Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχουμε πει μισο εκατομμυριο φορες δεν ερχονται τηλεορασεις...

κάποιες ίντσες έρχονται.. πήρα 20αρα Led acer με 100 λίρες. και μου ήρθε κανονικότατα!

Αλλά δε γίνεται να σκάω στα πρατήρια 110€ για ένα ζευγάρι παπούτσια και στο amazon να μου τα φέρνουν με 30€...

με τα νούμερα πως ξέρεις ότι θα σου κάνει? ή το έχεις δοκιμάσει ήδη σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα?

Δημοσ.

παιδες το θεμα ειναι οτι αν βγουνε καλες προσφορες εστω την παρασκευή δεν υπάρχει περιπτωση να της προλάβει κανενας απο εμας στην ελλαδα εκτος απο τον katcos:). οπως εξελισετε το θεμα πατας πανω. σου λεει τσεκινγκ και μετα γυριζει και λεει waiting list full και τον μπούλο. και μενα μου φαινετε καλη περιπτωση η σεγα αν τη χρειαζετε καποιος.

Δημοσ.

Καλά κι αυτή η samsung ξεστοκάρισμα είναι, δείτε την διακύμανση της τιμής της στο amazon τους τελευταίους μηνες.

http://uk.camelcamelcamel.com/Samsung-PS50C450-50-inch-Widescreen-Freeview/product/B003DNSJDG :rolleyes:

Ναι είναι περσινό μοντέλο και αυτή.Το fail είναι ότι στην σελίδα της τηλεόρασης στο amazon που την έχουν 792 λίρες,έχει και μπανεράκι που σου λέει ότι υπάρχει το νεότερο μοντέλο αυτής της TV που είναι και 1 ίντσα παραπάνω με 512 λίρες :rolleyes: Μόνοι τους καρφώνονται!

Πάντως για να πεις απλά οτι ίσως να αξίζει πρέπει να την βγάλει το πολύ 500€ δηλαδή 430 λίρες.Για καλή προσφορά πρέπει να πάει γύρω στα 450€ και κάτω.Αλλιώς και στην Ελλάδα που θεωρούμαστε ακριβοί έχουμε μεταξύ 500-600€ αρκετές επιλογές με τα ίδια ή και καλύτερα χαρακτηριστικά και φυσικά φετινά μοντέλα.Οπότε μην τρελαίνεται κανένας επειδή δεν στέλνει μεγάλες TV το amazon.

Δημοσ.

με τα νούμερα πως ξέρεις ότι θα σου κάνει? ή το έχεις δοκιμάσει ήδη σε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα?

Αν έχεις αμφιβολία για το καλαπόδι της κάθε μάρκας απλά κοιτάς τα εκατοστά. Μετράς το ποδαράκι σου και παίρνεις αυτό που είναι ένα εκατοστό παραπάνω από αυτό που μέτρησες.

Απλά πράγματα!

Δημοσ.

Αν έχεις αμφιβολία για το καλαπόδι της κάθε μάρκας απλά κοιτάς τα εκατοστά. Μετράς το ποδαράκι σου και παίρνεις αυτό που είναι ένα εκατοστό παραπάνω από αυτό που μέτρησες.

Απλά πράγματα!

οκ, κατανοητό!

Δημοσ.

κάποιες ίντσες έρχονται.. πήρα 20αρα Led acer με 100 λίρες. και μου ήρθε κανονικότατα!

Πραγματι...απλα αυτη τη θεωρω οθονη :)

Δημοσ.

Πραγματι...απλα αυτη τη θεωρω οθονη :)

Με αυτό το σκεπτικό οκ :)

Edit

θα βγάλει σε 1 λεπτό προσφορά blackberry για όποιον θέλει..

Εdit 2

350 ευρώ.. ακριβό είναι.

Δημοσ.

Με αυτό το σκεπτικό οκ :)

Edit

θα βγάλει σε 1 λεπτό προσφορά blackberry για όποιον θέλει..

Εdit 2

350 ευρώ.. ακριβό είναι.

Ουτε κινητα στελνει Ελλαδα....

Δημοσ.

Απλά πράγματα!

Υπάρχει και απλούστερος τρόπος, όλα τα παπούτσια έχουν στη γλώσσα τις αντιστοιχίες, κοιτάς σε ένα παπούτσι που φοράς τι γράφει στο UK

και παραγγέλνεις το ίδιο. Δε χρειάζονται μεζούρες....

Δημοσ.

Ουτε κινητα στελνει Ελλαδα....

Φυσικα στελνει κινητα... το δοκιμασες και σε εκοψε?

Εγω τωρα που δοκιμασα ενα, εφτασα μεχρι το τελευταιο βημα!

Παντα μιλαμε να πωλουνται απο amazon.

Δημοσ.

πέρασα από το public και χάζεψα τις ψηφιακές που θα βγάλει εντος τις μέρας,

η 3300 είναι πολύ entry για canon, κ η ixus115 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά

αλλά τα χειριστήρια της παρόλο που δεν έχω χοντρά δάχτυλα είναι για mignon κοπέλες ή 15χρονα.

Δημοσ.

παιδια να ρωτησω κατι:

στην περιπτωση που δε χρησιμοποιουμε το exchange rate του αμαζον αλλα της τραπεζας μας, η τραπεζα χρεωνει επιπλεον προμηθεια για τη μετατροπη; οπως πχ οταν παμε να κανουμε συναλλαγμα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...