Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι:

στην περιπτωση που δε χρησιμοποιουμε το exchange rate του αμαζον αλλα της τραπεζας μας, η τραπεζα χρεωνει επιπλεον προμηθεια για τη μετατροπη; οπως πχ οταν παμε να κανουμε συναλλαγμα;

σε εμένα χρεώνει 1€ σαν έξοδα συναλλαγής αλλά πάντα πληρώνω με το rate του amazon, είναι απειροελάχιστη η διαφορά.

Δημοσ.

Ουτε κινητα στελνει Ελλαδα....

στελνει κανονικα, εχω παρει. Εχει ξανα-ειπωθει σε αλλα θεματα για αμαζον, πρεπει να "παιξεις" με την διευθυνση σου.

Δημοσ.

σε εμένα χρεώνει 1€ σαν έξοδα συναλλαγής αλλά πάντα πληρώνω με το rate του amazon, είναι απειροελάχιστη η διαφορά.

μαλλον τοτε σε μικρες παραγγελιες συμφερει να πληρωνει καποιος με το rate του αμαζον. εγω παρηγγειλα πριν απο λιγο το box set του game of thrones και μου πηγε 17,46 ευρω. Με το rate της τραπεζας θα ηταν 70-80 λεπτα λιγοτερο, αλλα αμα ηταν να με χρεωσει και εξοδα συναλλαγης θα πληρωνα παραπανω τελικα.

Η τραπεζα συμφερει προφανως για μεγαλυτερα ποσα που θα υπαρχει μεγαλη διαφορα, ακομα και μετα τη χρεωση των εξοδων συναλλαγης.

Δημοσ.

στελνει κανονικα, εχω παρει. Εχει ξανα-ειπωθει σε αλλα θεματα για αμαζον, πρεπει να "παιξεις" με την διευθυνση σου.

για εξηγησε μας το αυτο πως πρεπει να παιξεις με την διευθυνση. στο τελος δηλαδη δεν θα γραψεις greece?

Δημοσ.

μαλλον τοτε σε μικρες παραγγελιες συμφερει να πληρωνει καποιος με το rate του αμαζον. εγω παρηγγειλα πριν απο λιγο το box set του game of thrones και μου πηγε 17,46 ευρω. Με το rate της τραπεζας θα ηταν 70-80 λεπτα λιγοτερο, αλλα αμα ηταν να με χρεωσει και εξοδα συναλλαγης θα πληρωνα παραπανω τελικα.

Η τραπεζα συμφερει προφανως για μεγαλυτερα ποσα που θα υπαρχει μεγαλη διαφορα, ακομα και μετα τη χρεωση των εξοδων συναλλαγης.

το πήρα και εγώ χτές οπότε όταν εμφανιστεί κανονικά η συναλλαγή στην τράπεζα θα δούμε τι χρέωσε!

Δημοσ.

Δεν θα μπορέσεις να συγκρίνεις έτσι Πέτρο,η μετατροπή του safer97 έγινε με σημερινή ισοτιμία ενώ η δικιά σου θα γίνει με της ημέρας που θα τραβήξει τα λεφτά το amazon.Μπορεί να πληρώσεις λίγο παραπάνω,μπορεί και λίγο λιγότερα απότι σήμερα.

Δημοσ.

Δεν θα μπορέσεις να συγκρίνεις έτσι Πέτρο,η μετατροπή του safer97 έγινε με σημερινή ισοτιμία ενώ η δικιά σου θα γίνει με της ημέρας που θα τραβήξει τα λεφτά το amazon.Μπορεί να πληρώσεις λίγο παραπάνω,μπορεί και λίγο λιγότερα απότι σήμερα.

Ναι, δίκιο έχεις, αλλά θα είναι η διαφορά ισοτιμίας της 1 μέρας, δεν έχει τεράστιες αυξομειώσεις το gbp.και πάλι βέβαια δεν θα συμφωνεί..

Δημοσ.

Για το "AVG Internet Security 2012, 4 PC, 2 Year License (PC)" που ξαναβαζουν σε λιγο, τι λετε? Αξιζει τα λεφτα του?

Ειδικα επειδη ειναι 4 αδειες των 2 ετων!!!

Λογικα στις 12λιρες θα το ξαναβαλουν και το σκεφτομαι... Νομιζω καποιοι το πηραν και χθες.

Δημοσ.

ασχετο αλλα η μασαζιερα η 600αρα μου ηρθε σημερα σπιτι με courier.. τα καλα να τα λεμε..

24gbp ε;

Δημοσ.

ασχετο αλλα η μασαζιερα η 600αρα μου ηρθε σημερα σπιτι με courier.. τα καλα να τα λεμε..

ελπίζω να μην καταλήξει σαν κάτι άλλα είδη, γυμναστικής κτλ κτλ χαχαχα

ποδήλατο που χα πάρει κατέληξε κρεμάστρα και μετα δώρο στον brother!!

Δημοσ.

Για το "AVG Internet Security 2012, 4 PC, 2 Year License (PC)" που ξαναβαζουν σε λιγο, τι λετε? Αξιζει τα λεφτα του?

Ειδικα επειδη ειναι 4 αδειες των 2 ετων!!!

Λογικα στις 12λιρες θα το ξαναβαλουν και το σκεφτομαι... Νομιζω καποιοι το πηραν και χθες.

Μια χαρά είναι και τα δωρεάν προγράμματα για προστασία των windows...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...