Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ναι παιδιά μη ρωτάτε συνέχεια μόνο αγγλικό/γαλλικό/γερμανικό άμαζον παίζει,

το αμερικάνικο ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα...

Μη χαζευετε στο αμερικάνικο γιατί απλά θα απαγοητευτείτε...στις εκπτώσεις και τις προσφορές δεν πιάνονται...

Από το γερμανικό που ήθελα κάτι πράγματα όμως διαπίστωσα ότι δεν έχουν super saver delivery(δωρεάν μεταφορικά) που έχει το αγγλικό.

Είναι έτσι ή όχι;

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Από το γερμανικό που ήθελα κάτι πράγματα όμως διαπίστωσα ότι δεν έχουν super saver delivery(δωρεάν μεταφορικά) που έχει το αγγλικό.

Είναι έτσι ή όχι;

Ναι έτσι είναι,χρεώνει μεταφορικά το Γερμανικό

Δημοσ.

Το αμαζον δεν εχει τελωνειο. Η ελλαδα απο την αλλη ΝΑΙ. Επισης το .com δεν στελνει οτι στελνει το .co.uk και υπολογιζει και import fees. Τσεκαρε να δεις τι ειναι.

Τσέκαρες στο αμερικάνικο και στέλνει Ελλάδα έστω και με import fees;

Ναι έτσι είναι,χρεώνει μεταφορικά το Γερμανικό

Παραπάνω από άμεση απάντηση. Thanks.

Δημοσ.

τα δωρεάν μεταφορικά από το αγγλικό amazon είναι για παραγγελίες από 25Gbp και πάνω

και τα ξεκίνησαν από τότε που η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο (κανα χρόνο σίγουρα),

δεν το κάνουν από συμπόνοια βέβαια, συνάλλαγμα βγάζουμε έξω κάργα. Ας είναι.

Δημοσ.

OK μπορεις να μου πεις τουλαχιστον τι παραπανω πληροφορια προσθεσες σε οτι ειπα ?

Τελοσπαντων την πηρα... ηταν ευσεβης ποθος τα τελευταια 2 χρονια :wub: 83.15 ευρο , Super Saver Free Delivery

http://www.insomnia.gr/topic/411930-philips-living-colors-29e/page__hl__living+colors

Θα μπορουσες απλα να ειχες κανει ενα search στο forum....

Δημοσ.

Τωρα αυτες μεχρι τωρα ειναι προσφορες;

ναι αμέ, ένα φουσκωτό king size στρώμα ΜΕ τρόμπα είναι κάτι σίγουρα απαραίτητο...και με μόνο 100€...

Δημοσ.

http://www.insomnia.gr/topic/411930-philips-living-colors-29e/page__hl__living+colors

Θα μπορουσες απλα να ειχες κανει ενα search στο forum....

Φυσικα και εκανα (και ειδα οτι εκεινες ηταν Generation 1 ) πριν κανω επεξεργασια στο τελευταιο post μου και γραψω οτι την αγορασα.

τι να πει το στρωμα μπροστα στην υπεραπιστευτη ευκαιρια των μπαστουνιων του golf και του milkoμπουκαλου με γευση φραουλα :eek:

Δημοσ.

Τωρα αυτες μεχρι τωρα ειναι προσφορες;

Ναι μιά χαρά προσφορές είναι, εγώ πήρα το Adobe photoshop elements για 29.97 λίρες και μια κάρτα micro SD 32GB class 10 για 24.99 λίρες.

Μπορείς ΕΣΥ μήπως να τα βρεις πιο φτηνά; Φαγωθήκατε όλοι με την κακία σας,δηλαδή τι θέλατε ρε μάγκες να σας δώσουν τσάμπα ότι έχουνε; Δεν είναι όλες οι προσφορές καλές, αλλά υπάρχουν και αρκετές που αξίζουν. Τώρα αν εσείς έχετε βάλει σκοπό να αγοράσετε κάτι συγκεκριμένο και δεν το βγάλαν προσφορά ατυχήσατε.

Δημοσ.

Ναι μιά χαρά προσφορές είναι, εγώ πήρα το Adobe photoshop elements για 29.97 λίρες και μια κάρτα micro SD 32GB class 10 για 24.99 λίρες.

Μπορείς ΕΣΥ μήπως να τα βρεις πιο φτηνά; Φαγωθήκατε όλοι με την κακία σας,δηλαδή τι θέλατε ρε μάγκες να σας δώσουν τσάμπα ότι έχουνε; Δεν είναι όλες οι προσφορές καλές, αλλά υπάρχουν και αρκετές που αξίζουν. Τώρα αν εσείς έχετε βάλει σκοπό να αγοράσετε κάτι συγκεκριμένο και δεν το βγάλαν προσφορά ατυχήσατε.

Προφανώς δεν εχεις παρακολουθησει προηγουμενα black fridays και ουτε εχεις δει τι εχει βγει μεχρι στιγμης σε προσφορα στο αντιστοιχο αμερικανικο amazon (ούτε καν συγκρίνονται). Οσο για τις τιμες αυτες παιζουν ολο το χρονο προσφορες και για την καρτουλα σου και για το προγραμμα σου τοσο στο ebay οσο και στο amazon. Επισης ακομη ειναι πολυ νωρις για να κρινουμε αν θα μπουν προσφορες 'κραχτες΄ ή οχι. Σιγουρα το τελευταιο deal αν το προλαβεις ειναι σαν να πιανεις λαχειο. Και πιστεψε με ο χρηστης astymagos εχει βοηθησει πολυ το συγκεκριμενο topic και δε νομιζω να λεει κατι λαθος. Οσο για κακίες ο καθενας το βλεπει οπως θέλει, αυτο εσυ που βλέπεις κακία εγω το θεωρώ χιουμορ απο την πλευρα του παιδιου. Αντε και καλες... αγορές...

Δημοσ.

Προφανώς δεν εχεις παρακολουθησει προηγουμενα black fridays και ουτε εχεις δει τι εχει βγει μεχρι στιγμης σε προσφορα στο αντιστοιχο αμερικανικο amazon (ούτε καν συγκρίνονται).

Η αλήθεια είναι ότι είναι η πρώτη Black Friday που παρακολουθώ, αν και ψωνίζω εδώ και πολλά χρόνια από το amazon και έχω πάρει αμέτρητα πράγματα. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι επειδή δεν σας ενδιαφέρει εσάς κάτι,δεν σημαίνει ότι δεν είναι και καλή προσφορά για τους υπόλοιπους.

Ας το τελειώσουμε έδω μάγκες ,μην βγούμε offtopic έχουμε πολλές μέρες ακόμα δρόμο.... :-D

Δημοσ.

Εγώ πάντως τσίμπησα ένα ζευγάρι etnies σε τιμή 20 GBP απο 43. Έτσι βγαίνει 23Eur και επιπλέον επειδή η αρχική του αξία ήταν πάνω απο 25GBP επέλεξα FREE Super Saver Delivery και μου το στέλνει τσαμπέ!

Items Ordered Price

1 of: Etnies Men's Cinch Smu White/Gum Trainer 4107000043 7 UK, 8 US [Apparel]

Condition: New

Sold by: Amazon EU S.a.r.L.

£43.04

Item(s) Subtotal: £34.99

Postage & Packing: £0.00

-----

Total before VAT: £34.99

VAT: £8.05

-----

Total: £43.04

Promotion Applied: -£23.04

-----

Total for this Delivery: £20.00

-----

Δημοσ.

Πάντως υπάρχουν και ψιλοαπάτες ελληνικού τύπου: πχ. Timberland Stratham Poplin Bomber Jacket £50.00 το οποίο είχε πάει στα 120 παραμονές των "εκπτώσεων"!!!

Link

Σας θυμίζει κάτι??? B)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...