Προς το περιεχόμενο

Amazon Black Friday Deals Week 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

στελνεις email και το αλλαζουν - δες απο το help/contact us/ email. απλως δεν ειναι ακομα σαφες αν θα βγει το τιμολογιο χωρις φπα και θα πρεπει να κανεις intrastat

Σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση!Αυτο με το intrastat τι ειναι ακριβως? Και μια τελευταια ερωτηση, προσφορες παιζουν μονο στο αμαζον Γαλλιας και Αγγλιας?

Δημοσ.

post-105515-0-11659100-1321956200_thumb.jpg

ορίστε και για του λόγου το αληθές,η εικόνα από την συναλλαγή μου,όλα οκ δεν είναι?

για το avg μονο

il1VLeWjQtNA8.png

δουλευει η προσφορα αλλα σε χρεωνει 7 λιρες shipping

Δημοσ.

Παιδιά επειδή η κάρτα μου δεν έχει τόσο υπόλοιπο που θέλει η αγορά και μου έστειλαν μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με την συναλλαγή,αν πάω να τα βάλω σε 1 ώρα θα είμαι οκ ή θα πρέπει να κάνω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία.

Η κάρτα είναι electron visa.

Για μισό λεπτό τελικά πήρα σε προσφορά μόνο το ένα?

Δημοσ.

Όχι φίλε μου μην ανησυχείς,πήρες και τα 2 με την προσφορά.Μάλλον κάτι άλλο θέλει να πει ο viper.

Όσο για την κάρτα δεν θα έχεις πρόβλημα αν πας να τα βάλεις σύντομα,λογικά στο email που σου έστειλαν γράφει χρονικό περιθώριο για να τακτοποιήσεις την εκκρεμότητα ,έτσι δεν είναι?

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για την αμεση απαντηση!Αυτο με το intrastat τι ειναι ακριβως? Και μια τελευταια ερωτηση, προσφορες παιζουν μονο στο αμαζον Γαλλιας και Αγγλιας?

ρωτησε το λογιστη σου. οταν κανεις ενδοκοινωτικες συναλλαγες θα πρεπει να καταθέσεις σχετικη λιστα στην εφορία

http://www.amazon.co.uk/gp/help/customer/display.html/?ie=UTF8&nodeId=502576

Δημοσ.

Εννοείται παιδιά ότι οι προσφορές είναι μούφες απλά χρειαζόμουν αντιικό για τη δουλειά του πατέρα μου.

Δημοσ.

για το avg μονο

il1VLeWjQtNA8.png

δουλευει η προσφορα αλλα σε χρεωνει 7 λιρες shipping

Αν κάνεις αγορά πάνω από 25 λίρες δεν σε χρεώνει μεταφορικά!

Εννοείται παιδιά ότι οι προσφορές είναι μούφες απλά χρειαζόμουν αντιικό για τη δουλειά του πατέρα μου.

Μιά χαρά είναι οι προσφορές, τσάμπα κανείς δεν δίνει!

Δημοσ.

Ε οχι και μια χαρα οι προσφορές. Σήμερα πολλά είναι τα ίδια με τα χθεσινά. Όταν κανεις black Friday προσφορές σημαίνει ότι σκοτώνεις τιμές. Εκπτώσεις 20 και 30 % τις βρίσκεις όλο τον χρόνο με λίγο ψάξιμο.

Δημοσ.

Τι να σας πω παιδιά εμένα δεν μου έβγαλε μεταφορικά να δώσω,ίσως να μου τα βάλουν μετά!

To postage and packing ειναι τα μεταφορικα αδερφε.

φαινονται στην εικονα που ανεβασε το αλλο παιδι.

οχι σε σενα. Στη δικια σου περιπτωση εχεις παραγγελια πανω απο 25 λιρες οποτε στα στελνουν δωρεαν.

Δημοσ.

Αν κάνεις αγορά πάνω από 25 λίρες δεν σε χρεώνει μεταφορικά!

και ομως

αγορασα εναν δισκο χθες [120λιρες]

και με χρεωσε 3 λιρες μεταφορικα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...