Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παντως ποτε δεν συγκρινοταν η black friday του .com με του αγγλικου...Ουτε γενικοτερα οι εκπτωσεις σε αμερικανικα stores...

Μα με την καμία όμως....

3ΤΒ seagate εξωτερικός USB3.0 με $100 . Αλλά να μου πεις εκει τον έχουν και $200 κανονική τιμή ... Εδώ με την αύξηση λόγω των πλημμυρών θα τον έδιναν κάνα χιλιάρικο

Δημοσ.

καταρχας ο αμερικανος δεν πληρωνει φπα 23% ,υπαρχουν σε καποιες πολιτειες state tax νομίζω στο 5%.

καταδευτερο ποτε θα καταλάβετε οτι εμεις και ολος ο πλανήτης πληρώνει για να εχει ο αμερικάνος το επίπεδο ζωή που εχει - εστω και μειωμένο τωρα εν μέσω κρίσης. μιλαμε για σκληρούς δισκους, καντε μια συγκριση ποσο πληρωνουμε εδω το λιτρο βενζίνης και ποσο πληρώνουν εκει το γαλόνι.

Δημοσ.

καταρχας ο αμερικανος δεν πληρωνει φπα 23% ,υπαρχουν σε καποιες πολιτειες state tax νομίζω στο 5%.

καταδευτερο ποτε θα καταλάβετε οτι εμεις και ολος ο πλανήτης πληρώνει για να εχει ο αμερικάνος το επίπεδο ζωή που εχει - εστω και μειωμένο τωρα εν μέσω κρίσης. μιλαμε για σκληρούς δισκους, καντε μια συγκριση ποσο πληρωνουμε εδω το λιτρο βενζίνης και ποσο πληρώνουν εκει το γαλόνι.

Δεν διαφωνώ καθόλου με αυτό που λες . Απλά στην Ελλάδα έχει από 205 ευρώ (καλά το πλαίσιο στην κοσμάρα του) . Το θέμα είναι για τις προσφορές του amazon.co.uk σε σχέση με αυτές του .com . Στο uk οι προσφορές είναι στην καλύτερη φτωχές . Για να το πω ποιο απλά τί εννοώ , στο .uk το λεχει υπερτιμολογημένο στα £278.51 , ακριβότερο κατά 117 ευρώ από την Ελλάδα (όπως έχω δει πολλά προΙόντα τελευταία) και πάλιοι προσφορές είναι σε κάλτσες , μπύρες τσάντες κτλ και τα παιχνίδια που βγάζει σε προσφορά και καλά είναι σε διπλάσια τιμή ΜΕ την προσφορά απότι στο zavvi ας πούμε. Και η ποσότητα και ποικιλία των προσφορών είναι πολύ μικρότερη . To .com στα electronics έχει κάθε μέρα δεκάδες προσφορές ενώ στο .uk είναι μετρημένες και κακές

Πληροφοριακά μόνο , στις ΗΠΑ ο φόρος κυμαίνεται απο 5 εώς 10% με ΄μεσω όρο στο 7-8 %. Αλλά και πάλι τη μεγάλη διαφορά στην τιμή την κάνει το δεύτερο που είπες

Δημοσ.

Αν πάς σε ορισμένες κατηγορίες προιόντων ή μάρκες πχ lego οι τιμές ειναι τα μισα λεφτα από το τι ζητάνε στην Ελλάδα

Λυπάμαι που το λέω αλλά κάτι που κάνει Ellada 180 ευρω το πουλάνε στο amazon 90

Δημοσ.

Στις σημερινές προσφορές ξεχωρίζω,

Τη σέγα, τις δύο canon (η μια είναι η powershot 3300, η άλλη ixus115is αλλά για ένα λόγω την κρύψανε, μπορεί να βάλουν άλλη),

τα splintercell αν δε τα χει κάποιος, λογικά θα ναι κανα δεκαρικο αυτα, και τα razer αναλόγως έκπτωσης.

Τα μόνα πράγματα που πληρώνω ελλάδα είναι δεκο,φόροι,σουπερμαρκετ,σουβλάκια. Ολα τα άλλα amazon.Δυστυχώς.

Αλλά δε γίνεται να σκάω στα πρατήρια 110€ για ένα ζευγάρι παπούτσια και στο amazon να μου τα φέρνουν με 30€...

Δημοσ.

Kαι σήμερα Τετάρτη οι προσφορές είναι άκρως απογοητευτικές. Σχεδόν κανένα δημοφιλές προϊόν, πρόκειται καθαρά για ξεστοκάρισμα. Πολλοί μεταθέτουν τις ελπίδες τους για την Παρασκευή. Εάν όμως βγάλει τα δυνατά του χαρτιά τότε, θα είναι λάθος κίνηση του Amazon, καλύτερα να έβαζε μια δυνατή προσφορά κάθε μέρα τουλάχιστο! Για να δούμε...

Τα μόνα πράγματα που πληρώνω ελλάδα είναι δεκο,φόροι,σουπερμαρκετ,σουβλάκια. Ολα τα άλλα amazon.Δυστυχώς.

Αλλά δε γίνεται να σκάω στα πρατήρια 110€ για ένα ζευγάρι παπούτσια και στο amazon να μου τα φέρνουν με 30€...

Μπορεί η φετινή Black Friday να είναι μούφα, αλλά σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο!

Δημοσ.

Για αυτούς που στεναχωρήθηκαν για την 50 tv, ΑΥΡΙΟ, Samsung 50" Widescreen HD Ready 600Hz Plasma TV,

οπότε αν και εφόσον γίνεται αποστολή ελλάδα, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

Όσο για το us αφήστε το καλύτερα, έχω συγγενείς εκεί, έχω πάει κι εγώ, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι,

κ όχι μόνο τα online κτλ, και στα φυσικά μαγαζιά...οι προσφορές εκπτώσεις δεν υπάρχουν,

για την ιστορία είχε πάρει ο ξάδερφος 5 burberry πικέ μπλουζάκια 100$. Burberry, όχι Barberri.

Δημοσ.

Υπάρχουν προιόντα που αν και δεν βρίσκονται στη βασική σελίδα του black friday (με timing κλπ), στη σελίδα τους έχουν το logo του black friday από κάτω. Τι παίζει μ'αυτά, απλά εντάσουν την όποια έκπτωση τους και καλά στο B.F., χωρίς να τα βγάζουν όμως συγκεκριμένη ώρα κλπ όπως τα άλλα?

Δημοσ.

Για αυτούς που στεναχωρήθηκαν για την 50 tv, ΑΥΡΙΟ, Samsung 50" Widescreen HD Ready 600Hz Plasma TV,

οπότε αν και εφόσον γίνεται αποστολή ελλάδα, ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ!

Όσο για το us αφήστε το καλύτερα, έχω συγγενείς εκεί, έχω πάει κι εγώ, δεν υπάρχουν οι άνθρωποι,

κ όχι μόνο τα online κτλ, και στα φυσικά μαγαζιά...οι προσφορές εκπτώσεις δεν υπάρχουν,

για την ιστορία είχε πάρει ο ξάδερφος 5 burberry πικέ μπλουζάκια 100$. Burberry, όχι Barberri.

Important Message

Samsung PS50C450 50-inch Widescreen HD Ready 600Hz Plasma TV with Freeview cannot be shipped to the selected address.

Νομιζω εχει ξεκαθαριστει πλεον οτι δε γινεται να παραγγειλεις Tv τουλαχιστον πανω απο καποιες ιντσες απο αμαζον.

Additional delivery restrictions may apply due to the nature of some products. These products might be restricted for delivery, both within the UK and to other countries. For example, large items, such as those that are 30kg or heavier, or have large boxes (typically larger than 100cm x 60cm x 58cm) e.g. widescreen televisions (larger than 26 inch), furniture or some fitness equipment, can only be delivered to mainland UK.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...