Vasilis 07 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Κανένα BD writer θα βάλει σε προσφορά ? Για hardware πότε είναι η μέρα των προσφορών ?
rikos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 στελνεις email και το αλλαζουν - δες απο το help/contact us/ email. απλως δεν ειναι ακομα σαφες αν θα βγει το τιμολογιο χωρις φπα και θα πρεπει να κανεις intrastat Σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση!Αυτο με το intrastat τι ειναι ακριβως? Και μια τελευταια ερωτηση, προσφορες παιζουν μονο στο αμαζον Γαλλιας και Αγγλιας?
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ορίστε και για του λόγου το αληθές,η εικόνα από την συναλλαγή μου,όλα οκ δεν είναι?
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 ορίστε και για του λόγου το αληθές,η εικόνα από την συναλλαγή μου,όλα οκ δεν είναι? για το avg μονο δουλευει η προσφορα αλλα σε χρεωνει 7 λιρες shipping
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Παιδιά επειδή η κάρτα μου δεν έχει τόσο υπόλοιπο που θέλει η αγορά και μου έστειλαν μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με την συναλλαγή,αν πάω να τα βάλω σε 1 ώρα θα είμαι οκ ή θα πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία. Η κάρτα είναι electron visa. Για μισό λεπτό τελικά πήρα σε προσφορά μόνο το ένα?
pedrojay Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Όχι φίλε μου μην ανησυχείς,πήρες και τα 2 με την προσφορά.Μάλλον κάτι άλλο θέλει να πει ο viper. Όσο για την κάρτα δεν θα έχεις πρόβλημα αν πας να τα βάλεις σύντομα,λογικά στο email που σου έστειλαν γράφει χρονικό περιθώριο για να τακτοποιήσεις την εκκρεμότητα ,έτσι δεν είναι?
guardianx71 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Μέχρι στιγμής πάντως από ελάχιστα πράγματα εώς τίποτα το ενδιαφέρον ( για μένα) . Στο .com σήμερα έχουν xbox360 4GB + 100$ κουπόνι
beez Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση!Αυτο με το intrastat τι ειναι ακριβως? Και μια τελευταια ερωτηση, προσφορες παιζουν μονο στο αμαζον Γαλλιας και Αγγλιας? ρωτησε το λογιστη σου. οταν κανεις ενδοκοινωτικες συναλλαγες θα πρεπει να καταθέσεις σχετικη λιστα στην εφορία http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/?ie=UTF8&nodeId=502576
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Εννοείται παιδιά ότι οι προσφορές είναι μούφες απλά χρειαζόμουν αντιικό για τη δουλειά του πατέρα μου.
Avatar_GR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 για το avg μονο δουλευει η προσφορα αλλα σε χρεωνει 7 λιρες shipping Αν κάνεις αγορά πάνω από 25 λίρες δεν σε χρεώνει μεταφορικά! Εννοείται παιδιά ότι οι προσφορές είναι μούφες απλά χρειαζόμουν αντιικό για τη δουλειά του πατέρα μου. Μιά χαρά είναι οι προσφορές, τσάμπα κανείς δεν δίνει!
sintalkas Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τι να σας πω παιδιά εμένα δεν μου έβγαλε μεταφορικά να δώσω,ίσως να μου τα βάλουν μετά!
efo355 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Ε οχι και μια χαρα οι προσφορές. Σήμερα πολλά είναι τα ίδια με τα χθεσινά. Όταν κανεις black Friday προσφορές σημαίνει ότι σκοτώνεις τιμές. Εκπτώσεις 20 και 30 % τις βρίσκεις όλο τον χρόνο με λίγο ψάξιμο.
Avatar_GR Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Adobe Photoshop Elements 10 (PC/Mac) στα 29.97 λίρες, πολύ καλή προσφορά πιστεύω!
safer97 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Τι να σας πω παιδιά εμένα δεν μου έβγαλε μεταφορικά να δώσω,ίσως να μου τα βάλουν μετά! To postage and packing ειναι τα μεταφορικα αδερφε. φαινονται στην εικονα που ανεβασε το αλλο παιδι. οχι σε σενα. Στη δικια σου περιπτωση εχεις παραγγελια πανω απο 25 λιρες οποτε στα στελνουν δωρεαν.
viper2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2011 Αν κάνεις αγορά πάνω από 25 λίρες δεν σε χρεώνει μεταφορικά! και ομως αγορασα εναν δισκο χθες [120λιρες] και με χρεωσε 3 λιρες μεταφορικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα