Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για την τηλεοραση λες? Καθόλου, δεν εισάγονται όλα στη Griechenland, άλλο η αγορά της Αγγλίας κι άλλο εδώ

αυτά που έχει στο σκρουτζ παίζει να ναι παραεισαγωγές πχ...

αν δεις το ιστορικο τιμων του σκρουτζ το μοντελο αρχιζει απο 03/10. οποτε το συγκεκριμενο δεν ειναι οτι δεν ερχετε ελλαδα αλλα οτι ειναι παλιατζου σχεδον 2 χρονον πλεον.

Δημοσ.

μπηκαν και κατι ρολογια τωρα....μουφες...

Τα Icewatch ειναι πολυ γνωστη μαρκα στις κοπελες και εδω τα πουλανε γυρω στα 80ε.Πολυ καλο δωρο για γκομενα...

Δημοσ.

Τα Icewatch ειναι πολυ γνωστη μαρκα στις κοπελες και εδω τα πουλανε γυρω στα 80ε.Πολυ καλο δωρο για γκομενα...

αμα θα κανεις ρολοι δωρο παρε ενα guess η ενα vogue να σε εκτιμησει ;)

Δημοσ.

αν δεις το ιστορικο τιμων του σκρουτζ το μοντελο αρχιζει απο 03/10. οποτε το συγκεκριμενο δεν ειναι οτι δεν ερχετε ελλαδα αλλα οτι ειναι παλιατζου σχεδον 2 χρονον πλεον.

ok, ουτε κρύο ούτε ζέστη, άμα ισχυεί αυτό που λέει ο guardian, να τις χαρούν οι άγγλοι

Δημοσ.

αμα θα κανεις ρολοι δωρο παρε ενα guess η ενα vogue να σε εκτιμησει ;)

Να χαμε να λεγαμε.Τωρα μιλαμε για ενα ρολοι που οπως προειπα ειναι πολυ στην μοδα(ειδικα για νεαρες ηλικιες) και που απο 80ε που κανει εδω θα το παρει καποιος με 25.Απλα πραματα...

LINK1

LINK2

Δημοσ.

Και εγω πηρα.Δεν υπαρχει περιπτωση να βρεις οπουδηποτε καλυτερη τιμη για 32αρα class 10.(28.80 βγαινει αφου κανει qualify για free super saver delivery)

Δημοσ.

Εγω παντως πήρα μια. Καλη τιμη μου φαινεται, 30 €.

Είναι καλή τιμή. Πήρα και εγώ μία, και με τα δωρεάν έξοδα αποστολής συμφέρει ακόμα περισσότερο...

Δημοσ.

παιδια αυτη αξιζει? Living Colors

με Αμαζον currency converter ηταν στα 98 ευρο με μεταφορικα και εκανα disable to converter --> 90 ευρο βασει xe.com

180 την βρισκω στο skroutz αλλα έχει μονο το pixmania . Τα Carrefour θυμαστε ποσο την ειχανε? :fear:

Δημοσ.

παιδια αυτη αξιζει? Living Colors

με Αμαζον currency converter ηταν στα 98 ευρο με μεταφορικα και εκανα disable to converter --> 90 ευρο βασει xe.com

180 την βρισκω στο skroutz αλλα έχει μονο το pixmania . Τα Carrefour θυμαστε ποσο την ειχανε? :fear:

http://www.skroutz.gr/c/412/fotismos-spitiou.html?keyphrase=living+colors+2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...