200 .. τρεχουν και την αγωραζουν!

Δημοσ.

39 δευτερόλεπτα η Powershot 3300is...καλά είναι!

Καλη ειναι, προλαβα την εβαλα στο καλαθι, αλλα δε με ενθουσιαζει η εκπτωση και μαλλον θα την αφησω...

Δημοσ.

Αν βαλω κατι στο BASKET και περιμενω 10 λεπτα ακριβως να βαλω κατι ακομα ειμαι οκ ε?

Απαξ και το βαλω στο BASKET το "καπαρώνω" για 15 λεπτα? καλα εχω καταλαβει?

Δημοσ.

Αν βαλω κατι στο BASKET και περιμενω 10 λεπτα ακριβως να βαλω κατι ακομα ειμαι οκ ε?

Απαξ και το βαλω στο BASKET το "καπαρώνω" για 15 λεπτα? καλα εχω καταλαβει?

Ναι ετσι ειναι...

Δημοσ.

Καλη ειναι, προλαβα την εβαλα στο καλαθι, αλλα δε με ενθουσιαζει η εκπτωση και μαλλον θα την αφησω...

την είδα στo public, το μόνο που με χάλασε είναι το χειριστήριο πάνω δεξά, δε μου φάνηκε οτι θα κρατήσει

καιρό, έκανε λίγο πλαστικό θόρυβο. θα βγαλει την ixus115 σε κανα 2ωρο με fullhd video.

http://www.techradar.com/reviews/cameras-and-camcorders/cameras/compact-cameras/canon-powershot-a3300-is-959120/specification

Δημοσ.

για εξηγησε μας το αυτο πως πρεπει να παιξεις με την διευθυνση. στο τελος δηλαδη δεν θα γραψεις greece?

Και εγω ειμαι περιεργος να μαθω πως θα "παιξεις" με την διευθυνση σου.Στους ορους το λεει ρητα οτι κινητα στελνει μονο σε UK. ΛΙΝΚ

Δημοσ.

Παιδια θελω βοήθεια λιγο αν μπορειτε..

Μια καρτουλα 8gb Οχι ΝΟΝΑΜΕ class 10 (microsd) αν μπορει κανεις να βρει μια να παρω το deal postage free!

(dispatch απο αμαζον)

ΥΓ βρηκα αυτη

πλακα κανουν ε?

http://www.amazon.co.uk/Verbatim-44010-Class-Micro-Memory/dp/B0054KHY8C/ref=sr_1_1?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=computers&ie=UTF8&qid=1322060831&sr=1-1

Usually dispatched within 1 to 2 months.

Δημοσ.

Παιδια θελω βοήθεια λιγο αν μπορειτε..

Μια καρτουλα 8gb Οχι ΝΟΝΑΜΕ class 10 (microsd) αν μπορει κανεις να βρει μια να παρω το deal postage free!

(dispatch απο αμαζον)

το έχεις ήδη free .

η αρχική αξία μετράει πριν την έκπτωση!!!!

είναι καλό το pure kaspersky?

sto public το έχει 80 ευρώ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...